Виж пълна версия : Motorola T720(i) — Кажете си мнението
Pizza_again
23.12.02 г., 11:20
mislq da si kupq do nowa godina 1
Дизайнът му е СТРАХОТЕН и лично мене телефонът много ме кефи. Единственият недостатък за който четох в нета е, че батерията не издържа много.:mad: i-версията, предполагам че знаеш, има възможност за включване на камерка и съвместимост с MMS. Също така е и с по-голяма батерия!!! Малко по-тежка е, но това не е от значение за мен. За сметка на тези екстри при i- версията няма е-mail и диктофон. Дисплейът му е също много добър, с 4096 цвята. Ако питаш мен i-то е по-добрия избор ;)
nightyj
24.12.02 г., 00:07
Бягай далече от този телефон,за малко щях да си го купя.Направо ужасен звук и цветове.Аз си взех Т100 и всичко ми е ок,дай малко пари отгоре и вземи най-доборто това ми е съвета
Pizza_again
26.12.02 г., 15:38
Kupih si T720 dowolen sym 256 cwqta e CSTN
Samsung ne bih go polzwal dori da mi go podarqt dizajna mu e prosto koshmaran prili4an a damska pudriera s ogledalce, otwrat e slaba duma, towa za zwuka e samo za zwyneneto, men ne me wylnuwat chalga melodii da si slagam, telefona trqbwa da zwyni kato telefon (na selo sa drugi razbiraniqta, 4e melodii slagat 4e kakwo li ne, petli, magareta, fashkii). Browsera e udoben, display-a contrasten, dowolen sym.
ами да ти е честит тогава
п.с. не съм съгласен с тва дето каза за самсунга но важното е че си доволен от покупката;)
Най- важното е че ти си доволен, все пак ти ще го ползваш тоя телефон...Колкото до цветовете четох че е с 4096 цвята, но щом казваш...относно дизайна му смятам, че е много издържан и е много по-стилен телефон от Самсунг-а, но всеки си има вкус...айде бай, лека и безпроблемна употреба!:cool:
nightyj
27.12.02 г., 00:08
Абе според мен не може да има сравнение между телефоните.Пак за дизайна въобще.Каде ще сравняваш футуристичния дизайн на Samsunga тая елка Motorolata
Pizza_again
27.12.02 г., 11:45
Djmetal - i teb ti e powliqla reklamata kakto na masite
nECA i az 4eta nawsqkyde 4e e s 4096 cwqta, no dokolkoto znam matricata CSTN ne poddyrva powe4e ot 256, ne se zabluvdawaj samo 4e ti trqbwat powe4e ina4e (gif sa screensaverite, bmp sa tapetite ama trqbwa da sa pod 14K idi sybiraj powe4e ot 256c w 120x160 kartinka) telefona si e extra, osobeno za tezi pari, ringtones, wallpapers, screensavers i Java midlets - games i apps si e naprawo pesen da smykwash, misleh 4e lipsata na irDa shte mi powliqe ama s tozi pop3 i java priloveniqta wyobshte wzeh da zabrawqm za Palm-a
Авторски права на vBulletin