PDA

Виж пълна версия : Как да си сложа снимката ???

VentzY
28.12.02 г., 13:26
Обяснете ми как да си сложа снимката на мястото на avatara ???

Mersi za otgovorite

IPOC
28.12.02 г., 14:08
Първо трябва да имаш 50 пост , че да си сложиш снимка :)

Dark Skywalker
28.12.02 г., 15:27
Второ, прочети правилата на форума и FAQ, за да ти станат ясни и другите неща.... :D

Dark Skywalker™

VentzY
28.12.02 г., 18:22
хи хи хи ;)

тфойта снимка колаж ли е ?
просто питам ...

Dark Skywalker
28.12.02 г., 19:51
Не, не е. Мога да ти я пратя като JPEG 900x900 пиксела, ако искаш да си я гледаш :p

Dark™

P.S. Добре де, признавам си, махнах с Photoshop няколко разчоплени пъпки....

VentzY
28.12.02 г., 21:20
И все пак как се слага снимката ?
Във FAQ-а нямаше нищо.

Защо просто не ми кажете ?

bye

King Nothing
28.12.02 г., 21:27
Originally posted by dyankof
И все пак как се слага снимката ?
Във FAQ-а нямаше нищо.

Защо просто не ми кажете ?

bye
Бе човек, ти маи не схвана, че първо трябва да направиш 50 поста. След това ще ти се появи опциика за добавяне на аватар в CP-то. ;)

mouser
28.12.02 г., 22:46
Не мога да разбера защо е това с 50-те поста! Искате да накарате хората да пускат тъпи постове, за да могат да се изкефят с готин аватар ли? Да не говорим, че когато се разместваха форумите, постовете ми се нулираха.

Metanoia
28.12.02 г., 23:45
Originally posted by mouser
Не мога да разбера защо е това с 50-те поста! Искате да накарате хората да пускат тъпи постове, за да могат да се изкефят с готин аватар ли? Да не говорим, че когато се разместваха форумите, постовете ми се нулираха.
Виж това и не постъпвай като въпросния член на форума, защото това е глупаво:
http://hardwarebg.headoff.com/forums/showthread.php?s=&threadid=5627

Абе раздайте им от моите постове като трябва да се радват! При преобразуването на мен между другото ми се изтриха май над 100 както и някои теми,които ми трябваха, а не ги бях запазил, но не се оплаквам ... много. :ghi:

GeniusLoci
29.12.02 г., 15:57
Вярно е, че за да се обяви някой за редовен посетител трябва да има някакъв минимум постове - за пример ще дам форума на Сетком, където всеки ден има по някоя нова питанка от някой новак, който така и не се появява повече...Ако трябва всеки да си вкарва снимка то само ще пълним пространство със снимки на хора дето може и повече да влязат тук... 50 поста е добре - ако четеш редовно си мисля че доста бързо се правят... И мене ме оставиха да си ги натрупам :)...

VentzY
04.01.03 г., 12:05
имам 50 поста,влизам в Контрол Панел-а на аватар пиша YES на custom upload-вам картинка от компа си по-малка от зададеното и пак я няма таз картинка ?

grrrr...

IPOC
04.01.03 г., 13:11
Погледни дали качваш правилен формат на картинката .

Paparac
12.03.03 г., 21:57
Originally posted by Dark Skywalker
Не, не е. Мога да ти я пратя като JPEG 900x900 пиксела, ако искаш да си я гледаш :p

Dark™

P.S. Добре де, признавам си, махнах с Photoshop няколко разчоплени пъпки....

Dark, прати ми на paparac@mail.bg снимката, ама тази на центуриона,pls,pls,pls!!!!!

P.P. Мерси, мерси, БЛАГОДАРЯ!!Яка е!