PDA

Виж пълна версия : Empire Earth 2

Darknauss
21.04.05 г., 20:29
Сега я тегля от торент :D
Някой играл ли я е?Какво ви е мнението за нея ?Как ви се вижда?Абе сичко за нея

CYPER
21.04.05 г., 21:18
За двойката не знам, но първата част ми беше една от любимите игри.
Като се има предвид, че е доста стара - графиката и беше определено на ниво - коя година точно не знам, но е поне на 3 години си мисля.

Двойката сигурно ще вади жестока графика.

Пак ли ерите са от каменната до нано-технологиите.

Хубавото на играта е, че има супер много бойни единици, защото са много ерите - като се почне от некви, дето хвърлят камъни и се стигне до някаква летящи роботи в стил Волтрон.

Луда работа си е - я обади какви и са системните изисквания, че аз имам една видео карта мобилка, дето не можах да намеря почти никаква информация каква е, що е - nVidia FX Go5100.

Darknauss
21.04.05 г., 21:25
Нета ми е убиец!

Darknauss
21.04.05 г., 21:26
Абе нещо не мога да намеря изискванията....пък и не ми се занимава щото нета е фъцкан ама един твърди че играта му тръгва на 750 Мхз,129 СД РАМ,ГФ2 МХ100...
Мисля че иска оригинален CD-KEY за мулти :(

patica
22.04.05 г., 01:44
---------------------------------------------------------------
1. SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- NVIDIA(R) GeForce(TM) 3 or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
- Microsoft(R) Windows(R) 98/Me/2000/XP operating system
- 1.5 GHz Intel(R) Pentium(R) 4 processor or equivalent
- 256 MB RAM
- 1.5 GB of uncompressed hard disk space for game files
- DirectX(R) 9.0c (included)
- DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
- 4X CD-ROM drive
- Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
- Minimum 56K dial-up modem for online play

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
- NVIDIA(R) GeForce(TM) 4 or DirectX(R) 9.0c-compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
- Microsoft(R) Windows(R) XP operating system
- 2.2 GHz Intel(R) Pentium(R) 4 or AMD(R) Athlon(TM) or faster processor
- 512 MB RAM or more
- 1.5 GB of uncompressed hard disk space for game files
- DirectX(R) 9.0c (included)
- DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
- 24X or faster CD-ROM drive
- Microsoft(R) compatible mouse and keyboard
- Broadband/LAN, DSL or faster Internet connection for online play

Playing multiplayer/skirmish on a large map, or with a lot of players, can cause reduced performance on low-end machines. To improve the game's performance on your machine:
- make sure you have the latest drivers
- turn down your Graphics and other settings

Firewalls that aren’t turned off may prevent connection with network games.

Users may experience graphical problems when using NVIDIA 6694 drivers on Windows 98/Me.

Alt-Tab may work for minimizing the game, but is not officially supported.

Using Alt-F4 to close the game is not supported.

кирилица...

craghack
23.04.05 г., 14:40
Свалих я и разцъквам, но още съм на туториълчетата. Иначе изглежда добре.

YMEH
23.04.05 г., 20:04
Играта е изключително тъпа, защото не предлага абсолютно нищо ново. Вече за всяка епоха си има отделни игри (CnC:Generals, Rome:Total War, Perimeter, Codename Panzers), които са в пъти по-добри от ЕЕ2 и много по-интересни. Да не говорим, че самото изпълнение в EE2 е много зле. Единиците, в най-добрия си вариант са достойни за съжаление, сградите, битките и т.н. От 15 епохи, 13 са еднакви. Не си струва просто.

Пак ли ерите са от каменната до нано-технологиите.
Двойката сигурно ще вади жестока графика.

Нещо такова, последните са: Digital, Genetic и някаква друга, а графиката не е хубава на 1024 all max, max aa, af.

CYPER
23.04.05 г., 20:45
Ясно.

Аз вчера си изтеглих Age Of Mythology + The Titans Expansion да си я припомня - много се разцепвах на нея като бях в БГ.

Друга на Microsoft, която съм играл е с голямо удоволствие е Rise Of Nations - също много велика стратегия.

Има ли някакви подобни излезли скоро?

И една класика, която мисля малко хора я знаят - Stronghold Crusader - велика е.

Нещо подобно да ми препоръчате?

YMEH
23.04.05 г., 21:31
Ясно.

Аз вчера си изтеглих Age Of Mythology + The Titans Expansion да си я припомня - много се разцепвах на нея като бях в БГ.

Друга на Microsoft, която съм играл е с голямо удоволствие е Rise Of Nations - също много велика стратегия.

Има ли някакви подобни излезли скоро?

И една класика, която мисля малко хора я знаят - Stronghold Crusader - велика е.

Нещо подобно да ми препоръчате?

Empire: Down of The Modern World, например. Копие на ЕЕ 1 е и става горе-долу.

gtzvetkov
23.04.05 г., 23:14
Абе нещо игричката ми се струва доста тъпичка и недоизпипана. Може ли на 1024х768 на 17" монитор и инфантрито да е толкова малко, че да не може да се различи и види ако е близо до дървета. Аман от глупости. Не всички имаме като дизайнерите 21" телевизори. Интерфейса е отвратителен (пак проблема с дребните икони, на някои от важните функции). Конвертирането на противников юнит/сграда става толкова бавно, че може да ви изнесат през това време. Играта си плаче за сериозен патч, който да оправи поне малко геймплея. А да, и какви са тия глупости от типа на Ацтеките да отблъснат Кортез, много развинтена фантазия имат тия пичове, които са правили играта. :mad:

Darknauss
24.04.05 г., 22:19
Свалих я,пуснах я,спря тока по средата на първия туториал :( или може би :))Направи ми впечатление че поне половин час щеше да ми отнеме да се науча да си движа 'ората..ц ц ц(поне туториала щеше да трае толкова,пък дори и повече предполагам )
Супер много си прилича на ЕЕ и не ме кефи и мен....преди малко пак я поиграх ама Цък не ме кефи :(
Направо са се уакали с нея от Microsoft games...Дано да не стане така и с Age of Empires 3 и Diablo III ....

YMEH
24.04.05 г., 23:04
Направо са се уакали с нея от Microsoft games...
Какво е общото между EE2 и Microsoft, не знам.

Darknauss
24.04.05 г., 23:59
еми значи греша нещо :conf:

Ar4i
25.04.05 г., 11:46
ЕЕ1 си беше супер игрица, ако и тук са запазили гейм-плей-а не виждам не от какво се оплаквате.... още я свалям де, ще видим какво ще излезе ;)

Twistеr™
27.04.05 г., 22:38
Доколкото разбрах игрицата била супер. Ще я видя и ще си кажа личното мнение ;)

HOKUM
30.04.05 г., 18:26
Много е тъпа.Първата част беше в пъти по-добра!

Twistеr™
01.05.05 г., 03:03
Играта е Супер !!! :worry: :ghi:
Днеска си я качих и я видях full детайли.

fhristo
12.05.05 г., 11:54
Много е тъпа.Първата част беше в пъти по-добра! Така си е!

hypnotic
14.05.05 г., 22:14
Абе нещо игричката ми се струва доста тъпичка и недоизпипана. Може ли на 1024х768 на 17" монитор и инфантрито да е толкова малко, че да не може да се различи и види ако е близо до дървета. Аман от глупости. Не всички имаме като дизайнерите 21" телевизори. Интерфейса е отвратителен (пак проблема с дребните икони, на някои от важните функции). Конвертирането на противников юнит/сграда става толкова бавно, че може да ви изнесат през това време. Играта си плаче за сериозен патч, който да оправи поне малко геймплея. А да, и какви са тия глупости от типа на Ацтеките да отблъснат Кортез, много развинтена фантазия имат тия пичове, които са правили играта. :mad:
Е затова играта има зуум-според мене си е супер яка!

MegatroniC
17.07.05 г., 15:21
някой успял ли е да я подкара с пача за български език (този от сайта на играта) или с някой друг ?

aladin
17.07.05 г., 16:12
Много е тъпа.Първата част беше в пъти по-добра! Така си е!
И аз мисля така!