Виж пълна версия : Max Payne-kakvo triabva da se napravi nakraia???
romrodger
19.11.01 г., 02:25
Igrata e napravo super, prosto niamam dumi, grafikata e nevoriatna, slow motion-a syshto!!! No po syshtestvo - kakvo triabva da napravia nakraia, kogato sym na vyrha na nebostyrgacha i gonia loshata shefka kym helikoptera??? 3 chasa se vyrtiah tam i nishto ne izmislih, moje bi e neshto svyrzano sys stomanenite vyjeta, koito poddyrjat kulata, no kogato skysah i dvete - pak nishto, vsichki vrati kym helikoptera sa zatvoreni.
Thanx za pomoshtta!
romrodger (11-19-2001 01:25):
Igrata e napravo super, prosto niamam dumi, grafikata e nevoriatna, slow motion-a syshto!!! No po syshtestvo - kakvo triabva da napravia nakraia, kogato sym na vyrha na nebostyrgacha i gonia loshata shefka kym helikoptera??? 3 chasa se vyrtiah tam i nishto ne izmislih, moje bi e neshto svyrzano sys stomanenite vyjeta, koito poddyrjat kulata, no kogato skysah i dvete - pak nishto, vsichki vrati kym helikoptera sa zatvoreni.
Thanx za pomoshtta!
Ами пич - да, със стоманените въжета е свързано. То и аз се мотах малко там, но чак пък 3 часа... абе все едно, веднъж като скъсаш двете въжета - почвай да стреляш по кулата, и тя ще се срине върху хеликоптера :)
RazorJack
19.11.01 г., 14:22
Аха, ама с нещо по-мощничко гърми че аз се изпразних (с двете узита де) върху кулата и нищо не стана :)
RazorJack (11-19-2001 13:22):
Аха, ама с нещо по-мощничко гърми че аз се изпразних (с двете узита де) върху кулата и нищо не стана :)
Абе не знам, аз със MAC-10-ките не съм пробвал (това не са UZI-та, да уточня). С M79 (гранатомета) и трябва един изстрел, с M4-ката (автомата) - към 15-20, със снайпер - около 5 изстрела.
romrodger
19.11.01 г., 19:40
I az pucah po kulata sled kato skysah vyjetata, no iavno nedostatychno!:)
Vednga shte probvam, mersi za pomoshtta!
Torbest
19.11.01 г., 23:07
Abe az mislq che trebe da strelnesh 1-naj s granatometa i to v osnovata na kulata i....booouuuuuu..:)
gtzvetkov
20.11.01 г., 00:36
Доколкото си спомням, нямаше конкретно значение къде по кулата ще се целиш. Аз я стрелях доста нависоко пък тя се счупи при основата си. Както каза BlaDer с Автомата ми отне около половин пълнител за да я съборя.
Vatman®
20.11.01 г., 14:00
gtzvetkov (11-19-2001 23:36):
Доколкото си спомням, нямаше конкретно значение къде по кулата ще се целиш. Аз я стрелях доста нависоко пък тя се счупи при основата си. Както каза BlaDer с Автомата ми отне около половин пълнител за да я съборя.
... И след това те сгащват ченгетата...
Играта е № 1 за тази година. Само дето са попрекалили с комиксите и тъпите лабиринти... Може янките да се кефят на тия работи, ама за такива като мен си е губене на време (има ли начин да се скип-ват?)
Ама не се знае Волфенщайна каква ще излезе. Демотата нещо не ме кефят много....
fantasticMAX
20.11.01 г., 23:04
Играта си е мания ... :)
Като се сетя каква стрелба падна, и гонки по покривите имаше и забавени каданси - суууууупер. ;)
Torbest
21.11.01 г., 19:41
Abe da igrata naistina si e mnoo qka ama katocheli q prevuznasqte:)))))))
Hubava e , ideina (zabeveniq kadans) i edna ot malkoto igri s takav vid kamera (nali se seshtate ne prez ochite ne igracha ami da gledas samiq geroi) koto sa tolkova qki :)
Torbest (11-21-2001 18:41):
Abe da igrata naistina si e mnoo qka ama katocheli q prevuznasqte:)))))))
Hubava e , ideina (zabeveniq kadans) i edna ot malkoto igri s takav vid kamera (nali se seshtate ne prez ochite ne igracha ami da gledas samiq geroi) koto sa tolkova qki :)
Струва ми се, че си пропуснал нещо. Не обръщай толкова внимание отделно на Bullet Time-а, графиката, движенията... просто всички тези се напасват перфектно в общата картина, наречена "атмосфера".
Комиксите наистина не са това, което трябваше да бъдат, за съжаление. Не ми харесва физиономията на Макс, прекалено усмихнат някакси...
Но играта е върхът. ЕДИНСТВЕНАТА игра, която хващам, и за една седмица превъртам два пъти - съответно на първа и втора трудност.
Авторски права на vBulletin