PDA

Виж пълна версия : На вниманието на модераторите и собствениците на форума

acdc
11.06.05 г., 11:25
Пичове става голям скандал.
Вчера около обяд в далавери юзърът $vetlio, пуска обява "Продавам саунд-карта Hercules Fortissimo III 7.1 ch". В обявата е посочил цена от $50. Следобяд аз пускам пост в който му обявявам, че ще му дам най-много $25 за тази карта и след това се обосновавам защо! Вечерта към 19.00 часа влизам да проверя темата и какво да видя - просто моя пост го няма! Реших, че може някой модератор да е решил, че съм в нарушение като съм си обосновал цената и го е изтрил. Пускам нов пост с лаконичен текст "Давам $25".
Към 2.00 часа нощеска реших пак да проверя темата и за мое най-голямо учудване какво да видя!
1. Още преди да отворя темата забелязвам, че по нея има 0 отговора - тоест отново моя пост е изтрит!!!
2. Прави ми впечатление, че часа на създаване на темата е 18.50ч от 10.06.2005г, което ме наведе на мисълта, че въпросния юзър може да е пуснал втора идентична тема (в нарушение на правилата), но след кратко претърсване установих, че друга такава тема няма. Следователно юзъра или чрез неоторизиран достъп до администраторските функций на форума, или с помоща на някой модератор е изтрил старата тема (където беше моя пост) и е публикувал нова идентична.
3. Направи ми впечатление, че темата беше най-отгоре при положение, че имаше теми в които имаше отговори с час много по-късен от нея!!!
След като се уверих, че отново липсва моя пост, отново пуснах нов с лаконичен текст "Давам $20", само че този път реших да няправя скрийншот на темата
http://bachu.dir.bg/$vetlio.png
сори за голямата картинка

Тази сутрин като погледнах вече няма и следа от ТАЗИ ТЕМА - все едно никога не е съществувала, просто ей така се е изпарила в нищото!!! Човека си е пуснал съвсем различна тема.

Мисля, че действията на този юзър (ако не се окаже, че си има накой модератор-помагач) застрашават сигурността на форума (просто може да осъмнем някой ден с 0 теми във форума) и мисля, че трябва да се банне!

Cenzor
11.06.05 г., 11:33
Мда, и на мен ми направи впечатление, че темата изчезна...а имаше 7-8 отговора в нея, май от george и още двама юзъра...
Вместо това днес има тема: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=59078
за продажба на рам...от същия юзър!
Наистина много странно! :o

savaman
11.06.05 г., 11:49
аз може и да се бъркам но имам спомен за такава тема за Рам от тоя юзър преди около седмица.

П.П.а не може ли да приемем че юзъра просто се е примолил на някой Модератор или админ и темата(темите) му са били изтрити за да си пусне нова?

Merck
11.06.05 г., 11:54
И аз видях вчера първата тема,даже много се учудих на нецензорните изрази по адрес на acdc . Ако не от култура,то поне от респект към броя на постовете и съветите му не би трябвало така...

Private
11.06.05 г., 11:59
До Модераторите!? (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=50380)

09-02-2005 г., 18:31

ЗАЩО?Защо всички теми които пусна в Купува Продава биват изтривани без да бъда осведомен?
Защо? Поне заключете темата като не е в ред и ми напишете защо?
Ето заради това са ви хакнали! Заради тъпите Ви правила!
И не ме интересува и Бан!Ей и вие пък какви сте строги. Човека вчера се докопал до Далавери и не може да им се нарадва още... :)

Acimir
11.06.05 г., 12:08
Пичове става голям скандал.
Вчера около обяд в далавери юзърът $vetlio, пуска обява "Продавам саунд-карта Hercules Fortissimo III 7.1 ch". В обявата е посочил цена от $50. Следобяд аз пускам пост в който му обявявам, че ще му дам най-много $25 за тази карта и след това се обосновавам защо! Вечерта към 19.00 часа влизам да проверя темата и какво да видя - просто моя пост го няма! Реших, че може някой модератор да е решил, че съм в нарушение като съм си обосновал цената и го е изтрил. Пускам нов пост с лаконичен текст "Давам $25".
Към 2.00 часа нощеска реших пак да проверя темата и за мое най-голямо учудване какво да видя!
1. Още преди да отворя темата забелязвам, че по нея има 0 отговора - тоест отново моя пост е изтрит!!!
2. Прави ми впечатление, че часа на създаване на темата е 18.50ч от 10.06.2005г, което ме наведе на мисълта, че въпросния юзър може да е пуснал втора идентична тема (в нарушение на правилата), но след кратко претърсване установих, че друга такава тема няма. Следователно юзъра или чрез неоторизиран достъп до администраторските функций на форума, или с помоща на някой модератор е изтрил старата тема (където беше моя пост) и е публикувал нова идентична.
3. Направи ми впечатление, че темата беше най-отгоре при положение, че имаше теми в които имаше отговори с час много по-късен от нея!!!
След като се уверих, че отново липсва моя пост, отново пуснах нов с лаконичен текст "Давам $20", само че този път реших да няправя скрийншот на темата

Тази сутрин като погледнах вече няма и следа от ТАЗИ ТЕМА - все едно никога не е съществувала, просто ей така се е изпарила в нищото!!! Човека си е пуснал съвсем различна тема.

Мисля, че действията на този юзър (ако не се окаже, че си има накой модератор-помагач) застрашават сигурността на форума (просто може да осъмнем някой ден с 0 теми във форума) и мисля, че трябва да се банне!

Така..

Денисе, темата изтрих лично аз. Поради факта, че днес юзера $vetlio си бе пуснал втора тема "продава", което е против правилата.
Така старата му тема замина и остана новата.

А принципно пазарлъците и коментарите на цените се правят на ПМ.
Така пише в правилата на раздела.

Peace.

misty
11.06.05 г., 14:08
И аз видях вчера първата тема,даже много се учудих на нецензорните изрази по адрес на acdc . Ако не от култура,то поне от респект към броя на постовете и съветите му не би трябвало така...

Същото ми направи впечатление и на мен. Звучеше грозно, а изглеждаше два пъти по-грозно. Реших да не се изказвам, щот щях да избухна нечовешки. Стърпях се, а се чувствах все едно мен са наругали. Както и да е, но всичко си има и добрата страна .... тая игнор лист-а за какво е? Абе здраве да е, такива "пауни" ги подминавам с двеста км/ч, тях и техните теми. Със здраве :D

Zygot
11.06.05 г., 14:14
Реших да не се изказвам, щот щях да избухна нечовешки.

Е Roshav не успя да се сдържи 2 мин. съм не смял на поста му :) :D .

Да попитам модераторите ,ако имаш тема за продажба на даден компонент задължително ли трябва да укажеш в самата тема или с пм на модератор ,че е приключила. ( питам за да не стават фалове с триене на теми като пуснеш следващата)

10х

mralien
11.06.05 г., 18:42
Да попитам модераторите ,ако имаш тема за продажба на даден компонент задължително ли трябва да укажеш в самата тема или с пм на модератор ,че е приключила. ( питам за да не стават фалове с триене на теми като пуснеш следващата)
А за какво ще пускаш нова тема?! Бутонът "EDIT" ще спаси Света! :D

Иначе не виждам кое му е скандалното... коментари по темите се трият... Той да си я продава и за 1000... Ти щом желаеш му напиши на P.m. как се чувстваш и че му даваш 1 - той не ти я продава и не я продава на друг и живота е прекрасен... :idea:

nickulus
11.06.05 г., 21:09
а аз снощи се чуди що след като постнах в темета на въпросния $vetlio, а то ето що.Човека си пускал дублираща се тема и си орежда въпроса.Мисля че това е некоректно спрямо другите във форума

BSGOLD
12.06.05 г., 22:10
Аз си позволих да репортна грубия пост на $vetlio и мислех, че заради това е затрита цялата тема.
Може би тярбва да му се отправи и някакво предупреждение за обидните реплики към acdc, защото са в разрез с правилата.

St-George
12.06.05 г., 23:00
Дали само на мен ми се струва, че като си е пуснал дублираща тема - си прави UP. Пък нека си му трият старата. Нали пак негова си е най-отгоре :rolleyes:

diansan
15.06.05 г., 23:34
Дали само на мен ми се струва, че като си е пуснал дублираща тема - си прави UP. Пък нека си му трият старата. Нали пак негова си е най-отгоре

Защо си мисля, че си много прав.

Stan
15.06.05 г., 23:49
Ами да му кажем "довиждане" на $vetlio? Тарикати ще останат бол във форума, та той няма да ни липсва никак... :rolleyes:

Просто при най-най-малкото съмнение за тарикатщина и некоректност - директен БАН. Един-двама ще изгорят и другите ще се укротят. Така ще се оправи един път завинаги това блато Далавери.

И как е възможно ТОЧНО ТАКИВА ЛЬОЛЬОВЦИ да държат тон и да обиждат хора като acdc, които са направили сума нещо за форума и са помогнали на сума хора... :conf:

Zygot
16.06.05 г., 00:47
Stan прочети какво е написал Acimir и се успокой !

В последно време влизаш само да се заяждаш оплакваш се ,че целия форум е пълен с "ЛЬОЛЬОВЦИ" :conf: ,и всяка тема съветваш за бан на някой потребител !?!

Малко по трезва преценка ,моля те -ако за теб банването е детска игра то за някой е доста сериозно!

acdc е нарушил правилата ,а $vetlio е реагирал остро (не го защитавам):

11. Забраняват се публични коментари по обявената цена, освен ако самият автор изрично не е упоменал, че приема такива! Пазарлъците следва да се извършват посредством лични съобщения. Ако не сте доволни от цената - пишете PM на търговеца, а не пишете в самата тема!