Виж пълна версия : CCproxy проблем
пуснах нет от моя комп на компа на съкавартиранта (варзани са с суич) с CCproxy - IE работи обаче намога да му подкарам Operata и немога да гледам online филми от локалния сървър както на моя (за филмите май ползва Windows Media Classic player)
Направих настроиките на Operata съшто като на IE обаче не работи - изписва грешка
С това прокси за netbios-ssn просто забрави, сиреч забрави за локалния :( ако го разглеждаш като комп през explorer-a, пробвай NAT :). А за операта незнам, боже кой ползва опера :rolleyes:.
или педложете ми друга програмка за proxy с която ще мога да му подкарам Opera-та
Преди ползвахме Wingate и гледахме online от локалния без проблеми а и Operata вървеше обаче програмката се оказа кофти (много бързо се прецакваше) и се отказах от нея
В двете по-долни теми сме писалли за NAT-а на вин-а сиреч Internet conection shring, :) пробвай така, ако ttl-a на доставчика ти е по-голям от 2. Но CCProxy-то си е най-обикновенно добре работещо прокси :(. Имаше и при него порт мапване ако искаш си играй с него за локалната мрежа на доставчика :), пак е вариант.
Grim Reaper
17.04.05 г., 10:37
И със CCproxy става да подкараш операта аз съм го правил спомням си че повечко си играх с настройките но стана в момента съм на работа и тука не е инсталирана но довечера като се прибера ще си припомня настройките и ако имам време ще ти ги напиша.
работата е там че немога да шерна с Internet Conection Sharing-а защото немога да огранича userite ползващти нета (т.е. незнам :conf: )
Grim Reaper аре събери сила братле и драсни 2 реда :)
Grim Reaper
18.04.05 г., 21:58
Значи ползвам ето тази версия на Опера
Version 7.23
Build 3227
Platform Win32
System Windows XP
Java Sun Java Runtime Environment version 1.5
Registration information
Registered Yes
Name SENTINEL
Organization Grim Reaper
И със тези настройки програмата си върви без проблем
http://i4.photobucket.com/albums/y119/Sevastal/Opera.jpg
Само да поясня че съм променил HTTP порта на проксито на 9876 друго несъм бутал .В момента не взимам нет през прокси но за да ти помогнах си направих един акаунт там и пробвах с тия настройки и всичко тръгна за да съм сигурен че програмата не заобикала проксито и не взима нета директо сложих грешен порт в настройките на опера и разбира се не се зареди нито един сайт.Има още нещо над бутона за попълване на прокси настройките на опера има оция позволяваша да си избереш като какво да бъде разпознавана опера при мен е като IE 6.0.Надявам се да успееш да я подкараш.
Авторски права на vBulletin