Виж пълна версия : Longhorn Epox8RDA+ LAN проблем!
Таа качих последната версия на Longhorn 5048 с надеждата че от Microsoft са пооправили някой от проблемите с hardware-a но уви 5-та версия подред немога да си пусна вградената в дъното LAN карта!Все дава грешка че This Device Cannot start!Та некой да е качвал въпросният win на Epox 8RDA+ и да е пускал лан!?!?
The Penalty
01.05.05 г., 22:01
Ми значи е време да спреш да си тровиш живота с алфа версии :couple:
Ми значи е време да спреш да си тровиш живота с алфа версии :couple:
хаХа да,прави си,тези алфа версии са големи бози! :p
Слагай Xp Pro Version 2002 чист,без SP-та и си живей живота ;] но сложи добра анти-вирусна,защото е по-незащитен откъм вируси :)
Ааа момчета търся помощ не коментари!Ако става въпрос в момента съм със 3 Windows-a въпросният Longhorn , Windows 2003 SP1 RC , Windows XP SP2!Най-съм доволен от 2003-ката изключително лек и идеален за игри поради този факт :)Таа на въпроса за Longhorn-a някой ако може да ми помогне ако не моля не пълнете темата с коментари!Благодаря предварително.
savaman
02.05.05 г., 01:42
еми явно от майкрософт ще не са стигнали до момента със съпорта на такива устройства.Лонгхорн е в алфа стадии от не знам колко време вече и едвали ще мине в бета скоро.Послушай хората и имай малко търпение,след няколко години лонгхорн-а ще е доминираща сила(както е ХР сега).
Слагай Xp Pro Version 2002 чист,без SP-та и си живей живота ;] но сложи добра анти-вирусна,защото е по-незащитен откъм вируси
Според теб защо ги пускат тези сървис пакове?Едвали е за да си дигнат даунлоуд рейт-а на страницата.Колкото по ъпдейтнат ти е уина толкова по-добре.Ако не ти харесва нещо от добавките в "кръпките" просто му спри сървиса и си готов!
Авторски права на vBulletin