Виж пълна версия : НОВО - Видео-карти GeCube
Omega Electronics
25.05.05 г., 17:28
http://www.omegabg.hit.bg/GeCube.htm - почти всички модели са ни в наличност.
Apocalypse
28.05.05 г., 01:21
картите нови ли са? гаранция имат ли? специално Х800 ПРО имате ли, или само чисто и ХЛ и ХТ?
Omega Electronics
28.05.05 г., 04:26
картите нови ли са? гаранция имат ли? специално Х800 ПРО имате ли, или само чисто и ХЛ и ХТ?PRO Вариант на Х800 нямаме - но ще проверя дали може да се достави.
На въпросът ти дали са нови и дали имат гаранция мисля че няма смисъл да отговарям. ;)
buzzfuzz
06.06.05 г., 13:59
Omega навит ли си на бартер с доплащане от моя страна? Имаш ЛС
Почистих темата.
Като гледам, човека се извини и е разбрал грешката си.
Jmaes0888
19.06.05 г., 01:13
Тези цени крайни ли са ?
Крайни са... но само ако имаш чуждестранно гражданство и напуснеш страната със стоката до 60 дни от датата на покупката. Иначе ще ти праснат ДДС-то, стой та гледай! :D
Крайни са... но само ако имаш чуждестранно гражданство и напуснеш страната със стоката до 60 дни от датата на покупката. Иначе ще ти праснат ДДС-то, стой та гледай! :D
Не са крайни те са "крайни клиентски", при които незнайно защо държавата ти слага ДДС.
с други думи това са цени на дребно, за крайни клиенти, върху които следва да си сложиш ДДС в размер на 20%.
За да те улесня и да свърша малко фри работа за Омега, ще доуточня
взимош цената и я умножаваш по 1.2.
Имай в предвид също така, че цените са в ДОЛАРИ - не че е необичайно, но може и да не си видял в ценовата листа.
Моля този пост да не се "Почиства" от темата, защото смятам, че има съществено значение за обявата за продажба на Же Кюб Видео карти
buzzfuzz
22.06.05 г., 01:54
Тези цени крайни ли са ?
Крайни са +ДДС ;)
omegabg
23.06.05 г., 15:41
Така позната ви видео карта GeCube R9550GT модел: GC-R9550U-C3 вече работи с още по-висока честота на ядрото(425Mhz). По този начин моделът вече изцяло превъзхожда масово разпространененият Radeon 9600(400Mhz/400Mhz) както по технически параметри така и ценово. Наред с със своите високи работни честоти картата предлага поддръжка на редица съвременни технологии като SMARTSHADER 2.0, SMOOTHVISION 2.1 FULLSTREAM и Hydravision, с което качеството на изображението достига дори и филмовото. GC-Radeon 9550GT поддържа последните версии на DX 9.0 и OpenGL. Моля обърнете внимание на характеристиките на бързоскоростната GeCube R9550GT.
www.omegabg.hit.bg/9550.jpg - Снимка и подробностти
Цена 84$ с вкл. ДДС
/ www.omegabg,hit.bg /
Т'ва по-горе ми звучи като предизборен лозунг ! Игри с филмово качество с тази карта няма шанс да се постигнат ,освен ако всъщност вместо да играеш на играта не гледаш slideshow .
omegabg
24.06.05 г., 00:38
Т'ва по-горе ми звучи като предизборен лозунг ! Игри с филмово качество с тази карта няма шанс да се постигнат ,освен ако всъщност вместо да играеш на играта не гледаш slideshow .
Това е твое мнение. А това горе е цитат от сайта на GeCube. Сметнах че е по-добре да ползвам думите на производителя, а както всички знаем GeCube не е случаен производител. Ако смяташ че лъжат - не бих влизал в спор. Ти срещу ТЯХ - много неравностойно - не мислиш ли? (освен ако не си главният инжинер на някоя друга фирма - голям производител)
Аз срещу тях ли ? Първо , това са го написали ,когато е излязла първата видео карта с RV350 преди незнам си колко години . Второ всеки в този форум ще ти каже ,че с тази карта едва едва вървят игрите . Абе въобще няма к'во да се лъжем да пействаме рекламни лозунги .
Така позната ви видео карта GeCube R9550GT модел: GC-R9550U-C3 вече работи с още по-висока честота на ядрото(425Mhz). По този начин моделът вече изцяло превъзхожда масово разпространененият Radeon 9600(400Mhz/400Mhz) както по технически параметри така и ценово. Наред с със своите високи работни честоти картата предлага поддръжка на редица съвременни технологии като SMARTSHADER 2.0, SMOOTHVISION 2.1 FULLSTREAM и Hydravision, с което качеството на изображението достига дори и филмовото. GC-Radeon 9550GT поддържа последните версии на DX 9.0 и OpenGL. Моля обърнете внимание на характеристиките на бързоскоростната GeCube R9550GT.
www.omegabg.hit.bg/9550.jpg - Снимка и подробностти
Цена 84$ с вкл. ДДС
/ www.omegabg,hit.bg /
Искам да знам за паметта, но без уклончиви отговори:
На колко върви 200/400ДДР/ или 400/800ДДР/, щото при моя 9600 е 400/800ДДР/
omegabg
24.06.05 г., 14:26
Най-добре го провери в сайта на GeCube. Там е най-сигурно. Иначе рискувам да те подведа. Линковете които съм дал са от там. Разгледай ги.
socrat_bg
13.07.05 г., 10:01
а може ли бартер моята карта X800 XT PE ( AGP ) с доплащане за Х850 PC-Ex
щото при моя 9600 е 400/800ДДР/
Абе каква е тази 9600 с памет на 800мхз?
Morph Как си ги направил тези резултати с обикновен 6600 ? Доста странно ми се вижда .Такива се изкарват с чист 6800 доколкото знам .....
Абе каква е тази 9600 с памет на 800мхз?
Това беше грешка:)
сбърках се с едно ХТ /не беше 9600/
http://www.omegabg.hit.bg/GeCube.htm - почти всички модели са ни в наличност.
Интересува ме видео-карта Radeon 9550GE или Radeon ALL in Wonder ?
gogobarzia
03.08.05 г., 14:42
:mad: м да ОХЛАЖДАНЕТО ИМ НННЕЕЕСТРУВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чукундур
16.08.05 г., 18:18
Интересува ме Radeon X800 128bit 128MB DDR1 AGP. Дали е някаква грешка или наистина е 128bit, защото на сайта на GeCube не намерих такава.
Това е твое мнение. А това горе е цитат от сайта на GeCube. Сметнах че е по-добре да ползвам думите на производителя, а както всички знаем GeCube не е случаен производител. Ако смяташ че лъжат - не бих влизал в спор. Ти срещу ТЯХ - много неравностойно - не мислиш ли? (освен ако не си главният инжинер на някоя друга фирма - голям производител)
Офф
Съжелявам ама не мога да се стърпя. Това е изказване на лаик или на човек който се занимава с продажби. Маркетинга е друго направление тук се занимаваме със хардуер. Нищо лично Морф е прав разбира се.
Интересува ме Radeon X800 128bit 128MB DDR1 AGP. Дали е някаква грешка или наистина е 128bit, защото на сайта на GeCube не намерих такава.
в асбис продават подобна на тази карта, отново на GeCube и с ддр1 памет, но е за пци-е - http://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=50409104054536112&THEME=asbis&LANG=bg.
Ех хубава ценова лист-а... безсрамно изкопирана от www.most.bg :D Вие дилъри ли сте им... те знаят ли ? :)
omegabg
02.09.05 г., 14:43
:D - Изобщо не е безсрамно. Хич не ме беше срам докато я копирах. :) А и те не знаят - да не вземеш да им кажеш :D
ще ми кажеш ли крайна цена на следния модел:
GC-R9550GU(OD)-C3, AGP, R9550 Infinite + over driver, 128MB DDR (BGA), 128bit
Авторски права на vBulletin