PDA

Виж пълна версия : Софтуер за търсене на файлове в мрежа, както и възможност за премахването им!

Softman
05.05.05 г., 14:19
Това което ми е трябва:
софтуер за търсене в локална мрежа, с възможности за мета търсене (например *.mp3, *.avi и т.н.) по твърдите дискове в локалната мрежа, и при откриване на зададените му файлове да може да ги премахне незабавно и директно през самата програма, или да има вариант да се отвори директно фолдера където се намира открития файл и там той ръчно да се изтрие (няма проблем и ръчно да е, но става много досадно на 52 машини да ровиш из дисковете :( ) !

Да отбележа:
проблема с правата над твърдите дискове в тази мрежа е 100% решен - има full права над C$, D$, E$ и т.н. !!!

Въпрос:
някой да има идея за подобен софтуер ?

JoZ
05.05.05 г., 18:19
Ами нямаш нужда от нищо, то в win всичко си го има. Mount-ваш r/w всичките машини като net drives на една машина и правиш search за каквото ти кефне, и после бутона del.

4oveknalunata
05.05.05 г., 19:26
Може би немногоуважаваната от мен ShareScan 2 ще ти свърши. Филтрирането може да е на Text Files, Audio Files, Video Files.

EDIT: Сега видях, че можеш да създаваш и собствени филтри.

The_Game
05.05.05 г., 23:04
Може би ще ти свърши работа Lan Find.

XaMaB
06.05.05 г., 11:54
Имам един сорскод дето обикаляше локална мрежа по зададен ип-рейндж и събираше инфо за всичко шернато. С лека модификация (махане на запис в базата и добавяне на един дел) може да ти свърши работа.
Ако разбираш малко от ц++ може да ти свърши работа.