PDA

Виж пълна версия : NFSU2 проблем

pavelpan
23.04.05 г., 16:34
Значи опитвам се да си подкарам NFSU2, но ми дава грашка за Needed Graphic ACCELERATION. Аз съм с видео Ati RADEON A9200 SЕ. Сложил съм си openGL дриверите, но пак не ще. Някои може ли да помогне?

savaman
23.04.05 г., 16:49
с какво драйвери си?сложи си Омега.

KONOKO
23.04.05 г., 16:49
Display Properties->Settings->Advanced->Troubleshoot->Hardware Acceleration - този плъзгач трябва да е на Full, тоест максимално вдясно. Предполагам може да е от това проблема. Ако не е дай повече информация за Windows-а си и дали с други игри прави проблеми.

pavelpan
24.04.05 г., 16:13
Значи направил съм всичко на максимум ускорение, но не става пак. Инсталирал съм всички драйвери които намерих на диска за видеото, че даже и ги актуализирах от сайта на производителя. Win-a е ХР, но на другите игри не ми е правил проблем, т.е. преди игрите си тръгваха, но преинсталирах и това бе края. Не тръгват и Fifa 2004 и 2005 и не зная какво да правя ... :((

Net
13.05.05 г., 14:00
Значи направил съм всичко на максимум ускорение, но не става пак. Инсталирал съм всички драйвери които намерих на диска за видеото, че даже и ги актуализирах от сайта на производителя. Win-a е ХР, но на другите игри не ми е правил проблем, т.е. преди игрите си тръгваха, но преинсталирах и това бе края. Не тръгват и Fifa 2004 и 2005 и не зная какво да правя ... :((

Пробвай да сложиш DirectX 9.0c ако не си. Най вероятно в това е проблема.

el oscuro
13.05.05 г., 19:54
а драйвер за чипсета ?