PDA

Виж пълна версия : Търси се: кабелен нет във Варна

Gh0sT
17.12.02 г., 04:53
Търся фирма която предоставя кабелен интернет във Варна, защото гаднярите от БТК ме набутаха с цифров, а пък аз отказвам да го плащам!! Досега единствената оферта, която ми хареса е на DigSys - 36лв/месец, неограничен достъп, 33kbps - това е link-a (http://www.digsys.bg/bg/services/kabel_bul.html). Ако някои знае подробности за тази фирма или е чувал за подобни оферти на други фирми, да казва! Общо взето търся нещо за около 30-35лв. с прилична скорост и трафик около 500-1000MB на месец. Чух, че M-Net за нищо не стават, таке че не ги споменавайте, освен ако можете да ме убедите в обратното.

Fo
17.12.02 г., 05:06
За DigSys - искат мин. 4 човека околко теб, а и някой ми беше казал че не давали да се свалят над 10мб файлове.

Dark Skywalker
17.12.02 г., 09:12
Нали имахте кабелен интернет от М-САТ във Варна, ти абонат ли си на тяхната кабелна мрежа?

www.m-net.bg

Имам един приятел във Варна, той им е абонат от скоро и е доволен, но все пак ако искаш да теглиш много мегабайти услугата ще ти дойде скъпичка.... Иначе кабелният интернет е идеален за спокойно ровичкане и висене във форумите на HardwareBG

:)

Имат и свободна зона с филми и софтуер, откъдето можеш да теглиш на воля.

Dark Skywalker™

Ceko
17.12.02 г., 12:04
Gh0sT: кой квартал си? Аз знам във Владиславово, Кайсиева, Възраждане (горе до комина), също така май и до Окръжна болница има...

VentzY
17.12.02 г., 22:58
От Варна съм.

Живея във Възраждане до РУМ Бриз

Та да питам някой знае ли в моя район какъв кабелен нет има защото аз само МНЕТ и Интербилд знам :mad:

Gh0sT
18.12.02 г., 01:49
Аз живея в Гръцката махала и не знам да има много фирми наоколо, затова питам. За M-Net съм чувал, че връзката се влошава много често, не знам дали е вярно или са ме излъгали ... А пък и кабелният модем струва към 200лв... :( Така че тях ще ги оставя за накрая, иска ми се да намеря нещо малко по-изгодно.