PDA

Виж пълна версия : BOINC Connection Failure

martynsourkov
08.05.05 г., 22:23
BOINC-чето ми казва, че не може да се свърже към setiboinc.ssl.berkeley.edu/sah_cgi/cgi , като преди това успешно си е изпратило всички пакети. До онзи ден работеше, ама нещо му стана. 100% не е от настройките на защитната стена. Също така не съм пипал и настройките на самата програма.
Освен това да питам, ако се присъединя към някой отбор ще загубя ли личната си статистика или тя ще се развива, като същевременно развива и статистиката на отбора :)

Hajduk
08.05.05 г., 22:32
Чети тук (http://setiweb.ssl.berkeley.edu/index.php) за да разбереш защо BOINC-чето не може да се свърже с setiboinc.ssl.berkeley.edu/sah_cgi/cgi....
... не, няма да си загубиш личната статистика... да, ще продължи да се развива както и статистиката на отбора към който си се присъединил ...

Jmaes0888
08.05.05 г., 22:33
Баси... Аз ли съм тъп, че не вдявам, или въпросът ти е строго профилиран? Сори за офтопика, ама ще е добре да обясниш какво имаш предвид. :D

martynsourkov
08.05.05 г., 23:20
OK! Благодаря и на двама ви за помощта. А иначе има нещо вярно, че това което съм написал си го разбирам само аз... след четвъртото прочитане :D