Виж пълна версия : Прозрачен Светещ Вентилатор
MRmagic
04.04.05 г., 23:09
момчета абе да знаете някаде да се продават прозрачни вентилаторчета 80мм ? трябват ми за едно модче! ако не поне кажете каде наи евтино мога да намеря от тези прозрачните 80мм светешите. може и да са куча марка не ме бърка :)
Ми провери по компютърните магазини...не знам дали точно в Пазарджик ще намериш, но във София по "Мария Луиза" и по Раковска има колкото искаш. Струват по 9-10 лева.
Apocalypse
04.04.05 г., 23:27
В Премиер Груп на Раковска има такива, най-различни цветове. Светещи и не светещи по 4.9 лв парчето. 34 дба и 39 цфм
ARMANI_L
04.04.05 г., 23:40
аз са направя малко уточнение значи UV реагиращите са 4.90 а тези дето святят демел UV LED ЗА 9.90 или някаде там
Аз имам един Spire за 7 лв си го купих и един Titan който взех за 9 лв (и един подарък Evercool).
MRmagic
05.04.05 г., 00:31
ами тези UV-то прозрачни ли са точно подобно нещо ми трябва не ми трябва светещ вентилатор защото искам аз да си наредя различни цветове диоди. та за тези UV-то каде ги има? и прозрачни ли са?
ARMANI_L
05.04.05 г., 00:47
http://vantecusa.com/product-pcmods.html#
виж тук,
MRmagic
05.04.05 г., 00:56
да тези ги зна :) такива ли са? идеално ми вършат работа. а къде точно се намира фирмата може ли да обясниш? :)
ARMANI_L
05.04.05 г., 01:07
ми на 20метра от славейков,там питай някои от хората на сергиите каде са
магазините за компютри,щото може да незнаят точните имана
и те ще ти кажат
момчета абе да знаете някаде да се продават прозрачни вентилаторчета 80мм ? трябват ми за едно модче! ако не поне кажете каде наи евтино мога да намеря от тези прозрачните 80мм светешите. може и да са куча марка не ме бърка :)
Виж е новия магазин Хтирим срещу енергото на ъгла там има вантек прозрачни светещи може да ти свършат работа
Батенце вчера точно си взех UV светещ на vantec или по точно е тоя в средата на картинката от официалния сайт.Вента свети супер яко само трябва да си взема и UV и да светне напълно :).АААА цената е 9лв, а магазина е КУНТОРОВ.Не взимай от другите малко дънят с парите.
Успех!!!
Авторски права на vBulletin