PDA

Виж пълна версия : Download Soulreaver 2???

Crimson
29.11.01 г., 21:57
Abe njakoj da znae otkyde moje da se swali Soulreaver2?

RazielBG
30.11.01 г., 13:42
Znachi Demoto e 10 pyti po jako ot igrata i shte go namerish na http://www.iwan223.bg/movie/sub/main.html :))).

Crimson
30.11.01 г., 16:20
vijte go toya be!
DEMOTO BILO PO HUBAVO OT IGRATA!!!!!!!!
ti NORMALEN li si?

vijte go be! smeite mu se! ima zashto!

BlaDeR
01.12.01 г., 00:54
Абе стига с тия глупости бе... има такова нещо като културен спор, само че тук нещо не го забелязвам, и се питам защо...
И двамата сте нови тук, и двамата явно все още не сте съвсем наясно с нещата тук, но гледайте все пак приказките ви да имат някакъв смисъл, и не започвайте "отрано" с определенията... става ли ?

P.S. Горните думи се отнасяха практически изцяло за Crimson, да поясня - т.е. нямам критика към RazielBG.

Crimson
01.12.01 г., 12:52
zdrasti Blader

Az (Crimson) ne sym izpolzwal nikakvi necenzurni dumichki pri obryshtenieto si kym RazielBG.Oshte poveche,kritikata mi e napylno osnovatelna po syshtnost i smisyl.Ti blagovoli li da vidish linka koito toi mi e dal?Ako ne si, molya te vij go,predi da trygwash da me "cenzurirash".
Spored teb az nyamam li prawo da si izkaja mnenieto?
Vypreki che mnenieto mi ne ti hareswa?

fantasticMAX
02.12.01 г., 00:50
Вие намерихте за какво да се карате.
Утре взимам Soul Reaver 2......... ще го видя що за стока е ;)

BlaDeR
03.12.01 г., 09:17
Crimson (12-01-2001 11:52):
zdrasti Blader

Az (Crimson) ne sym izpolzwal nikakvi necenzurni dumichki pri obryshtenieto si kym RazielBG.Oshte poveche,kritikata mi e napylno osnovatelna po syshtnost i smisyl.Ti blagovoli li da vidish linka koito toi mi e dal?Ako ne si, molya te vij go,predi da trygwash da me "cenzurirash".
Spored teb az nyamam li prawo da si izkaja mnenieto?
Vypreki che mnenieto mi ne ti hareswa?

Не, виж сега... не съм казал, че си го обидил, но все пак "...ти нормален ли си...", "...смейте му се бе..." - ами не звучи много учтиво, нали разбираш ?
Линкът му не работи, но това не е повод за такива изказвания. Мнението си е твое, лошо няма, но ако е такова мнение, по-добре го запази за себе си, поне в началото.

Rear Admiral Floyd
05.12.01 г., 22:05
Вместо да се карате, па после да се обяснявате кой какво искал да каже - по-добре си свалете ISO-то от
http://free.techno-link.com/billy79/Gamez/Soul Reaver 2/
и играйте :)))