Виж пълна версия : The Fall - Last Days of Gaia
craghack
18.04.05 г., 16:31
Това обещава да е доста яка джитка. Замесени са хора от Black Isle, което би трябвало да е добре. Отдавна ми се е прииграло нещо Fallout-джийско :). Видях, че немската версия я има по торентите - да се надяваме, че скоро ще се появи и някоя на по-нормален език :D
Rostislao
18.04.05 г., 18:30
Стискам палци ... и едновременно с това ъпгейтвам компа :)
Shagrath
19.04.05 г., 11:15
аз гледах някво клипче от 3-4 минутен геймплей и наистина доста радва игрицата
craghack
07.05.05 г., 13:27
Разцъках за около час руската версия на играта. Впечатленията ми са доста противоречиви. От една страна в началото историята е интригуваща поне за мен. От друга геймплея малко куца - камерата е доста тъпо реализирана, но се понася - особено като почнеш да се придвижваш с десния бутон на мишката. Боя също е малко странен, но предстои да се ошлайфам :) . Пробвайте яи вие та да обменяме опит :D
дам ама от каде да я взема,приемам оферти на ПМ
мисля че няма да е като фалаута ама ще става.
А и скоро качествено пост-апокалиптично Рпг не е излизало :)
RazorJack
07.05.05 г., 13:45
Хех аз само я пуснах и понеже нищо не разбирам от руски и я изтрих :D Ама изглеждаше обещаващо.
Чакам английска версия ...
craghack
08.05.05 г., 12:23
Аз с руския съм що годе добре, а иначе от торентите нейде.
fhristo
12.05.05 г., 11:41
кога ще излиза играта някой знае ли?
GeniusLoci
30.08.06 г., 11:48
Ако още има хора, които се вълнуват от тази игра - намерих си руската версия, като гледам надали скоро ще има английска (още пипат енджина, останалото вероятно няма и да му дойде реда, а и май нямат издател). Стига да нямате ядове с руския - играта изглежда доста добра, особено за феновете на Fallout.
защитата е старфорс. Махат се физически устройства. Инсталацията е малко дъъъълга. Играта - на torrents.linkos.bg :D
GeniusLoci
31.08.06 г., 14:55
съжалявам за ъпа, но се заиграх снощи - играта е невероятна. честно казано Fallout-а вече ми изглеждаше допотопен. The Fall е забавна, личи си, че е правена с много желание и от умни хора.
Сцена:
Групата ми изпълнява мини куестче и дава някакъв си "флюкс генератор" на един типец, който уж правеше машина на времето (главния герой бая се побъзика, ама нали има наградка..). Онзи взема нещото, слага го в Камарото (е, не е важно как изглежда, а какво е) и оставя две огнени следи и кратка експлозия с насочен към небето лъч :D
Героят ми коментира как се е взривил онзи :ghi:..
EDIT
Да не е Делориън. Много намирисва на Back to the future Баш със същия ефект изчезна :D
Да не е Делориън. Много намирисва на Back to the future :)
The Salton Sea
31.08.06 г., 23:02
Всичко ли е на руски !?
GeniusLoci
01.09.06 г., 11:51
Абсолютно. Аз вече свикнах. Озвучена е на руски дори (при това доста добре). Играта мачка, жалко, че английска версия може и да не видим. :(
The Salton Sea
22.01.07 г., 18:22
Намерих я преведена на english :) От фенове е превеждана , има я в замундата :) Лошото е , че аудиото е на немски , ама се свиква :) И върви на Виста :)
Който не се плаши от руския да взима версията на братушките, засега тя е най-добрата. Озвученa е доооста добре, мисля даже всичките разговори са озвучени. Най-добрата версия може да намерите на xtremebg.com.
EmP0r1o
22.01.07 г., 22:25
Страшно ми харесва геймплея на тази игричка .:cool: Ще я сваля да я пробвам, дано върви добре на каруцата ми.
GeniusLoci
31.05.07 г., 12:57
Някой да я пробвал играта? Аз я зарязах, след като запецнах на едно място, а и този руски не е като да не го разбирам, но ми е непоносимо отвратителен. Гледам обаче има някаква немска версия с инглиш мод в един от магазините, дали я е пробвал някой? Озвучаването на какъв език е?
Executor
31.05.07 г., 13:11
Някой да я пробвал играта? Аз я зарязах, след като запецнах на едно място, а и този руски не е като да не го разбирам, но ми е непоносимо отвратителен. Гледам обаче има някаква немска версия с инглиш мод в един от магазините, дали я е пробвал някой? Озвучаването на какъв език е?
Като сложиш инглиш мода всеки текс става на ... инглиш, обаче като заговориш някой става брутално. :D (т.е. озвучаването е на немски)
GeniusLoci
31.05.07 г., 13:15
Заеби, все едно втората световна...
Иначе играта е достоен заместник на Fallout... 3 :D
Играта имам от преди 2 години:http://www.the-fall.com/e/index.php
Новините на сайта са от тогава.
Пробвах я .И за краткото време в което я поразцъках не ме впечатли особено.Имаше доста конкурентни заглавия.
Пък може и да съм изтървал нещо...
GeniusLoci
31.05.07 г., 14:55
А, имало то. Нищо конкурентно няма, пазарът на парти RPG-ата се изчерпва с NWN2, преди две години поне которите и туй онуй имаше.
А е добре направена. Поне хората, които не играят Fallout заради тотално архаичния вид могат да я оценят.
Авторски права на vBulletin