Виж пълна версия : относно раздел "ДАЛАВЕРИ" - предложение
Понеже изпозаключихте всичко, отнасящо се за ДАЛАВЕРИ пускам това като нова тема.
Не може ли ограничението от 100 поста да се въведе плавно - примерно от днес - 20, другата седмица - 40 и така до 100. Така ще могат да се довършат сделките, а и тези потребители, които искат да спазят правилата и да си запазят достъпа до ДАЛАВЕРИ да могат да го направят спокойно, без да се оспамва форума с излишни постове.
За ограничението за пускане на обява - подкрепям го напълно.
Не разбра ли, че няма да стане. Това не е пазар :rulez: има сайтове направени само с тази цел, а на мен ми писна от тази тема вече.
Предложение към модераторите: следващия обадил се против правилата да ... :gun:
Правилата са супер и по-скора трябва плавно да се въведе :
днес 100 поста , следващата седмица 200 поста , а след 2 седмици 300 поста.
Така по-плавно ще се стига границата от хора които за две години са писали 40 поста , а от днес гонят 100 _те :):):):):)
А бе човек не съм против правилата - прочети внимателно. Само предлагам начин как да стане по-безболезнено въвеждането им. Ти пък искаш веднага да ме утрепеш.
Не бе съвсем сериозен съм. 100 поста и 6 месеца е малко ....наистина.
Ако са 300 поста и година е добре ----така хората зсе пак ще са завързали контакти и ше са се сплотили .....може да звучи иронично но е истина .
А бе човек не съм против правилата - прочети внимателно. Само предлагам начин как да стане по-безболезнено въвеждането им. Ти пък искаш веднага да ме утрепеш.
Просто това е поне 6та тема по този повод. При положение, че всички други са затворени, мислиш ли, че с тази няма да се случи същото :)
Ок нека да са триста - просто ще се натрупат за месец и после пак две години почивка.
Но не забравяйте, че този форум не е само за шепа хора. Има доста, които се нуждаят от помощ, но не могат постоянно да постват или пък са съвсем начинаещи и не могат да дават много акъл и да трупат постове. Или просто нямат време и влизат тук, за да си купят нещо, което им е нужно в даден момент без да рискуват с разни търгаши по фирми и разни други форуми. Точно тези хора ще останат разочаровани от резките ограничения, а това е един начин това да се избегне.
Ето ти един пример само на две теми по-надолу:
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=57160
Това момиче нямаше да намери помоща, която търси, ако всичко това беше станало сега при новите ограничения.
Знам, че ще се случи, но все пак ще се прочете от когото трябва - може той да реши, че е полезно това, което предлагам.
Tokataa
13.05.05 г., 01:55
Аз нямам много големи познания ,за да давам съвети, и сега трябва да чакам нещо по компа да се скапе :mad: за да пускам теми и да трупам постове там. В близките 2 месеца ще ми се налага да си купя:
512ДДР 500, захранване и ня'кво видео 6600.
Според мен нищо не пречи поне да виждам обявите. Досега сам сключил само една продажба и една покупка от този форум и бях доволен - досега.
[X]Spot
13.05.05 г., 02:16
аз от доста време съм регистриран 1-2 години.. ама нямам нужните мнения..
чета редовно форума, ама не обичам да спам-я постянно...
кофтито е че таман следях някои теми в този раздел и стана това...
Аз нямам много големи познания ,за да давам съвети, и сега трябва да чакам нещо по компа да се скапе :mad: за да пускам теми и да трупам постове там. В близките 2 месеца ще ми се налага да си купя:
512ДДР 500, захранване и ня'кво видео 6600.
Според мен нищо не пречи поне да виждам обявите. Досега сам сключил само една продажба и една покупка от този форум и бях доволен - досега.
Да за продаването съм съгласен , ама човек ако иска да си купи нещо като теб, наистина незнам как ще стане след като не се виждат - сори.
Private
13.05.05 г., 02:26
...не могат да дават много акълно могат много да питат... :) ...за да си купят нещо, без да рискуват с разни търгаши по фирми и разни други форуми...добре, защо тогава форума да рискува да се зарине с търгаши от фирми и разни други форуми? Ако всички, засегнати от тези стр-а-а-ашни рестрикции в "Далавери", да прочетат темите за измамниците, и така ще си отговорят на въпросите. Това момиче нямаше да намери помоща, която търси, ако всичко това беше станало сега при новите ограничения.Винаги има начин да се помогне, спокойно. :)
Авторски права на vBulletin