PDA

Виж пълна версия : не ми работи Search при WIN XP

Plam
18.01.03 г., 18:20
не ми работи Search при WIN XP
в Help не намерих нищо свързано с проблема
дава ми долното съобщение

Iosif
19.01.03 г., 00:50
Ми явно си изтрил някакъв файл.

G-Point
19.01.03 г., 02:38
Originally posted by Plam
не ми работи Search при WIN XP
в Help не намерих нищо свързано с проблема
дава ми долното съобщение
Сложил ли си SP1, той би трябвало да ти оправи нещата. На Windowsupdate си имаше поправка за тая работа която после влезе в SP1

Pentagramm
26.01.03 г., 01:30
Ми да ти кажа то мсг-то само ти казва какво да направиш -- Рън Бич Ръъъъъъъъъъън... Опс.. тва беше от друг един филм.. Та рън Сетъп... аз тва и бях направил... много е гадно да нямаш сърч нали?.... 3 месеца го имах тоя проблем, понеже бя решил да си разчистя място на С:\ и така хубавичко сум затрил и некои други далавери..., но инсталл Уин ХП отгоре без да триеш нищо и се опраавя всичко + ти запазва досегашните настройки.
Salve!
DSM

Iosif
26.01.03 г., 23:01
Не се ли получава малко манджа с грозде инстал върху стария Уиндоус?

Az4o
26.01.03 г., 23:40
Преди няколко дена точно същата простотия ми изписа XP-то ... Не знам как да си го обясня, но проблема изчезна сам след 2 дена ... Забравих да кажа, че съм без SP1 ...

Peace

G-Point
27.01.03 г., 01:36
Originally posted by Az4o
Преди няколко дена точно същата простотия ми изписа XP-то ... Не знам как да си го обясня, но проблема изчезна сам след 2 дена ... Забравих да кажа, че съм без SP1 ...

Peace
При мен след като се изгуби, се появи за сефте като дадох да сърчва мрежата за един компютър, след това известно време си го имаше и пак изчезна. После дойде с SP1 :D :D :D

Pentagramm
31.01.03 г., 03:27
Originally posted by Iosif
Не се ли получава малко манджа с грозде инстал върху стария Уиндоус?

ми честно да ти кажа -- нито манджа, нито грозде. засега се даржи доста добре, макар че сум замислил един голям формат ол драйвс, ма тва като си купя записвачка 4е им доста неща за смъкване...
Salve!
DSM

Plam
08.02.03 г., 14:14
Originally posted by G-Point
При мен след като се изгуби, се появи за сефте като дадох да сърчва мрежата за един компютър, след това известно време си го имаше и пак изчезна. После дойде с SP1 :D :D :D

а стига бе!
сърчвах из мрежата и после наистина се появи!
като изчезне ще му слагам SP1

Plam
14.02.03 г., 10:51
сложих го най сетне това SP1 - да видим дали сега Search - а смее да изчезва:ind:

danailkiller
14.02.03 г., 21:30
Това наистина е проблем на всеки Windows XP, който няма SP1. Има някакъв шанс да не се оправи след като го инсталираш, но ако направиш чист инстал и после SP1 всичко ще е наред.

Проблемът се оправя временно ако го използваш докато си в интернет, тогава изтегля липсващият файл и всичко работи.