Виж пълна версия : вижте това
Влезте ТУК (http://www.mods-prevodi.hit.bg)
_STARTER_
10.04.05 г., 19:22
еми добра идея ама по грозен сайт не съм виждал
ARMANI_L
10.04.05 г., 19:32
и малко текста може да оправиш
знам че сайта не е кой знае кво ама ся се уча над хтмл тъй че ще мине време докато го пооправя Армани в къв смисъл да го пооправя текста
Cradle_of_Death
11.04.05 г., 09:54
Бих казал на менютата е дребничък шрифта.
Идеята е добра но няма да се справиш сам.
Thermaltake
11.04.05 г., 20:52
Освен големината на шрифта няма да е зле да смениш и цветовете така че да не е нужно да се напрягаш за да прочетеш за какво става въпрос.
Dark Skywalker
11.04.05 г., 23:20
Това електриково червено ми проби очните дъна... :insane:
Това електриково червено ми проби очните дъна... :insane:
Да наистина направо бърка в очите :D
Ами за текста например можеш да вкараш малко CSS и например да попромениш дизаина на черенфон/бели букви
на мен тази комбинация ми допада...
Малко да го по оправи ли трябва на ново да го почне без да се обиждаш пич не е станало нищо и като каниш в саита поне тва да не се вижда насякаде "За сега не съм превел нищо но работя по въпроса" направи го поне наполвина имаш един мод
ми да ти кажа доста критики понесох и сега съм решил да направя дизайна и няколко превода да сложа и чак тогава да го пускам на ново
Thermaltake
18.04.05 г., 00:13
ми да ти кажа доста критики понесох и сега съм решил да направя дизайна и няколко превода да сложа и чак тогава да го пускам на ново
Добре си решил....и най-важното е след като сложиш нещата които си решил да слагаш те да могат да се четат без да те заболят очите на 10тия ред :)
Добре си решил....и най-важното е след като сложиш нещата които си решил да слагаш те да могат да се четат без да те заболят очите на 10тия ред :)
Наистина по-неутралните цветове са за предпочитане...и мен ме заболяха очите...
Rockwell
18.04.05 г., 16:31
Не е зле да сложиш някоя и друга запетая на заглавната страница :ghi:
Twistеr™
21.04.05 г., 23:31
Не е зле да сложиш някоя и друга запетая на заглавната страница :ghi:
Може и точица тук-таме да сложи :ghi: :lolo:
Авторски права на vBulletin