PDA

Виж пълна версия : Windows XP Professional ili Home Edition

bil
12.01.03 г., 00:19
Много от игрите не вървят гладко при мен , и май е от рам-а(само 256 :( ).Някой има ли впечатления как е с Home Editiona???Гатето (от форума на дата.бг) се беше изказал много ласкаво за Хоме ЕД. + игри

Пропуснах да спомена че комп-а го ползвам основно за игри и брауз..

GeniusLoci
12.01.03 г., 02:54
Бе коя игра не ти вървиллщото аз досега не съм я виждал...те вече ги правят на ХР, на вас все ви не вървели...от краковете е, не от игрите, сто пъти съм го казвал, глупави теми са това...

Iosif
12.01.03 г., 11:18
Може и по-спкойно да се приказва!

Mikis
12.01.03 г., 15:24
До колкото ми е известно единствената разлика между Про и Home е, че втората е малко орязана от към функции. Какви точно не мога да ти кажа, защото никога не съм ползвал Home, но съм чувал, че са го осакатили малко. А и доколкото знам Home е два пъти по-евтин от Про и 100% тия от M$ са намерили начин да си защитят продажбите.

Iosif
12.01.03 г., 15:42
Доколкото знам разликата е там, че е с поорязан мрежов контрол.

JoZ
12.01.03 г., 16:43
Разликите са, че в home edition няма възможност за:

1) Join domain controler от там и работа с active directory
2) Модифициране на users през manage в right menu на
control panel

Казваха ми колеги, че имало орязани network functions обаче
няма такова нещо. Ползвам xp home и pro в къщи!

GeniusLoci
13.01.03 г., 03:35
Originally posted by Iosif
Може и по-спкойно да се приказва!
Не съм искал да прозвучи така...сори...
ма са малко нещата дето не вървят...и никой не е казал че вървят...

Rear Admiral Floyd
14.01.03 г., 13:18
Значи при мен със WinXP Pro и 256 MB RAM, No One Lives Forever 2, от време на време яко swap-ваше, а и Task Manager-a ми показваше, че е заета почти всичката физическа памет.
Докато под Win98 нямаше подобен проблем. В интерес на истината само при тази игра съм го наблюдавал този ефект.