Виж пълна версия : търся работа
DuronmaN
27.05.05 г., 21:22
значи търся работа занимавал съм се 2 години с реклама (основно предпечат) мога да покажа доста неща правени от мен (основно на кемпински софия) бях в фирма но още ходех на училище и ми идваше нанагорно .... значи доста добре се справям с photoshop coreldraw ... quark expres но също и доса време съм се занимавал с hardware така, че и нещо в тази насока ме удовлетворява... чакам предложения мерси :)
Дай някакви неща на майла, ако те устройва нещо от рода на 2-3 часа на ден за 200лв на месец. Става дума за предпечат на брошурки и други рекламни матеряли:).
mkrustev@abv.bg
DuronmaN
04.06.05 г., 18:41
мерси, но си намерих за 4 дни седмично 350 на месец + усигуровки и слуйебна кола... което маи на този етап ме устройва...
DuronmaN
04.06.05 г., 19:41
междудругото... щом казваш, че е за по 2-3 часа... бих могъл като втора работа да го работя... за колко дни седмично говорим и по кое време на деня може да са тези 2-3 часа ?
А за материалите всичко ми е на компа в бившата работа... но от всичко имам по 1 бройка отпечатано... така че ако си заинтересован мойеш да ги видиш на живо или да ги сканирам
Дай някакви неща на майла, ако те устройва нещо от рода на 2-3 часа на ден за 200лв на месец. Става дума за предпечат на брошурки и други рекламни матеряли:).
mkrustev@abv.bg
Привет
Ако DuronmaN се откаже от офертата ти, може да говорим - аз в момента преподавам в 1 частно софийско училище и имам доста свободно време. Преди това съм работил в Университетскто издателство.
Доста добре владея Photoshop и назнайвам CorelDraw, PageMaker малко съм го забравил, но за 4-5 часа влизам в ритъм...
При интерес от твоя страна ще пратя CV и портфолио
DuronmaN
12.06.05 г., 22:39
ами аз така или иначе маи за сега съм се отказал така да се каже, защото като гледам ще се връщам на старата работа защото ми предложиха добри условия така, че ти отстъпвам мястото ако имаш интерес :Р
Авторски права на vBulletin