PDA

Виж пълна версия : Morrowind - Scourge of the Frost Bringer

Ellis
18.04.05 г., 11:02
За всеки който е почитател на играта. Заповядайте на може би най-хубавия, голям и увлекателен мод за играта (а може и за всички игри) правен досега. click (http://www.wizards-islands.com) :good: :bump:

craghack
18.04.05 г., 16:38
Малии, това ще яде хора, бре :D . Почвам да го тегля в момента, в който се добера до нас, евала за темата :bow: :bow: :bow:

Ar4i
19.04.05 г., 12:01
какво предтавлява мода и има ли го някъде на БГ сървер?

форума им нещо е хакнат май и нищо не мога да прочета за мода...

Ellis
19.04.05 г., 18:05
какво предтавлява мода и има ли го някъде на БГ сървер?

форума им нещо е хакнат май и нищо не мога да прочета за мода...
Хакнат е да.. Мам** им на тес дет са я свършили тази.. Направо издивявам като видя да се руши нещо правено с желание.. Както и да е.. Няма го мода на бг сървър.. аз съм го дръпнал от фаил планет. Сайта им работи можеш от там да видиш линкове за сваляне.. Имай предвид че най малкия архив е около 600 мб.. А какво представлява ми представи си кръстоска между Icewind Dale и Morrowind (Bloodmoon в частност) По голямо е от Bloodmoona и Tribunala взети заедно и поне толкова увлекателно пък за визия и други работи да не ти говоря :) БТВ хубаво е да ти е мощна машината инак трябва да си туикваш играта за да върви :) Аз съм имал случай да ми пада до 5 кадъра играта :) А и хората препоръчват много рам :) поне 1 г. Играта много напомня света на Forgotten Realms :D и смятам горещо да я препоръчам на най отбелязалия се във форума ;)
П.П. Форума им вече работи.. Дано да няма пак изцепки

craghack
24.04.05 г., 00:43
А как се стига до игра във въпросния мод? Направих си герой, заспах както трябва за 24 часа и се появи един дух, който ми каза да ида нейде си. Лошото е, че никъде няма податки къде е това място? Дали аз не зацепвам нещо или ни съм чел внимателно :( или просто трябва да кача нива :conf:

Ellis
25.04.05 г., 10:00
За качването на нива да препорачително е :) поне 40 лвл :) Задължително да имаш доста солидна сума в теб и богато количество клещи и чукове за поправяне на екипировката.. Инак след като си взел куеста от духа отиди в Тел Бранора. Стига се с кораб от Ебонхарт. Тел бранора е близо до брега на Азура.. Като стигнеш там на една от виещите се стълби ще намериш един тъмен елф на име Кристоф и ако си запомнил какво ти е казал духа говори с Кристоф и ше намериш каквото ти трябва.. След това отиваш на едно островче на север североизток от брегаи там ще намериш пак духа на магйосника който ще ти каже какво да правиш по нататък :)
П.П. Ако имаш въпроси обаждай са :)
N.B.!!! Задължително пусни regvalidate фаила инак големи бъгове се получават

Ar4i
25.04.05 г., 11:50
40-то ниво? не ми се вярва да ти трябва такова, предполагам че гадинките са левелед (демек нивата им се качват заедно с твойте) и вероятно няма проблем и за далеч по-ниски нива, така или иначе аз като стана 40-то вече почти всички характериситики са ми на по 100 и не е много интересно :) Освен това така съм екипиран, че не е за разправяне...

Ellis
25.04.05 г., 12:54
40-то ниво? не ми се вярва да ти трябва такова, предполагам че гадинките са левелед (демек нивата им се качват заедно с твойте) и вероятно няма проблем и за далеч по-ниски нива, така или иначе аз като стана 40-то вече почти всички характериситики са ми на по 100 и не е много интересно :) Освен това така съм екипиран, че не е за разправяне...
левелед са повечето Арчи не всички :) Има някой гадинки дето са дефолтно трудни А за старта нса самия форум пише каквото ти трябва и аз просто препоръчвам не съм казал задължително :) А за другото ами завис на каква трудност играеш :) 40 ниво изобщо не е кой знае какво Аз при Hircine като бях 57 левъл с бая голям зор го утепах.. и в трите му вида

Ar4i
25.04.05 г., 18:09
левелед са повечето Арчи не всички :) Има някой гадинки дето са дефолтно трудни А за старта нса самия форум пише каквото ти трябва и аз просто препоръчвам не съм казал задължително :) А за другото ами завис на каква трудност играеш :) 40 ниво изобщо не е кой знае какво Аз при Hircine като бях 57 левъл с бая голям зор го утепах.. и в трите му вида

ами то много зависи как си качваш нивата и как се екипираш.... аз обикновено качвам по 12-15 точки на ниво и на 40-то всички важни основни харакеристики са ми на 100 и вече следващите нива не са толкова важни - само здраве и от по-маловажните скилове се качва....

Ellis
25.04.05 г., 18:18
ами то много зависи как си качваш нивата и как се екипираш.... аз обикновено качвам по 12-15 точки на ниво и на 40-то всички важни основни харакеристики са ми на 100 и вече следващите нива не са толкова важни - само здраве и от по-маловажните скилове се качва....
Добре си качвам нивата чоевек На въпросното ниво бях със 140 Str 119 Ag всичко останало 100 и Luck 75 и бях с пълна даедрик броня с Hopesfire в мен Trueflame в инвентара и съответно на 100 почти всички умения за long blade i heavy armor със сигурност 100..и с над 500 hp ..
И Hircine е само един пример.. Един от последните куестове на Алмалексия например беше да се убие един от личните и гардове.. Вервай ми нема такова Животно Тоз беше е гати горската ми.. ъъ нинджа. Лоудвал съм се поне 1001 пъти докато го убия..

craghack
26.04.05 г., 16:55
Пичове Вие ми взехте здравето, бе :D . Аз още не съм добутал до второ ниво :( . Да не би мода да променя нещо по качването на нива, че нещо бавничко ми се види :conf: ? А и къде да го намеря тоя regvalidate файл? С мода ли си идва или да търся из нета?

Ellis
26.04.05 г., 17:05
....
С мода си идва да :) като го разархивираш в папката го има местиш го в директориата на играта инсталираш мода и после го пускаш.. Хинт нива се вдигат най лесно като тренираш главни и второстепенни умениявсяко вдигане на точка ти е 1 точка в левъл прогреса Аз качвам бързо с учители.. почти всички пари давам за трениране на тези умения

GeniusLoci
04.05.05 г., 12:52
Играта много напомня света на Forgotten Realms :D и смятам горещо да я препоръчам на най отбелязалия се във форума ;)
Ех, той още не я е започнал :(
Но пък вече има всичко необходимо и като се пренесе успешно в новата квартирка без нет, ще има да играе :devil: :banana:

fhristo
12.05.05 г., 11:50
мода е много добър, кефя му се неистово

Kitana
17.05.05 г., 21:04
Един от последните куестове на Алмалексия например беше да се убие един от личните и гардове.. Вервай ми нема такова Животно Тоз беше е гати горската ми.. ъъ нинджа. Лоудвал съм се поне 1001 пъти докато го убия..
Това ми е много трудно да го повярвам! Моят герой мачка всичко още от Morrowind, за Tribunal и BloodMoon да не говорим. Изгуби се предизвикателството много отдавна. И смятай, никакви специални брони - комплект Glass armor и това е цялата му екипировка. Иначе, показателите му са на max.

Сега за мода. Изтеглих го, разархивирах - обаче къде да сложа папката Data files на мода, за да тръгне, защото при мен, където и да я сложа, след това не ми я показва в Data files в играта, така че да мога да я отбележа, за да лоадне този мод. И засега само си цъкам оригиналния Morrowind. Имам един единствен мод - MQB и официалните плъг-ин-и на Бетезда.

MaD_MaxXx
22.05.05 г., 18:43
аз да попитам само, тоз плъгин откроява ли се с по - добра графика, че старата малко ми омръзна да я играя, графиката не е кой знае какво, и малко дървене, макар че тази игра е много добра.

MaD_MaxXx
22.05.05 г., 18:44
А да от къде мога да си дръпна играта?
дайте някакав линк че няма какво да се играе :(

darkblade
22.05.05 г., 23:39
Явно отново ще се качва Morrowind - заинтригувахте ме :)

MaD_MaxXx
23.05.05 г., 17:34
а тя играта откроява ли се с по добра графика?

Ellis
25.05.05 г., 10:02
.....
Точка N1 засяга точно експанжъните Хирцин е глвания лошковец в блъд моона а алмалексия и ръцете и вждаш в трибунала :) В експанжъните има опция да си настройваш трудността и можеш да си я вдигнеш съответно.. Но с въпросния гард и на средна пак беше зор.. Както и да е..
Точка N2 взимаш съдържанието на data files папката и го слагаш в едноименната в директорията на играта после в стартовия екран си я маркираш и си ти

.....
На въпрос 1 виж шотчетата на сайта
Въпрос 2 леко неуместен ми се струва

Ar4i
25.05.05 г., 11:13
графиката на Morrowind си е супер, една от най-добрите си е, макар че определено си има собствен стил и трябва да се свикне с него...

craghack
25.05.05 г., 11:54
Доколкото знам има модове, които значително подобряват графиката и звуковото оформление на играта. Добавят се доста повече гористи местности и т.н.

Ellis
25.05.05 г., 12:09
... Изигра ли го мода :) ко тана ?

craghack
25.05.05 г., 16:32
Засега е в застой, че се палнах по Guild Wars - много яка игрица :bow: , но не съм го забравил и ще го изджиткам.

Kitana
05.06.05 г., 18:28
Здравейте фенове на Morrowind. :)
Кой до къде стигна с мода? Някой играе ли го? Защото аз - да, но нещо не върви много добре. :( Модът не е лош, враговете не са трудни, но има много бъгове. Най-напред беше голяма мъка докато го подкарам, макар да задействах regvalidate файла пак ми даваше грешки при зареждане на различните терени. Хайде, оправих това, стигнах до малкото островче, но там нямах world map. Локалната се виждаше ОК, но на целия остров - не. С много мъки минах и там, намерих каквото е нужно да задействам телепорта, (макар че никъде не си бяха направили труда да обяснят) и най-сетне пристигнах на големия остров. Обаче тук ме телепортира при една дама, Illiassar Miraie, която ме пита дали мога да отворя очи и ... до тук. Няма опция за отговор, а натискането на Goodbye е без никакво значение. И така, седя си аз, гледам си Illiassar и нищо. Ами сега? Някой мина ли го това място, какво трябва да направя (или да не правя), за да продължа нататък? Търсих из Интернет, но не намерих форум, в който да се обсъжда този мод, повечето коментари бяха още от 2003 и само споменаваха, че се прави такъв мод. Ако някой знае форум, който е в час, моля да ми даде линк.
Благодаря!!

Ellis
06.06.05 г., 11:15
...Радваш ма на макс девойче ( ко си девойка де..- съдя по ника) Ми трудни са Враговете и то доста.. Не знам на теб как не са ти трудни, но мен на 104 лвл крив ме правят.. :D :D Малкия остров се вижда и на голямата карта гледай по внимателно :) Просто зарад ограничението на бетесда световната карта показва само Верденфел и една малка част около него (колкото да се види соулстеин и малко наоколо му) малкия остров е на границата на видимото поле.. Инак сам по себе се океана наоколо е безкраен.. Упътване за това какво да правиш на малкия остров има в имението на Даргер. Просто не си търсила достатъчно :) Когато отидеш във Винтървейл и се събудиш в лвчебницата и почнеш да си говориш с мадамата под нейната реплика ще видиш "..." кликни на него и разговора ще продължи. Форум за играта има на сайта на разработчиците на мода ето ти линк към него: цък (http://www.morrowindcorner.com/phpbb2/)
А щях да забравя умението за стрелба е твоят пръв приятел както и дългите лъкове и гледай да добараш максимално количество стрели щото са кът а ще ти трябват.. И още нещо можеш да си поправяш екипировката само при двама братя орки в самия Винтървейл така че внимавай колко надалеч ходиш. Клещи и чукове за поправка няма.. те има ама са много малко и ги има само на едно място.. За проблемите за света не знам аз след като пуснах фаилчето проблеми съм нямал.. Но и нямах други модове освен Better Bodies качени и двата експанжъна разбира се

Kitana
06.06.05 г., 13:36
:) Здрасти, Ellis.
Ами и ти ме радваш, даже много, и някак си знаех, че ако някой изобщо се навие да откликне на поста ми за помощ, това ще си ти. :) Заклет фен на Morrowind ми се струваш, както и аз де.
Са за мода. Благодаря за помощта. При мен в диалог прозореца няма никакви точки, ни-как-ви. Цъкнах ей така, както ти ми каза, и тогава диалога продължи. Хеле, стигнах донякъде, говоря с този и онзи, някой ми каза да ходя да мидя Mayor, обаче офиса му заключен и така... сега нищо не съм правила по развитие на сюжета, само се мотая из града, разучавам кой къде е и се опитвам да си оправя настройките, така че играта да върви малко по-добре, защото при моята конфигурация силно ми лагва. За враговете на основния остров - не знам, още не съм излизала навън да се бия с някого, аз говорех за онези на малкото островче - пеперудки, гигантски червеи, насекоми някакви. Е, те не са трудни, не вярвам да не се съгласиш :) (трудност при мен - 20). Ами, виж, да, намерих книгата на Драгер и знам какво ми трябваше, за да задействам телепорта, но при отсъствие на цялостна карта на малкия остров, просто е трудно да се ориентираш накъде вървиш и в коя част на острова си. Сега, като най-сетне стигнах до основната част на мода, ще видя как ще тръгнат нещата. Как стигна до 104 лвл, моят герой е едва на 52. :conf: Що се отнася до стрелбата с лък - не може ли без това? Уменията ми с лък са най-зле от всички показатели и въобще нямам никакъв лък и стрели. Оръжия - само ScullCrusher, TrueFlame и Umbra. Това, на което най-много разчитам и винаги най-много ми е помагало, е Vampiric Ring, с него убих и гарда-ренегат на Алмалексия.
Няма да е зле от време на време да споделяш инфо за прогреса си, поне на мен ще ми е от полза. Форума на разработчиците го открих нощес, като нямах какво да правя и рових из Нет-а, го намерих. :)
Ами, може да мина за девойка, поне съм от женски пол. Не знам кое те кара да се съмняваш! С този ник и женския род, който използвам в постовете си, чудя се, как още има хора, които да ме питат. :conf: (защото не си само ти, вярвай ми)
Благодаря ти за помощта!!

Ellis
06.06.05 г., 14:10
Лъка ще ти трябва защото вън от града има едни лами дето хвърчат и са отвратително (здрави всички създания са leveled както говорихме с Ar4i) и Ако героя ти е над 75 лвл както е моя стават с по 6500 - 9к точки живот имат 3 атаки всяка от който е с 200 поражение като минимум .. Има места където са по няколко и Лък си трябва задължително.. Skull Crushera аз изобщо не го ползвам защото обхвата му е изключително малък и не върши никаква работа.. Umbrasword-а тук има подобрена версия :)) Изключително оръжие :) горещо го препоръчвам срещу нелетящи твари.. Trueflame е моето любимо оръжие (познай защо ;)) но тук не е много ефективно.. Има по добри оръжия, които са значително по леки и скороста и обхвата им са по големи.. Естетсвено трудни за откриване :) За вдигането на нива не се притеснявай има къде да вдигнеш :) И с разходки и с трениране и с трепане стига време да имаш .. До кмета се стига като изпълни куестовете на подчинените му, но преди това те съветвам да изпълниш куестовете на другите в селището защото ако караш само по главния куест страничните от един момент нататък няма да можеш да изпълняваш докато не минеш главния (защо ще разбереш в хода на сюжета:))Пък и те сами по себе си си струват .. По въпроса за лагването.. ако можеш намери си повечко памет. Авторите препоръват като минимум 512 мб и за поне малко нормална игра 768.. Аз съм с 1 г и на 2те машини и на 2 те лагва не зависимо от параметрите им. И съм забелязал че няма голямо значение видео режима в тоя случай.. Много са тежки скриптовете в мода и в реадмито мисля пишеше как да спреш тези за снеговалежа и бурите.. Вярвай разликата е значителна като ги спреш :)

Kitana
06.06.05 г., 18:45
Ellis, нямам лък. :( И уменията ми като стрелец са сигурно 20, не повече. Амииии... ще мятам магии, героят ми е доста могъщ магьосник, направила съм си собствени магии и се надявам това да ми помогне срещу летящите гадини. Ако не - знаеш ли начин да се върна в имението на Драгър? Там, мисля, видях на една етажерка добри лъкове, че и стрели, но тези поне могат да се купуват.
А какъв е смисъла в покачването на нивата? След като всички атрибути са на 100 и само luck може да се вдига, не виждам особено значение дали съм на 50-то или 90-то ниво.
И благодаря за напътствията, надявам се да ми помогнат да се справя по-добре. Но ще ми трябват поне още 512МВ RAM. И с изключени скриптове за сняг и буря пак лагва много. :(

Ellis
06.06.05 г., 19:51
Не можеш да напускаш Винтървейл без да завършиш главния куест. Левитация навън не работи, а целия остров е обграден от глетчери.. Няма как освен ако не чиитнеш.. Нивата имат значение за успешната ти атака и за точките живот и издръжливост.. Онзи лък в имението на Даргер е много хубав и е лошо че си го изтървала. В селището има не лоши лъкове, но определено не са като него, а и друг такъв за сега не съм открил. Стрели се продават, но не са много. Колкото до добрия магьосник - какво имаш предвид? Ако има нещо дето и куца на тази игра то това е развитието на боен магьосник. Не знам какви са ти магийте но трябва да са доста мощни и да имаш доста прилично количество магически точки.. Тварите доста носят на бой особено на бойни магий, като повечето от тях са имунни или резистетнтни до голяма степен на някоя от видовете атаки, а понякога и на повече от една..
А забравих да добавя одеве съм се объркал за umbra sword-a. Това беше този който взима душите нали. Дето се взима от орка Умбра там до Суран.. Имал съм предвид Daedric Crescent..
А това за снега щом не се оправя ще трябва да си намериш рам да инак е много гърчаво.. От къде си ако не е тайна? Да видя ще мога ли да измисля нещо по въпроса.. Ако искаш на лс ми отговори

Ar4i
09.06.05 г., 12:55
Това за бойния магиосник хич не мога да се съглася... само трябва едно малко модче което ти прави магията да се възстановява сама с времето и си става доста добре с маг (между другото аз си нямах работа и сам си го написах, че това което намерих не ми хареса а и хич не съм фен на честите преспивания за наваксване на едната мана)! Чесно казано с маг винаги ми е биоло по-лесно да убивам трудно-убиваемите гадинки, примерно въпросния умбра беше ужасно лесен и го убих доста ниско ниво - просто пускаш летенето литваш си и почваш да го замеряш с разни гадости от високо, пък той будала не знае какво да направи :D
Иначе аз още не съм се добрал до острова - нещо напоследък не ми остава много време да играя, пък и явно трябва да се завърши главния куест преди това, пък аз почнах преди към 2 месеца с нов чарактър и съм към има-няма в средата на мороуинд. Иначе момчето боен маг и се развива добре, малко ми е по-малко кръвта от на боеца иначе други голями разлики няма - пак имам главен скил меч но съм с лека броня (за идеята) вместо с тежка.
Което ми напомня - я си кажете с какви скилове играете, аз мойте ще ги постна като се прибера у нас, че сега може и да не се сетя всичките.

Ellis
09.06.05 г., 14:01
Ами аз имах предвид нормалната игра така както е направена от Бетесда за Магьосника.. НЕ добавени модули или каквото и да било :) Съвсем си чистичката игрица ;) Това за което най ме е Яд във всички ролеви игри е некадърността на маговете.. Ама една няма дето маг може сам да се оправи с някой по сериозен противник :( :mad: KOTOR 2 е пресен пример .. Там боеца е полубог а форс ориентирания пълен тъпак.. Недай си боже да ползваш една модификация дет вдига трудността на играта с има няма 400 % Мага е просто изринат, докато боеца вече има проблем наистина но в никакъв случай не може да се сравнява с мага.
За мен предизвикателството на Умбра беше въпрос на чест и аз се бих с него с меч.. Така както беше уговорката.. Неетично ми се видя да го бия по такъв начин и да се възползвам от това че играта го ограничава..
За да играеш Scourge of the Frost Bringer не трябва да си минал Никой от куестовете на основната игра
Инак за кои скилове питаш за тези дет съм ги избирал сега за мода Или по принцип за онзи който се предполагаше да е превъплащението на Неревар?

gtzvetkov
09.06.05 г., 15:57
Абе вашта кожа под ножа, пак ме запалихте да си инсталирам играта. :ghi: :ghi: :ghi:

Едно време като се сетя колко играех на тройката. Но от новите експеншъни нищо не съм пробвал и мисля, че е крайно време. Btw, спомням си, че героят ми беше нещо средно между файтър/рейнджър/маг. Та нямах проблеми с играта, дори колкото повече вдигах левъл, толкова по-лош ставах. :)

Ellis
09.06.05 г., 16:25
Абе вашта кожа под ножа, пак ме запалихте да си инсталирам играта. :ghi: :ghi: :ghi:

Едно време като се сетя колко играех на тройката. Но от новите експеншъни нищо не съм пробвал и мисля, че е крайно време. Btw, спомням си, че героят ми беше нещо средно между файтър/рейнджър/маг. Та нямах проблеми с играта, дори колкото повече вдигах левъл, толкова по-лош ставах. :)
Тва е адаш щото си не пробва експанжъните ;) Там има регулатор на труността.. Пък да пак те запалихме И пак си зарибен и пак ще има TES от здрач до зори, особено ако туриш мода :p
Е и GW ще има де то е ясно..

Kitana
09.06.05 г., 17:11
За мен предизвикателството на Умбра беше въпрос на чест и аз се бих с него с меч.. Така както беше уговорката.. Неетично ми се видя да го бия по такъв начин и да се възползвам от това че играта го ограничава..
Ех и ти сега, не сме на Олимпийските игри. :) И тук използвах Vampiric Ring и после - бой с каквото имах, White Woe май беше.

И не си съвсем прав за маговете в РПГ-тата. Аз ги предпочитам пред бойците, някак грубата сила не ме влече. :) Всяко ново РПГ го започвам с магьосник, ако имам такъв избор. А силен маг или нещо подобно имаше в Sacred, дано да не греша, че отдавна не съм играла тази игра. Значи, там имаше един, който владееше Invisibility (или как там се казваше умението) и като го пуснеше, можеше да убие който и да е противник по простата причина, че не го виждаха. Иначе беше много калпав като герой. Morrowind+T+BM съм ги изиграла много пъти с различни герои и раси, но най-добрият ми герой се получи от Dark Elf - магьосник. Вярно, че в началото няма много живот ( но пък има много Magicka :) ), но с вдигането на нива това се променя. Предпочитам да избирам The Atronach за Birthsign, защото всеки, който ми хвърля магии, пълни моята. Минала съм цялата игра само с лека броня и оръжията, за които писах по-горе. Модът, за който говорим тук, е много добър, харесва ми, но е тежък :( , на моята машина върви зле.

Ar4i, за какви скилове питаш, аз не можах да разбера.

И аз успях да зарибя с тази игра един приятел, дано този път да намери време да я изиграе. :)

Ellis
09.06.05 г., 18:09
Ами не бих нарекъл Sacred типичното RPG ама нейсе ;) За сметка на това пък игрицата е много голям фън много красива и много зарибяваща.. Някакъв между Enclave и Diablo ми прилича на мен.. Ама аз там играх със Гладиатора.. Голямо животно той еии.. Пък ти къде намери някой да ти caste-ва толкова магии. Аз обикновено съм ги трепал с меча докато си кастнат каквото и да било.. Освен ако не са били много по здрави или някъде недостижими за мен.. Ала тогава пък Лък.. Никоя магия не е по далекобойна от дългия Даедра лък. Пък ако за-caste-вам някакви бойни магии обикновено ям бой особено от онези изродие от Тъмното Братство..
Пък аз в по сериозните моменти играех между 70-100 трудност.. А ти как би Hircine и гардовете му? И Kaarstag?. Пак ли с този пръстен? На мен там на 57 лвл ми беше доста проблемно. Пък за Умбра.. Ами въпрос на гледна точка предполагам..
А с рамта какво стана намери ли си?

Ar4i
09.06.05 г., 21:25
За скиловете имах в предвид как сте си конфигурирали чаръктерите, ето този с който играя в момента:

Race: Breton
Sign: The apprentice

Major Skills
Destruction
Restoration
Block
Long Blade
Light Armor

Minor
Mysticism
Enchant
Alteration
Acrobatics
Athletics

още ми е 30-то ниво и не е качил всичко на макс, но се справя добре въпреки че е малко експериментален :)

Ellis
10.06.05 г., 08:56
Aми на мен текущия ми герой е героиня - висока руса севернячка с Дълги руси коси и кафеви очи с големи ц**и и малко дупе ;) :D Специално зарад мода я избирах..
Знак Война разбира се
Ориентация пак бойна
Главни умения:
Axe
Restoration
Athletics
Acrobatics
Speechcraft

Второстепенни:
Marksman
block
enchant
Alteration
Medium Armor

Kitana
11.06.05 г., 15:13
@Ellis
Ти като играеш на така голяма трудност, не е чудно, че всички са ти трудни, нали така. 70-100? :conf: При трудност 20, Хирцин и Карстаг не бяха трудни, онези warewolfs преди тях бяха много по-гадни - с 3-4 удара ми чупеха щита, Eleidon's Ward, до края. И двамата ги бих с близък бой, с оръжията на Алмалексия. Макар че, след като първия ми избор срещу Хирцин беше Коварство, трябваше наистина да му приложа вампирския пръстен. :) А пък за кастване на магии, ми много са, които кастват - всички гадове дето се мотат около Дедра руините, всички в Дагот Ур и т.н.

@Ar4i
Имам 3-ма активни герои. Това са им показателите

Race - High Elf, Class - Spellsword, BirthSign - The Atronach
Major Skills - Block, Restoration, Long Blade, Destruction, Alteration
Minor Skills - Blunt Weapon, Enchant, Alchemy, Medium Armor, Axe

Race - Dark Elf, Class - Crusader, Birthsign - The Atronach
Major Skills - Blunt Weapon, Long Blade, Destruction, Heavy Armor, Block
Minor Skills - Restoration, Armorer, Hand-to-hand, Medium Armor, Alchemy

Race - Nord, Class - Crusader, Birthsign - The Ritual
Скиловете са същите като на Dark Elf.

Ellis, предполагам не използваш Труфлейм в новия мод, заради липсата на достатъчно чукове, а пък Труфлейм-а се чупи много бързо. :) Ако не е това, не знам защо. А какви са новите оръжия в мода и трудни ли са за намиране?

Edit: Можете да видите героите ми "на живо".

Ar4i
11.06.05 г., 21:09
ето го и моят :D

darkblade
11.06.05 г., 22:47
Относно вдигането на левели - намирате Mentоrs ring около Seyda Neen - Fortify Intelligence 10, Fortify Willpower 10 - Constant effect. В Балмора има Master на Security - Intelligence - вдигате левели на воля. Или с Boots of blinding speed - 200 speed constant effect. Пак в Балморa е Мастъра на Short blade. Само пари да имате - а те се правят супер лесно.
В момента Бретонката ми е 240 лвл. С изпомпан Endurance са си по 10 HP на левъл.
За мен Бретоните са идеалните магьосници в комбинация с Atronach. А срещу Stunted Magicka си има Potion: Void Salts + Frost Salts. Аз ползвам само магии - Fire, Frost, Shock & Poison - досега нищо не ми се опира.

П.С. Аз обичам да си правя героите танкове - затова тръгвам с възможно най-ниски начални Stats&Skills и ги развивам постепенно. Например за Бретон избирам ориентация Стелт, а Мейджър и Майнър скилс - съответно от другото дърво. Винаги обаче вземам Short blade & Security - естествено като Майнър скилс. Така обикновено повечето ми Мейджър скилс почват от 30, а Майнър - от 15. Статс - между 40 и 50. В началото е мъка, но след това...

Сегашния ми герой малко изневерява на начина ми на създаване на гeрoи, но ето го:

Race: Breton
Sign: The Atronach
Specialization: Stealth
Strength + Agility

Major skills:
Destruction
Marksman
Restoration
Conjuration

Minor skills:
Long blade
Short blade
Security
Alchemy
Enchant
Alteration

Относно Sacred - това е Hack&Slash RPG - любим герой - Асасин

Kitana
13.06.05 г., 10:52
Ar4i, какво е това оръжие, с което е екипиран героя ти на този шот, не ми е познато - нито оръжието, нито иконката му.

darkblade, как ги правите тези герои на такива високи нива? 240?? :conf: Вие ми разбихте всички илюзии, че съм играла много Morrowind. :( Направо не е истина. И това как го постигате, само в основната игра+експанжъните или с различни модове? Защото аз, колкото и да играя, повече от 70-75 ниво и посмъртно не мога да докарам. Ако имаш възможност, дай един шот на героя ти Бретонец, добре е да го видя този 240лвл как е екипиран. А играеш ли мода, за който става дума в тази тема? На Sacred любим герой ми беше вампирката - много хубава, а и имаше добри умения.

Ellis, RAM още не съм намерила, защото все още не съм решила каква точно да си взема. След всички теми, които прочетох тук, съм много объркана какъв точно модел и марка да взема, защото това ще е последния ми ъпгрейд за тази година и не искам да сбъркам.

Ellis
13.06.05 г., 11:06
...
Не само заради бързото чупене ами и заради ефективността му. Меча е тежък понеже е с ебонитова основа и е допълнително омагьосван :) Това го пправи тежък и бавен скоростния му фактор е 1,2-1,6 което е много.. Един кинжал има 0,8 макс.. Мечат тежи 35 кила което за алмалексия може и да не е било проблем ама аз съм човек.. А тук има по хубави оръжия от него.. Има брадва за една ръка която е с 20-50 режещо поражение 20 - 40 вярност и скоростен фактор 1 тежи 7 кила има 3-4000 трайност и т.н... Оръжията лесно се намират сравнително ама трудно се взимат :D
Darkblade как си успял да направиш 240 лвл герой само ти си знаеш.. максималният лвл който аз някога съм виждал в целия нет е 140 и то при положение че човека си е е играл да тренира всичките си скилове до 100.. Над 100 не можеш да качваш..
Ar4i защо на иконата на оръжието ти има емотикон усмивка и знак забранено :conf: Използваш модаджийски неикониран меч ли хитрецо?:D
Хора горещо ви препоръчвам сложете си мод better bodies и производните му за дрехи и брони Има коренна разлика в начина по който изглеждат расите :) Не че нещо ама като си припомних как изглеждат в оригинал дънморите гледайки тоз на Китана и ми приседна кафето :D :p

Ar4i
13.06.05 г., 12:45
да меча е от един мода който добавя доста разнообразни оръжия, като те не са някакви всесилни - меча ми е силен горе долу колкото катаната (като се прибера може да пусна малко инфо за мода и меча)

А онова с 240-ти левел и на мен ми се видя малко измислено, но не съм си правил експеримента да пробвам до колко може да се стигне, но мисля че може до колкото си искаш с ползването на един мръснишки номер, а именно - взимаш си спел които драин-ва скиловете, сваляш един скил до 0 и после траинваш до 10, качваш ниво, сваляш до 0, траинваш до 10, качваш ниво... прекалено е чиийтърско за мен обаче, аз си качвам нормално, единствения мастер който съм ползвал беше за деструктион тъй като ми трябваше 80 за мастер на медж гилд-а пък не ми се чакаше... е ще ползвам още малко услугите на мастер учителите за да кача до към 50-то ниво по някое време :)
Аз това бетер бодиес май не съм го слагал, но иначе съм сложил към 10-тина плъг-ина, предимно за добавяне на къщички, оръжия и гадини, както задължителните официални + знаците.

М/у другото кое място ползвате за база? Аз си имам една къщичка в Балмора (малко модифицирана от мен) в която си държа всичко, има си обширно мазе с 4-5 съндъка и няколко етажерки на които лежат разни интересни оръжия и брони, а сандъците са пълни предимно с разни съставки, скролове, колбички, магически предмети др. А имам си и апартамент във Вивек, обаче там отсядъм радко, само при командировки :)
а да не забравя и talviani stronghold-a който съм посетил всичко на всичко 1 път и не ми се повтаря, тъй като хем не ме кефи, хем е на майна си...

Ellis
13.06.05 г., 14:03
Ами аз ползвам в нормалната игра къщата в Скаал и имението в колонията на Соулстейн.. Тук в мода нищо не ползвам щото няма как а до основната земя не мога да се върна без да завърша тукашния главен куест....
А пък той чака щото имам да избивам "рицари на старата република" :badevil: :starwars: Всички светулковци ще видят какво е Ситски Лорд.