PDA

Виж пълна версия : безжичен интернет

Bobo
19.12.02 г., 22:54
Решл съм да минавам на безжичен интернет, та бихте ли ми препоръчали като цена и качество кой провайдер е най-добър. Става въпрос за София.

Поздрави,
Бобо

Steve
19.12.02 г., 22:58
Зависи в кой квартал си.

Adrian
21.12.02 г., 15:13
Има оферта от дата.бг ама не знам дали е безжична.
Когато прокарваха кабела ги разпитах и нещо смрънкаха, че е безжично до квартала в които имат дейност и после по мрежата го пускат и на другите блокове.От скоро съм към тях и съм диста довелен.
ето хвърли едно око за какво ства въпрос.
http://data.bg/docs/sanmarino/index.html?sid=c08u3cmtfwdcojx6dm4s
Това което е писано за скоросттите не е вярно.Те дори са доста по-големи.Пише 16К пееринг но е двоийно повече.
Междураодни пък бил 4к свалях едно филмче от Казаа с 8.

Bobo
21.12.02 г., 16:37
Благодаря за информацията! Знам за сан мариното но за съжеление не съм в кварталите в които е достъпно това нещо.

Аз се намирам към Бояна и там няма кабелен нет. Затова се интересувам от безжичния нет.

До колкото знам доста провайдери излъчват от тв кулата (е, малко в страни от нея) и идеята ми беше да използвам нет от там.

Поздрави,
БОБО

Adrian
21.12.02 г., 20:18
Няма проблеми.
Имаше една фима "София ЛАН" май и тя предлагаше няаккъв безжичен нет стига да се вижда Kопитото.Не знам дали ти върши работа,нямам никаква предства дали Копитото се вижда от Бояна.Обаче ако си спомням превилно искаха да са някоко човека,но не съм сигурен.
Айде и успех.
Поздрави и от Мен.:D