PDA

Виж пълна версия : Data.bg i-net в Младост4?

ombreti
04.01.03 г., 23:49
Някой знае ли дали SanMarino@HOME има доставка на интернет в Младост и по точно в Младост4?
Исках да проверя на сайта, но не видях форум или нешо подобно.
Прочетох на сайта им че има достъп само за 3-4 квартала (не и в Младост), но пък из целия комплекс има разлепени афиши с цени и трансфер. Значи ли това, че след известно време може би ще има възможност да се връзваме към тях.
P.S. А има ли някой от Младост 4, който да ползва алтернатива на Dial Up, като кабел или радио I-net и ако да, може ли да каже от къде?

Dark Skywalker
04.01.03 г., 23:54
Евроком Кабел нали имат покритие в Младост 4? Аз живея в Младост 1 и използвам техния кабелен интернет от шест месеца. Като цяло съм доста доволен....

Можеш да намериш повече информация за тяхната услуга на адрес www.cablebg.net.

Dark Skywalker™

ombreti
06.01.03 г., 00:57
Много ти благодаря, Dark.
Ще проверя условията и ако ме устройва ще мина към тях. Минаха и сложиха кутии по етажите и ако е възможно, ще си пусна от тях
P.S. А какъв е реалния трансфер на данни към БГ пиъринг и world?
Става въпрос за следната услуга: (предполагам, че си към нея)

Услуги с общ канал:

Неограничен негарантиран 64kbps - 60 лв/месец
Неограничен негарантиран 128kbps - 99 лв/месец

Guardian
06.01.03 г., 01:20
при 64 кбс, имаш около 8 к/с навън и около 50-60 к/с за бг пийринга

Dark Skywalker
06.01.03 г., 01:28
ombreti,

аз съм на трафик (индивидуален канал) и не знам доколко неограниченият достъп дава същите скорости, но ето как стои въпросът.

Аз съм на 128 kbps и скоростта на международния трафик се колебае от 10 до 15 КВ/сек.

Връзката към българския пийринг е със скорост 512 kbps (реално 60 КВ/сек).

Евроком Кабел поддържат собствен сървър с филми и музика (http://www.bubu.to), откъдето тегленето е безплатно. Имат и mirror с безплатен достъп до Двете Крави (http://cablebg.tucows.com). Оттам също се тегли с около 60 КВ/сек.

Ами това е, единственият проблем (който много не те касае, ако избереш неограничен достъп) е, че момците от три месеца се борят да подкарат новата система за отчитане на трафика и като резултат от септември насам няма възможност да си проверяваш навъртяния трафик online, а трябва да им звъниш да питаш.
:)

Питай още нещо, ако трябва....

Dark Skywalker™

Sabrax
06.01.03 г., 13:17
искам да ви попитам случайно дали знаете за Света Троица как стои въпроса с кабелния интернет

мерси

ombreti
06.01.03 г., 13:17
Ами след този изчерпателен отговор, освен за бира, друго не се сещам! :) :p

Dark Skywalker
06.01.03 г., 14:05
За бира съм свободен по всяко време... :p

Dark Skywalker™