Виж пълна версия : Компютърна фирма търси продавач-консултанти
MilkyWay
28.06.05 г., 18:53
Компютърна фирма търси продавач-консултанти за магазин и офис в София и Пловдив с познания (опит).
Автобиография и координати на shivachev@gbg.bg (shivachev@gbg.bg)
zizirixo
28.06.05 г., 20:45
Имам няколко въпроса, които ще са полезни на всички заинтересовани:
1. Колко е заплатата?
2. С договор и осигуровки ли е работата?
3. Какво е работното време?
4. Назначават ли се хора без опит, но с познания по хардуер и софтуер?
5. Голяма ли е фирмата и как се казва, къде се намират офисите ?
6. Непълнолетни могат ли да кандидатсват?
------
п.с. ако се съм пропуснал някой въпрос напишете го...
MilkyWay
29.06.05 г., 13:17
На всички тези въпроси отговаряме на заинтересовани от обявата, от които получим автобиография.
това за договора и осигуровките, предполагам, е толкова секретна и противоречива информация, че не може да се даде във форума.... :rolleyes:
zizirixo
29.06.05 г., 16:18
На всички тези въпроси отговаряме на заинтересовани от обявата, от които получим автобиография.
Не че нещо де, ама примерно аз ще няпиша биография, ще я изпратя и ще ми кажат че не ставам, примерно защото нямам опит или съм непънолетен...
Така че идеята ми беше да споменете поне основните изисквания, за да си спестите четене на купчина излишни биографии, което е губене на време :p
а, по въпроса:
това за договора и осигуровките, предполагам, е толкова секретна и противоречива информация, че не може да се даде във форума.... :rolleyes:
дори и да е секретна поне драснете едно ЛС/РМ ;)
XeForce3
30.06.05 г., 16:56
Аз също имам въпроси, пратих си автобиографията. Как се казва компютърната фирма. Защо не дадете повече информация или адрес на който може да се говори лично?
Явно обявата се е оказала менте!
Къде са обявите в който дават всичката поискана тук информация?
MilkyWay
02.07.05 г., 09:49
Тук:
http://jobs.bg/f64918
За това става дума.
Авторски права на vBulletin