Виж пълна версия : Интернет около студентски град?
emil.sp
06.07.05 г., 10:47
Кои интернет доставчици имат покритие в края на студентски град(освен бол.бг)? Кой е за предпочитане? :conf:
Megalan - офиса им е в новата сграда на с35. Ако не знаеш как да стигнеш до нея мога да ти кажа, но първо ми кажи къде живееш...
koshera
06.07.05 г., 10:59
Още един глас за Мегалан.
Може би най добрия доставчик в София за момента.Сградата е точно над РУМа
Мда Megalan е истината.За повече инфо сайт (http://www.megalan.bg) и форума им:форум (http://www.man1a.com/ipb/).
emil.sp
06.07.05 г., 13:25
ок мерси ;) в сайта им има адрес така че ще го намеря ;)
:beer:
Определено единствения разумен избор в района около студентски град ;)
Manchev
06.07.05 г., 13:37
Малко са надувки, ама друг начин за справяне с толкова потребители на мрежа няма. Затова и са много напред с качеството за цената, която искат.
...много напред с качеството за цената, която искат.
Не съм сигурен, че това е точно така :o :rolleyes: ... но за Студентски град вършат работа.
deathkiss
06.07.05 г., 14:06
Още един глас за Мегалан ( Клуб 35 ).От доста време съм към тях и съм доволен и са добър доставчик на добри цени!!!А и към тях е достъпа до почти цялата студенска мрежа(с изключение на част от семейните,които имат и друг доставчик)
dNA, аргументирай се с конкретна оферта поне.
Основната разлика в офертата на мегалан е че ти пишат не максимална скорост постигана на 31.февруари ако пече слънце и няма други маймуни да точат, а си е гарантирана скорост реална 99% от времето.
Ами давам за пример това, че нета им е най-добрия за Студентски град, но например сървъра им е толкова лесно огъващ се, че просто няма начин... :o :rolleyes:
Също така в малък град като Враца(гарантирам за този пример) можеш да получиш 2 пъти по-добър(от гледна точка на качество и стабилност) за 2 пъти по-малко пари, а това отново казвам е Враца, където конкуренцията е слаба!
като говориш за студентски - наясно ли си че те там доставят нет чрез чужди мрежи, т.н. студентски сдружения, дето са под всяка критика. и за какъв сървър говориш? :)
скоростта не е гарантирана, но както каза XaMaB поне 99% от времето е реална. да не говорим че за половин година тройно ни я вдигнаха. конкуренция нямат просто, даже като ще излизам на квартира ще гледам де в някой от кварталите дето имат покритие :p
Аз като живях в Студ. Гр. 3 години им бях клиент и към интернета забележки не съм имал. Единствено имаше проблеми като изгорят свичовете - минаваха понякога и 2 дни докато ги сменят, но в сравнение с останалите доставчици там са супер.
Manchev
09.07.05 г., 21:37
като говориш за студентски - наясно ли си че те там доставят нет чрез чужди мрежи, т.н. студентски сдружения, дето са под всяка критика. и за какъв сървър говориш? :)
Зависи за коя част от судентски град става дума. Около нас (14 блок) мрежата си я правят те, за семейните вече наистина разчитат на чужди мрежи.
От понеделник съм вързан в тяхна мрежа в 14ти блок, проблеми съм нямал никакви цяла седмица, а това не се е случвало с която и да е от петте досега :)
lachko973
12.07.05 г., 18:52
Аз съм първия човек от 14 блок който имаше нет от клуб-35 :D :D :D
Редовен клиент съм от 16 месеца (май толкова станаха) без прекъсване.
Megalan са най-доброто в студ. град И ОКОЛНИТЕ КВАРТАЛИ по мои впечатления.
Megalan са най-доброто в студ. град И ОКОЛНИТЕ КВАРТАЛИ по мои впечатления.
мда, освен тях май само атлантис предлагат интернет в района, и наистина са по-зле
още една причина (http://www.man1a.com/ipb/index.php?showtopic=5318&st=0&) за избор на мегалан.
Друг доставчик с такова отношение не съм виждал.
Авторски права на vBulletin