Виж пълна версия : 6800гт
здр, имам следният проблем.В момента в който клокна ядрото на видеото дори и с 25мхз 3дмарк03 започва да забива отвреме навреме(най-вече докато зарежда тестовете).Преди това не ми се е случвало, въпреки че съм вдигал и с 50-60мхз ядрото.От какво може да е според вас?
ПС.Рама си се клоква чудесно и когато е клокнат само той проблема го няма...
10х предварително
С какво захранване си, и какво храниш с него? Струва ми се, че не ти достига ток
MB:EPoX 9NDA3+(nForce 3 Ultra)|CPU:AMD Athlon64 3000+ s.939 1.8GhZ(Winchester)|VGA:Asus V9999GT/TD/N/ 128MB/256bit(6800GT)|RAM:2x512MB Dual DDR400 MDT|HDD:160GB MaXtor DiamondMax9+ SATA 8MB cashe 7200rpm|PSU:Sirtec 410W|Monitor: :Hansol 510P 15"
Това е в общи линии.Малко е ненагледно, но го копирах от един подпис.Та...сори :)
Хм...значи явно не е от захранването/ погледна ли какви волтаж подава захранването/, защото е добро. Може проблема ти да е и в охлаждането на видео картата. Какви температури отчита видео картата, когато е силно натоварена?
ами от волтажите не е.Всичко е в норма
Охлаждането-еми чистил съм радиатора от боклуци преди по-малко от месец.Единствено не съм сменял пастата вече 5-6 месеца
Струва ми се, че не ти достига ток
Пробвал ли си да и пуснеш повечко ток, че тя тая картичка е доста лакома.
не, не съм пробвал, защото и без това грее като за световно.А пък и преди си се клокваше без проблем и без ток...
не че имам голяма представа по тоя въпрос, но може ли да се е скапал БИОС-а?
Биос-а няма ак да се скапе така, че само да не може да се клоква - или работи или не работи.
Преди до какъв клок си стигал и откога забеляза, че неще вече да се клоква така? През това време някакви хардуерни ли софтуерни промени да са правени по машината ти?
Пробвай първо от BIOS да изключиш AGP FastWrite и виж дали ще се клоква като преди. Ако се окаже, че е така, тогава със сигурност нещо си ресетирал БИОС-а на дъното и то по дифолт (като надуши NV карта) си слага тази опция на enable.
ами преди се клокваше до 410/935
Сега на 400/925 ми прави проблем..дори и на 375/925 ми направи мизерия
на 350(дефолт)/925 нямам проблеми.....
сега ще пробвам това, за Fastwrites
Sir Daffy
26.08.05 г., 15:51
Оправи ли се ?
Оправи ли се ?
:lolsign: ЗА 4 МЕСЕЦА все щеше да ореве пейзажа ако не беше.
Sir Daffy
26.08.05 г., 16:11
:D Чета ,че я продава.А тази тема беше пусната като забележка. Иначе весело. :good:
Оправи се, продадох я и стана и гаф с един купувач, който пропуснах даже.... :o
Та с "малко" закъснение- 10х на acdc и другите за помощта!
Авторски права на vBulletin