Виж пълна версия : Въпрос за bluetooth.
donbrani
21.05.05 г., 12:28
Може ли с две bluetooth слушалки примерно или с още нещо и с УСБ bluetooth свързан към PC-to да се осъществи разговор безплатен.
Ilian359
24.05.05 г., 10:20
В обхвата нa bluetooth-а ли имаш предвид?
Едва ли това е имал предвид. То в обхвата на блутута и с викане ща се чуят.
Е то , ако искаш да говориш през пцто (поне аз така го разбирам) по добер си говори с микрофон.
А ако си мислиш , че през пцто можеш да набираш безплатно ... нема да стане
И мен ме интересува. Представете си, че имам лаптоп с bluetooth и такива слушалки. Отивам на летището примерно, имам и voice over ip и искам да си говоря с баба ми например, но не ми се вадят микрофони при положение че имам bluetooth слушалка. Може ли да стане това?
Мисля че той има предвид да изполвза bluetooth слушалка със SKYPE. Да може , аз го правя .
А на мен ми се струва, че иска да ги ползва като уоки-токи :)
Има едни bluetooth audio gateways, които се връзват към телефонна линия и работят с по няколко слушалки. Но мен лично ме съмнява да имат нещо като интерком
EDIT: Всъщност сега като се замисля, ако могат да работят едновременно, ще е все едно имаш два стандартни телефонни апарата в двете стаи. Т.е. "вдигаш" и двете и си говорите. а за да не ти пречи сигнала на телефона изобщо не включваш кабела :)
Имам един такъв, довечера ще го пусна да пробвам дали става
A може ли да вържа телефон към ВТ на РС и през една стая да говоря по SKYPE ?
gsm ----BT on PC----skype
|_____________________|
:D
Pantockrator
23.06.05 г., 01:14
A може ли да вържа телефон към ВТ на РС и през една стая да говоря по SKYPE ?
gsm ----BT on PC----skype
|_____________________|
:D
Ей тва ако може ще е върха! :p. И аз чакам да видя някой правил ли го еІ
bobytt кажи ми моля те как точно си го реализирал това със Skype, Някакъв допълнителен софтуер ли трябва?
Не, че съм bobytt, ама да кажа :)
За да ползваш skype със bluetooth headset ти трябва инсталиран skype, headset-a и bluetooth adapter за pc-то (или пр. PDA), ако нямаш вграден. Софтуера си върви с адаптера. Веднъж като вържеш слушалката с компа ти остава само да избереш в настройките на skype, че искаш да ползваш bluetoth headset, вместо аудио-то по подразбиране
А иначе по темата да се извиня, ама от пуста заплесия от снощи си разнасям aaudio gateway-a, но не се сетих да го пусна. Довечера :)
Ей тва ако може ще е върха! :p. И аз чакам да видя някой правил ли го еІ
Абе би трябвало да стане само телефона да поддържа headset услугата.За съжаления моя К700 не я поддържа.
Авторски права на vBulletin