PDA

Виж пълна версия : относно раздел "ДАЛАВЕРИ" - предложение

vlado1
13.05.05 г., 00:08
Понеже изпозаключихте всичко, отнасящо се за ДАЛАВЕРИ пускам това като нова тема.
Не може ли ограничението от 100 поста да се въведе плавно - примерно от днес - 20, другата седмица - 40 и така до 100. Така ще могат да се довършат сделките, а и тези потребители, които искат да спазят правилата и да си запазят достъпа до ДАЛАВЕРИ да могат да го направят спокойно, без да се оспамва форума с излишни постове.
За ограничението за пускане на обява - подкрепям го напълно.

xts
13.05.05 г., 00:44
Не разбра ли, че няма да стане. Това не е пазар :rulez: има сайтове направени само с тази цел, а на мен ми писна от тази тема вече.

Предложение към модераторите: следващия обадил се против правилата да ... :gun:

optimi
13.05.05 г., 00:59
Правилата са супер и по-скора трябва плавно да се въведе :
днес 100 поста , следващата седмица 200 поста , а след 2 седмици 300 поста.

Така по-плавно ще се стига границата от хора които за две години са писали 40 поста , а от днес гонят 100 _те :):):):):)

vlado1
13.05.05 г., 01:04
А бе човек не съм против правилата - прочети внимателно. Само предлагам начин как да стане по-безболезнено въвеждането им. Ти пък искаш веднага да ме утрепеш.

optimi
13.05.05 г., 01:09
Не бе съвсем сериозен съм. 100 поста и 6 месеца е малко ....наистина.
Ако са 300 поста и година е добре ----така хората зсе пак ще са завързали контакти и ше са се сплотили .....може да звучи иронично но е истина .

xts
13.05.05 г., 01:13
А бе човек не съм против правилата - прочети внимателно. Само предлагам начин как да стане по-безболезнено въвеждането им. Ти пък искаш веднага да ме утрепеш.
Просто това е поне 6та тема по този повод. При положение, че всички други са затворени, мислиш ли, че с тази няма да се случи същото :)

vlado1
13.05.05 г., 01:18
Ок нека да са триста - просто ще се натрупат за месец и после пак две години почивка.
Но не забравяйте, че този форум не е само за шепа хора. Има доста, които се нуждаят от помощ, но не могат постоянно да постват или пък са съвсем начинаещи и не могат да дават много акъл и да трупат постове. Или просто нямат време и влизат тук, за да си купят нещо, което им е нужно в даден момент без да рискуват с разни търгаши по фирми и разни други форуми. Точно тези хора ще останат разочаровани от резките ограничения, а това е един начин това да се избегне.

Ето ти един пример само на две теми по-надолу:
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=57160
Това момиче нямаше да намери помоща, която търси, ако всичко това беше станало сега при новите ограничения.

vlado1
13.05.05 г., 01:21
Знам, че ще се случи, но все пак ще се прочете от когото трябва - може той да реши, че е полезно това, което предлагам.

Tokataa
13.05.05 г., 01:55
Аз нямам много големи познания ,за да давам съвети, и сега трябва да чакам нещо по компа да се скапе :mad: за да пускам теми и да трупам постове там. В близките 2 месеца ще ми се налага да си купя:
512ДДР 500, захранване и ня'кво видео 6600.
Според мен нищо не пречи поне да виждам обявите. Досега сам сключил само една продажба и една покупка от този форум и бях доволен - досега.

[X]Spot
13.05.05 г., 02:16
аз от доста време съм регистриран 1-2 години.. ама нямам нужните мнения..
чета редовно форума, ама не обичам да спам-я постянно...
кофтито е че таман следях някои теми в този раздел и стана това...

dim4o
13.05.05 г., 02:25
Аз нямам много големи познания ,за да давам съвети, и сега трябва да чакам нещо по компа да се скапе :mad: за да пускам теми и да трупам постове там. В близките 2 месеца ще ми се налага да си купя:
512ДДР 500, захранване и ня'кво видео 6600.
Според мен нищо не пречи поне да виждам обявите. Досега сам сключил само една продажба и една покупка от този форум и бях доволен - досега.
Да за продаването съм съгласен , ама човек ако иска да си купи нещо като теб, наистина незнам как ще стане след като не се виждат - сори.

Private
13.05.05 г., 02:26
...не могат да дават много акълно могат много да питат... :) ...за да си купят нещо, без да рискуват с разни търгаши по фирми и разни други форуми...добре, защо тогава форума да рискува да се зарине с търгаши от фирми и разни други форуми? Ако всички, засегнати от тези стр-а-а-ашни рестрикции в "Далавери", да прочетат темите за измамниците, и така ще си отговорят на въпросите. Това момиче нямаше да намери помоща, която търси, ако всичко това беше станало сега при новите ограничения.Винаги има начин да се помогне, спокойно. :)