PDA

Виж пълна версия : RED FACTION

core13
08.10.01 г., 16:55
Kakwo wi e mnenieto za tazi igra, az 4estno kazano mnogo se zabawlqwam s neq. Dosta aktiven action e, gadowete sa mnogo byrzi i shto gode umni - e ne sa kato komandosite ot HL ama kwo da praish, pisna mi we4e HL - za 10 pyt go prewyrtam :). A naprawo mi padna shapkata kato widqh kwo moje da se prawi s exploziwi :). Edno neshto mnogo me drazni oba4e - nekwo tip4e s granatomet me udari 3 pyti centralno i na men po4ti ne mi padna armora, a edin ohliow izwadi pishtow4e i me opuka kat pi4. Kade e logikata ?:)

gtzvetkov
08.10.01 г., 20:51
Логиката е, че няма излязъл още пач, който да ти оправя проблема.

П.п. И да се пазиш от пищовджиите! ;););)

fantasticMAX
10.10.01 г., 19:28
Какво да ви кажа - вече втори ден играя на играта. Не е лоша има хубави моменти - например като този дето с ракетомета може да къртиш скалите. Още в първото ниво има едно като танк дато се движи по една скала приличаща на мост - само стреляш под него и танка пробада в бездната.:)
За AI -to хм хмхм тия много шават :)

G-Point
11.10.01 г., 00:38
Нямам я цялата игра но си поиграх малко с демото и откровено да си кажа ми хареса
Обаче не ми се мисли как са си играли дизайнерите на нивата да направят всичко чупливо, абе голям кеф да дълбаеш дупки в стените :-) ;-)

Dark Water
13.10.01 г., 18:41
E da de no pak kydeto ne trqbva da se dylbae nemoje taka ce ne e mnogo dobre napraveno...

G-Point (10-10-2001 23:38):
Нямам я цялата игра но си поиграх малко с демото и откровено да си кажа ми хареса
Обаче не ми се мисли как са си играли дизайнерите на нивата да направят всичко чупливо, абе голям кеф да дълбаеш дупки в стените :-) ;-)

RazorJack
14.10.01 г., 00:02
Понякога стават разни куриози - например една врата не щеше да се отвори и аз взех че изкъртих всички стени около нея, а вратата остана да си стои там непоклатима :) Аз лично се надявах тук да е като в Deus Ex - да можеш да избираш дали да отключиш врата или дали да я разбиеш пък то кво се оказа...

fantasticMAX
15.10.01 г., 19:52
Ne znam ama igrata si e malko bagawa ...
zadaljitelno prawete po nikolko save-a za da ne stane preigrawane :)
barzo seiva ama ne e mnogo sigurno za sajalenie.

RazorJack
17.10.01 г., 12:32
Ами при мен играта най-често бъгясва когато сейвам, докато се намирам в някое превозно средство. Иначе докато съм пеша играта не ми е създавала проблеми.
Ама да ви кажа онези гадове с рейлгъните, дето стрелят през стени направо почнах да ги сънувам вече :-) Ама много са точни бе мааму стара :)

core13
17.10.01 г., 14:18
Za was ne znam, ama men strashno me iznerviha 2-ta bosa - to biwa qki bosowe ama tiq tuk naprawo sa si XXX maikata :).

fantasticMAX
19.10.01 г., 01:24
Тази игра започва все повече да ми харесва :)

Bognostroclum
19.10.01 г., 02:20
Играта много ми хареса. Изядъх я за 4-5 дни защото нямах време просто. Ама така и не разбрах за какви БОСОВЕ говорите. Ако на някакво си старче и някаква с извинение кучка казвате БОСОВЕ !!! :) :) :)

core13
22.10.01 г., 16:53
Bognostroclum, na kwo niwo na trudnost q igra :), stot towa star4e mi XXX maikata na medium, powe4e ot 4as go my4ih, ow4arq mu s ow4ar :).

Bognostroclum
23.10.01 г., 20:18
Ама направо се чудя как може една игра която е нова ( значи човек не е свикнал с контролите и т.н. ) да се пуска на високо ниво на трудност. Аз първо винаги играя дадена нова игра на лесно и след това я изигравам на по-високо ниво на трудност.

fantasticMAX
23.10.01 г., 23:24
Bognostrolum: ми че и аз си я играя на Medium. Не е толкова трудна.
core13: не е толкова труден дядката. Аз точно вчера бях на него - ама с помпата става за нула време. Намърдваш се точно под него и се криеш около колоната дето тоя е над нея, като шаваш там наляво надясно - много трудно може да те уцели. ;)

core13
24.10.01 г., 13:27
Twa s pushkata go naprawih 4ak sled kato pro4etoh walkthrough-to :D, koeto e kofti - az sym si swikanl da se goniq s boss-a i da go buham s kwot imam pod ryka i mnogo me draznqt resheniq ot wida - zawri se w misha dupka izwadi to4no opredeleno oryjie i go grumni 5-6 pyti :( predi twa na toq ohliow mu wkarwah kym 150 patrona s assault rifle i nishto - ei towa me izdrazni nai mnogo. Ina4e da igraes shooter na nai-nisko niwi na trydnost e typo spored men, kwo ima da mu swikwash na kontrolite: WASD + mouse = fun :D.

fantasticMAX
25.10.01 г., 00:20
Всеки си има стил на игра ...
тя затова е направена да се забавляваш.
Е вярно това за пушката беше тъпо ама каквото такова. И то пък един "БОС". И все пак играта си е добра - особенно вече стигнах при тези командоси, или каквито са там - дето са с картечници и рейлове - само какво пуцане става. И са много упорити гадове :)

core13
25.10.01 г., 14:01
Auuuu kato kaza railgun :) prosto me4ta e twa 4udo - neznam dali si probwal, no s nego mojesh da swalish neograni4en broi pedali - ako sa edin zad drug, az li4no sym "lekuwal" 3 s edin izstrel, mnogo dobre izmisleno oryjie. Imashe edin momenta kadeto se wozish w nekyw vlak i ot drugata strana minawa drug wagon i tam ima edno mnogo to4no izrod4e s railgun :) - cool.

fantasticMAX
25.10.01 г., 19:24
:) :) :)
Ihaaaaaaa moje li da se zabraviat takiava momenti. Tozi naistina beshe mnooogo tochen.
Nai goliamata mania s reila e che gi gatvai prez stenite s alternativnata srelba. Gore v cosmicheskata baza napravo prez 2 steni gi celeh - jestoko ;).

core13
26.10.01 г., 12:28
W igrata syshto mnogo mi haresa i upotrebata na podwodnicata i fightera :) , tazi igra ima starshno mnogo dostoinstawa, no imam 4uwstwoto 4e horata q prenebregwat. Wqrno li4at si tuk tam zaemkite ot drugi shooter-i, no pyk tezi zaemki sa kombinirani dosta dobre.

fantasticMAX
28.10.01 г., 18:03
Минах я най-после :)
Голям беше зор накрая с бомбата ама нали знаете - повторението ... ;)
ха ха ха

Torbest
15.11.01 г., 20:45
Koe ne e sigurno imash v predvid !!!

BozoMaster
23.11.01 г., 19:17
Imam Red Faction ISO 2 CD-ta + crack
sled instalacia i crack prodaljava da iska CD2 da e slojeno
ima li path za tova ?

BlaDeR
24.11.01 г., 09:14
BozoMaster (11-23-2001 18:17):
Imam Red Faction ISO 2 CD-ta + crack
sled instalacia i crack prodaljava da iska CD2 da e slojeno
ima li path za tova ?

Ами да, крака на самото CD е само, за да разпознава коректно пиратските дискове, т.е. да прескача защитата (Safedisc или каквато там използва конкретната игра). Има друг крак, който пачва играта така, че да върви без CD. Ако искаш дай мейл, и ще ти го пратя.

Z-master
30.11.01 г., 21:13
Kucoto w taia igra e 4e e malko kat wreme...za 4 4asa ia wrutnah!!!

fantasticMAX
02.12.01 г., 01:15
Е ти сега ..........., дай на малко по високо ниво на трудност :).