PDA

Виж пълна версия : Въпрос за bluetooth.

donbrani
21.05.05 г., 12:28
Може ли с две bluetooth слушалки примерно или с още нещо и с УСБ bluetooth свързан към PC-to да се осъществи разговор безплатен.

Ilian359
24.05.05 г., 10:20
В обхвата нa bluetooth-а ли имаш предвид?

mshbul
29.05.05 г., 21:03
Едва ли това е имал предвид. То в обхвата на блутута и с викане ща се чуят.

hunt3r
30.05.05 г., 22:16
Е то , ако искаш да говориш през пцто (поне аз така го разбирам) по добер си говори с микрофон.
А ако си мислиш , че през пцто можеш да набираш безплатно ... нема да стане

bugy_s
22.06.05 г., 10:37
И мен ме интересува. Представете си, че имам лаптоп с bluetooth и такива слушалки. Отивам на летището примерно, имам и voice over ip и искам да си говоря с баба ми например, но не ми се вадят микрофони при положение че имам bluetooth слушалка. Може ли да стане това?

bobytt
22.06.05 г., 18:09
Мисля че той има предвид да изполвза bluetooth слушалка със SKYPE. Да може , аз го правя .

chehow
22.06.05 г., 18:15
А на мен ми се струва, че иска да ги ползва като уоки-токи :)
Има едни bluetooth audio gateways, които се връзват към телефонна линия и работят с по няколко слушалки. Но мен лично ме съмнява да имат нещо като интерком

EDIT: Всъщност сега като се замисля, ако могат да работят едновременно, ще е все едно имаш два стандартни телефонни апарата в двете стаи. Т.е. "вдигаш" и двете и си говорите. а за да не ти пречи сигнала на телефона изобщо не включваш кабела :)

Имам един такъв, довечера ще го пусна да пробвам дали става

emzo
23.06.05 г., 00:51
A може ли да вържа телефон към ВТ на РС и през една стая да говоря по SKYPE ?
gsm ----BT on PC----skype
|_____________________|
:D

Pantockrator
23.06.05 г., 01:14
A може ли да вържа телефон към ВТ на РС и през една стая да говоря по SKYPE ?
gsm ----BT on PC----skype
|_____________________|
:D
Ей тва ако може ще е върха! :p. И аз чакам да видя някой правил ли го еІ

bugy_s
23.06.05 г., 15:25
bobytt кажи ми моля те как точно си го реализирал това със Skype, Някакъв допълнителен софтуер ли трябва?

chehow
23.06.05 г., 15:33
Не, че съм bobytt, ама да кажа :)
За да ползваш skype със bluetooth headset ти трябва инсталиран skype, headset-a и bluetooth adapter за pc-то (или пр. PDA), ако нямаш вграден. Софтуера си върви с адаптера. Веднъж като вържеш слушалката с компа ти остава само да избереш в настройките на skype, че искаш да ползваш bluetoth headset, вместо аудио-то по подразбиране

А иначе по темата да се извиня, ама от пуста заплесия от снощи си разнасям aaudio gateway-a, но не се сетих да го пусна. Довечера :)

emzo
26.06.05 г., 01:10
Ей тва ако може ще е върха! :p. И аз чакам да видя някой правил ли го еІ
Абе би трябвало да стане само телефона да поддържа headset услугата.За съжаления моя К700 не я поддържа.