Виж пълна версия : Canyon CN-MPOLEDE 512MB MP3 плеър
Коментари и мнения в тази тема, ревюто ще намерите тук (http://hardwarebg.com/reviews.php?read=40)
А някой знае ли каква е скоростта на записване/четене на файлове?
Capoeira
10.05.05 г., 17:04
аз вече писах по повод на това ревю но пак да повторя...
You are missing the point!!!
какво ми дреме че имал формата на телефон или че екрана му бил един какъв си. Интересното е силата на звука настройките поведението на плеъра менютата как са оформени колко часа живот има батерията какъв е трансфера .....
Ако можете препоръчвам ви да го допишете в ревюто...
Canyon CN-MPOLEDE е и първият MP3 плеър достъпен у нас, който използва OLED дисплей.
Май нещо авторът е в грешка. Дива иксел излезе преди този плеър
http://www.mobilebulgaria.com/mp3_players/view.php?id=16
Напълно сигурен ли си? Или просто бъркаш месеците май и март... ;)
иксела официалното му представяне беше на себит
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=1690
. Към средата на април го имаше по магазините, а за този разбирам от това ревю
А ти защо мислиш, че това ревю се появява в деня на официалното представяне на въпросния плеър? От Canyon го обявиха още през февуари (което е преди началото на Cebit), но между датата на която е обявен даден продукт и пускането му в масово производство и появата на пазара обикновенно минава поне месец два... плеъра на DM се появи значително по-късно на пазара от този на Canyon.
Bloody нито една дума за качеството на въпроизвеждания звук :conf: ? Сравнение качеството на звука с друга аудиовъзпроизвеждаща техника (дори и да не е мп3 плеър) би помогно много на крайния потребител.
Все пак най- важното за музиката е качеството а в ревюто няма и дума ...
След като сте си направили труда да прочетете толкова внимателно ревюто, защо не погледнахте и кой му е автор (подсказка: несъм аз...) ;)
начи искаш да ми кажеш че това е стар продукт и просто ей така е решено да се напише ревю за него
коя седмица е излязъл на българският пазар (посочил съм за иксела) а не кога се е говорило или кога е излеъл в тайван уса и др
ak101 в дейзи ли работиш че толкова се заяждаш за такива дребни неща?
Аз не бих отказал ревю и на правец 8Ц. Нищо че е стар.
А и като гледам автора досега не е писал по темата
Това кой продукт кога е излязъл мисля не е толкова важно, сега и двата ги има на пазара. НО : в сегашния си вид ревюто има пропуски, поне за мен. Ясно ми е че авторът не разполага вече с мострата и едва ли ще може да го допише.. жалко :(
Абе ak101 ти да не би наистина даработиш в DM, та толкова навътре приемаш всичко, или пък си накакъв луд фен на техния плеър...?
И все пак, след като толкова държиш на това, от кога реално го има на пазара въпросния плеър на Canyon, ами на 29 март вече е можело човек да си го купи от някои от дилърите на официалния представител на марката у нас - АСБИС България!
ak101 в дейзи ли работиш че толкова се заяждаш за такива дребни неща?
Не не работя в дейзи, застъпвам се щот ревюто има пропуски и този първо ми се наби на очи.А че няма информация за музикалмото звучене обхватът на радио и др говори достатъчно.Това е уред възпроизвеждащ музика, а в цялото ревю се споменава за дизайн, аксесоари и др това да не е гердан
а това че ме нарече луд няма да го коментирам то си остава за тебе(за блъди се отнася)
Това е уред възпроизвеждащ музика, а в цялото ревю се споменава за дизайн, аксесоари и др това да не е гердан
:bow: ашкулсун :banana: машалла :D и на мен това ми беше мисълта.
Bloody - не видях че не си го писал ти. Обаче доглеждайте ги ревютата преди да ги пуснете иначе предизвиквате отрицателни емиции у потребителите.
ak101, може ревюто да има пропуски и недостатъци, но точно това за OLED екрана не е нито едното от двете, мисля че го изясних достатъчно добре!
А що се отнася до тази твоя мисъл: "а това че ме нарече луд няма да го коментирам то си остава за тебе(за блъди се отнася)" ... ами явно пак не си дочел нещо... казвам: "луд фен", което не носи смисъла на луд в смисъл побъркан, ненормален, откачен както явно ти го възприемаш, а по-скоро на маниак на тема комкретния плеър или човек на който много му харесва и е доволен от него!
Мисля че продължаването на подобен бемислен спор е повече от излишнo!!!
Ами... честно казано ревюто наистина е трагично. Нито то, нито обзора на другия плейър успяха да ми помогнат реално при избора на плейър. Наложи да взимам и шестте модела на Canyon за да преценя какъв mp3 да си купя... :(
Добре би било да се гони не бройка, а качество.
ПС: Кой го е писал няма голямо значение, по-важно е кой го е одобрил. В интерес на истината, повечето обзори в интернет са на същото ниво и не дават почти никаква смислена информация.
Наложи да взимам и шестте модела на Canyon за да преценя какъв mp3 да си купя... :(
И на кой се спря ? + малко повече инфо за останалите :D
Ами... никой от Canyon-ите не задоволи изискванията ми. Най-новия модел с олед дисплей и слот за допълнителна карта на характеристики и по картинка ми беше допаднал. Наживо - ситуацията е плачевна, външният вид е докаран явно от седмокласник в час по трудово, тройно по-дебел е, отколкото се вижда на картинката. На звук въобще не го пробвах. На дизайн и изработка ме задоволи само оранжевия спортен модел. Радиото му не хваща нищо. Звукът не е достатъчно силен - с 32-омови слушалки ми е тихо. Слушалките от комплекта не стават. Самото качество на звука не ме задоволи също.
В крайна сметка, купих си Creative Muvo N200. При него трудно могат да се намерят забележки.
...а в цялото ревю се споменава за дизайн, аксесоари и др това да не е гердан
абе ако става дума за дизайн,от Canyon не ме впечатляват много с техния МР3 плейър,за сметка на тея пичаги:
http://www.packardbell.de/productshowroom/productranges/products/lounge/product189.php?PHPSESSID=abe4ff443da2b89 e61a83ce9a48562ee
ей на това аз му викам дизайн и стил!!!
а пък и не е да кажеш,че не е функционално или пък голямо,а?!?!
MaD_MaxXx
22.05.05 г., 19:14
дам, ама в българия дали можеш да го намериш и на каква цена?
дам, ама в българия дали можеш да го намериш и на каква цена?
Packard Bell ги внасят Kontrax,но мисля,че не внасят от 1GB разфасовката,а като цени не бяха много евтини-бяха м/у цените в Германия и Англия,но за най-сигурно се обади и питай,но пък и не знам дали работят с крайни клиенти!
А иначе ето ти тук:
http://911.bg/a2/offers.asp?tm=1046&parent=3828
Авторски права на vBulletin