Виж пълна версия : Dts ?
RazorJack
02.05.05 г., 21:20
Айде някой ако го е правил да даде акъл как може DTS файл да се курвентира към обикновен 2 канален wav или mp3? Без значение дали се миксират всички канали или просто се вземат предните два.
Че досега се мъчих със Hypercube Transcoder, Besweet и още кво ли не ама има някакъв проблем. Като дам да се декодира и ми дава някаква грешка за Access Violation... аз уж съм инсталирал някакви DTS филтри ама знам ли ги кви са ... та някой ако знае лесен начин и може да даде линк направо към съответната програма ... :D
massacre
03.05.05 г., 01:07
Като лаик в това отношение, бих опитал следното:
DTS to Nero Audio Image File, после, с каквото там си записваш нещата на mp3.
П.П. Какво е това нещо, което го има само на DTS, а ти го искаш по друг начин?!
ми с besweet съм конвертирал без проблем.
кво точно правиш?
DTS to MP3 with Foobar2000:
For MP3, we need to grab a command line encoder. I use Lame.
Put Lame.exe in foobar2000 directory.
Load the player and add your dts file with Playlist --> Add file Menu.
Then go to Foobar2000 --> Preferences --> DiskWriter.
In the Output Directory, check "Same as source file directory".
In the Output Presets, search Command Line Encoder : Lame --alt-preset standard from the list and click on "Edit" button to modify the preset. fb2k has already different presets for Lame. So, just look around the list.
In the Processing part, check "Use DSP" and click on "go to DSP Settings" button.
There, you can choose one or more DSP. By example to make a downmix, you must put the "Convert 5.1 to Stereo" on the left.
If all it's ok, then ckick on "Save all" and "Close". To launch the process : a right click on the file following by Convert --> Run Conversion. The select file writer appears. So, click on OK and wait.
Кирил
за да не отварям нова тема ще попитам тук ;) има едни wav-чета които се водят DTS 5.1 и DTS 7.1 и нещо не мога да ги плейна :conf: та ако някой каже с кой плеар ще стане.........по принцип става с POWERDVD(примерно) но в случая нещо не ще :mad:
10х предварително
Авторски права на vBulletin