PDA

Виж пълна версия : Сервизен специалист

kris
05.04.05 г., 11:13
Съни Компютри търси да назначи на пълен работен ден сервизен експерт.
Изисквания: Висше образование, шофьорска книжка, добър работен английски, познания в областта на хардуера.
Изпращайте CV, придружено от мотивационно писмо на E-mail адрес: tihomir@sunnycomputers.biz

Milanoff
06.04.05 г., 12:19
Заплащането какво е или е тайна?

tiran
10.04.05 г., 00:23
А познания по електроника и софтуер не трябват ли? Щото с тия изисквания дето си ги писал можеш да фанеш някой дебил от УНСС които не знае що е транзистор или IC или BGA или драивер и ще е идеален. Не е зле да кажеш и нещо за парите:). Иначе се интересувам ама при такива изисквания нямам шанс, защото англииския ми е колкото да си чета .pdf -ите и техническата документация, пък и нямам шофюрска книжка. Аз обичам да си ит с оправяне на дънаиграя с поялника и дет са вика имам оп и VC т.н. не за друго ами де що познати имам като им се скапе идват при мен.

Valeri
10.04.05 г., 01:34
Значи някой дебил от УНСС е идеален, ама ти не ставаш, защото не покриваш изискванията по условието!? Разбирам, че не си се сдържал да си направиш самооценка, но авторът на темата е дал e-mail за контакт. Ако искаш нещо да кажеш - ползвай mail-а. Вместо да си беше губил време да отразяваш тук неясните си умозаключения, да си беше пуснал едно CV.

:o

mitku
10.04.05 г., 01:38
Все пак в какви граници се движи евентуалното възнаграждение... и аз проявявам интерес към длъжността, ако име нещо по-конкретно...

Dark Skywalker
10.04.05 г., 12:07
ОК, да обясня на всички писали в темата.

- Когато един работодател търси персонал, той поставя изисквания
- Когато един работник търси работа, той гледа дали отговаря на изискванията на работодателя
- Ако не отговаря, си прави съответните изводи относно своите способности и това което се търси на пазара на работна ръка
- Ако отговаря, си подава CV-то и мотивационното писмо
- Ако работодателят прецени, че работникът отговаря на неговите изисквания, кани работника на среща и там се обсъждат въпросите, свързани със заплащането и т.н.
- Ако условията не удовлетворяват работника, той си тръгва и работодателят си прави съответните изводи относно своите изисквания и това, което се предлага на пазара на работна ръка

Никой работодател не е длъжен да пише в темата за какви пари става дума!
Най-малкото заплатата може да зависи от качествата на конкретния човек, спечелил мястото!!
Гледайте на този раздел на форума като табло за обяви - не го задръствайте с ненужни коментари!!!