PDA

Виж пълна версия : Emulatori

core13
17.10.01 г., 14:34
Stana mi qsno 4e wsi4ki mrazqt konzolite i wsi4ki obi4at emulatorite. Taka 4e towa e temata za tqh. Koi sa vi liubimite, ot kade swalqte rom-owe i tn.
Moite liubimi emulatori za arcadni mashini:
FinalBurn za Capcom2 sitemi - Dungeons&Dragons
CallUs za Capcom sistemi - Knights Of The Round, Punisher, Cadilacs&Dinosaurs !!!
NeoRageX za NeoGeo sistemi - MetalSlug, MetalSlug2, MetalSlug X, wsi4ki manga igri s tupalki :) .
Ne spomenawam Mame shtot wsi4ki si go zanem tozi emulator:)
Links:
http://www.geoshock.com
http://www.panoramafirm.com.pl/serwis/emu/index.html

BlaDeR
18.10.01 г., 10:10
Ами... аз си играя на Mame, имам към... я да видя... 185MB ROM-ове (ZIP-нати, разбира се). Абе не се оплаквам. Само една игра ме е запалила, и не съм я превъртял, но само защото в нея няма Continue - и като умреш, почваш отначало. Въпросната игра е една от най-големите класики за всички времена поне за мен - Karate Championship. Единствената, която се играе с две ръчки и без бутони :)
А иначе - много ми щеше да си джиткам Killer Instinct 2. Свалих си го от интернет (130MB RAR, 400MB Image), и се оказа, че за него няма още емулатор :) - само за Killer Instinct има, и той е U64Emu - правен само и единствено за тази игра :)
А иначе, ако не знаете, това май е най-яката тупалка, която можете да играете (след MK, разбира се, без 4-ката).
Обичам емулаторите. Приятно е да ги играеш, игрите са си игри, независимо на колко години са. А и можеш да ги джиткаш с приятели. Абе класика.
Ползвам MAME 0.55, дърпам ROM-ове основно от два сайта, които вече посочих в другия топик - www.aceroms.com, www.mame.dk.

RazorJack
18.10.01 г., 14:17
Оказа се че от mame.dk са направили някаква глупост и файловете от там могат да се resume-ват само в рамките на 1 час. А пък ако вляза пак в сайта и се опитем да resume-на от новия адрес после zip файла ми дава CRC error. Затова аз лично предпочитем като си харесам някоя игра да и видя името и размера на zip архива и да използвам някоя ftp търсачка, като тази в arcadeathome, за да мога после да си тегля на спокойствие :)

А, и имам едно питане - тук става въпрос за емулатори за игри, а мен ми трябва нещо малко по-различно. Случайно някой да знае откъде мога да си дръпна емулатор за Voodoo 2 ? Ама наистина да е добър. Защото съм пробвал разни боклуци, обаче те работят само колкото да подкарам UltraHLE, но когато работата опре до истински PC игри, които искат 3dfx не става. А много ми се иска да видя как изглежда примерно Myth 1, когато не е в софтуерен режим (а тя поддържа единствено 3dfx) :)

Tedy
18.10.01 г., 23:00
mame, sega i gameboy ima na:
emux.com maj beshe
Az imam kam 200MB romove.

core13
22.10.01 г., 16:57
Za www.emux.com moga samo da kaja RIP - we4e go nqma tozi nai-dobyr(pone za men) site za emulator-i i rom-owe. Taka mislq shtot pone ot 4-5 meseca ne moga da se swyrja s nego - ako gresha daite mi nowoto url :)