Виж пълна версия : Малко мод на велосипеда, въпросчета?
sony_87
03.04.05 г., 17:53
Така може да ви звучи странно но и това ми роди болния мозък.Един приятел си зе скутер и с 3 диода от по 60ст. и ще го направи да свети отдолу доста яко.Та мойта идея е да си закрепя по колелото 2-3 и аз и да стане като неон, диодите ще са на 120 градуса 3мм най-силните.Но въпроса е как да ги вържа така че да се захранят от 2-3батерии от по 1.5в и да не свършват за 30мин.Преди се занимавах с тея неща ама съм забравил всичко , та успоредно ли да ги вържа или как ? Обяснете като на noob че съм зле с жичкарника :D
Darknauss
03.04.05 г., 18:27
Няма ли да е по-добре да си сложиш динамо?
Ами то зависи как ще свържеш и батериите и диодите.
Източници:
При свързване на батериите паралелно крайното напрежение се запазва (то е това на единият елемент-батерия), но затова пък се увеличава капацитета ( който е произведение от броя на елементите-батериите по капацитета на един от тях), за мен това е безмислено свързване за твоите нужди.
При последователно свързване на батериите расте напрежението (произведение от броя на елементите по-напрежението на един от тях), но капацитета е константа и е равен на капацитета на една батерия.
Консуматорите:
При последователни свързани консуматори, напрежението на източника се разпределя м/у консуматорите в зависимост от тяхното съпротивление или с други думи казано, ако си свържеш последователно три диода към източник с напрежение 3V на всеки диот ще има приложено напрежение от 1V (това важи ако са ти еднакви диодите). По този начин тока във веригата ще е по-малък и ще ти се изхабява по-бавно батерията, но диодите или няма да светят или ще светят много слабо.
При паралелното свързване имаш на всеки консуматор едно и също напрежение и то е равно на напрежението на източника, но тока е по-голям и източника се изхабява по-бързо.
Просто колкото и да умуваш, ако искаш диодите ти да светят с номиналният си интензитет няма начин да ти се изхабяват батериите по-бавно, както и да ги свържеш. По-бавното изтощаване ще е за сметка на по слабо светене. Просто си нагласи батериите и диодите така, че да може на диодите да се подава номиналното на прежение за което са предназначени.
ПП: Дано си разбрал, щото май не обяснявам много добре.
sony_87
03.04.05 г., 20:17
в крайна сметка по какъв друг начин мога да ги захраня ? с динамо не искам...с една батерия от 9В няма ли да стане,ще си намеря зареждаща се или примерно 2 такива,имам зарядно и ги връзвам успоредно.. ? така ще стане ли ? Дайте някакви идея щото скутера си има захранване ама аз нямам :)
Аз ти предлагам друг мод, едно време беше популярен... режеш една лентичка от кофичка кисело мляко и с една щипка я "монтираш" някъде да минава през спиците... Или ги увий спиците с цветни жички от телефонни кабели... ей къф бесен модър бях като малък... то цялото беше в такива жички, от пощата ме издирваха... голям кич... няколко кила съм събрал... :lolo:
sony_87
03.04.05 г., 21:11
е да ама това се правеше на балканчета и BMX-ове а аз на моя байк някак си не искам да му загрозявам алуминиевите капли хаха :D кажи сега сериозно за токоизточника :)
Ами става, просто не знам колко ще те карат тези батерии.
ПП: На колко волта са тези диоди? Имам предвид да не ги изпържиш, помисли как да ги вържеш. С риск да напиша грешна формула (уж съм старо куче ама...)
за паралелно свързани резистори: 1/Rsum = 1/R1 + 1/R2 + 1/R3 + .....
за последователно свързани: Rsum = R1 + R2 + R3 + .....
и закон на Ом: I = U/R
Това трябва да ти е предостатъчно за да си направиш коолото кат коледна елха :)
sony_87
03.04.05 г., 21:54
ами принципно са на 12В и като ги купа от магазина ми дават 1коmh съпротивление, но като ги пуснах на батерията на GSM-a без съпротивление (SIemens C35i) светнаха толко ярко че останах без очи, от това права изводи че некаде към 3-4В трябва да са ок...
_65536_kb_sec_
03.04.05 г., 22:26
а бе хора
тоя скутер си има баси ел инсталацията
защо не ги вържете към нея тия диоди
толкова ли е сложно
взима се един ценеров диод който стабилизира на 3.1V и го връзвате успоредно на диодите
Ае тука за колело говорим, скутера няма ко да го мислим :)
За диодите - към 0.6-0.7В им е мин, а 3-4-5В им е работното напрежение...те и на 6-7В ще си светят, и то как :) диодите се клокват много :Р обаче не трябва да се обръщат +/-, понеже стават пробиви, понякога нелечими-не ги оставяйте повече от няк'ви секунди на обратно напрежение.
Той пита за колелото си...
sony_87
03.04.05 г., 22:44
BeeLee a ако работят на максималното си има линещо като "загряване" защото на едни преди като загреха изпушиха в буквалния смисъл(не знам не беше от 12-те волта :lolsign: хаха ) та как според вас е най удачно да направя "инсталацията" на колелото.Диодите са на 120градуса и светят доста добре така че даже и 2 ще ми свършат работа но как да ги захраня мам** им :conf:
Phantom
03.04.05 г., 22:57
Един приятел си беше сложил някъде 10 диода от ярките-4-5мм сини. Захранваше ги със стар неработещ ериксон или моторола от тея тухлите с антени. Не знам как го беше направил, но не би трябвало да е трудно. Та целия гсм беше на колелото(и още е :D ) и като му притрябва хака зардното и е готов. Иначе със АА не знам колко трябва да ги вържеш успоредно за да свети достатъчно дълго. Може да вземеш някакви акумилаторни(запазвам правописа :)) от по 1500-2000mAh и да ги вържеш две по две последователно и общо успоредно-нещо от сорта на :
...[+ -] [+ -]
+[..............]-
...[+ -] [+ -]
точките играят ролята на интервали
Ще те изкарват няколко часа-примерно лятото от 8-9 до 11-12 като е тъмно. То и после е тъмно ама са малко тези дето карат тогава
Връзвай 3 батерии последователно и диодите към тях паралелно и ако не се загряват си ОК.
sony_87
04.04.05 г., 01:38
Един приятел си беше сложил някъде 10 диода от ярките-4-5мм сини. Захранваше ги със стар неработещ ериксон или моторола от тея тухлите с антени. Не знам как го беше направил, но не би трябвало да е трудно. Та целия гсм беше на колелото(и още е :D ) и като му притрябва хака зардното и е готов. Иначе със АА не знам колко трябва да ги вържеш успоредно за да свети достатъчно дълго. Може да вземеш някакви акумилаторни(запазвам правописа :)) от по 1500-2000mAh и да ги вържеш две по две последователно и общо успоредно-нещо от сорта на :
...[+ -] [+ -]
+[..............]-
...[+ -] [+ -]
точките играят ролята на интервали
Ще те изкарват няколко часа-примерно лятото от 8-9 до 11-12 като е тъмно. То и после е тъмно ама са малко тези дето карат тогава
ее това е супер имам още една батерия за телефона ми която не ползвам , тоест батерии за телефони мога да си набавя бил сякакви, та тжа е добре тя тая на телефона по издържлива ли е от АА ако имам 2 от ериксон старите ще стане ли щото сам заринат с такива... :D
Абе чак сега се сетих да спомена. Диодите не са просто лампички. Тези светещите мисля че са галиево-арсенидни, но предполагам имат същата V-А характеристика като на обикновен силициев диод (праговото напрежение е по-високо).
Та да обясня моите съображения и опасения: На един силициев диод прага му е около 1.5V на тези от галиев арсенид е по-висок, но няма начин да е над 3V. Та проблема е в това, че като източника подаде напрежение над праговото, диода минава в такъв режим на работа, че тока нараства до небето (съпротивлението на диода се приема за нула) и се получава като че източника е включен на късо, което при батерия води до изтощаване и повреждане дори. Затова трябва да има резистор, за да не позволи веригата да работи в режим на късо. Така че резистора е задължителен. Той трябва да се включи последователно, на всичко. Най-добре питай в магазина да ти обяснят, как точно защото явно така няма да се разберем.
ama защо не вземеш да си боядисаш колелото или да гравираш някой чарк а така брутално ще го правиш :( това е колело....направи му мод като за байк а не селения с неончета-диодчета и кво ли не
Ей това много ми хареса ЦЪК (http://www.pricepoint.com/detail/13848-400_SPATS5-2-Accessories-35-Lights/Sparx-Tiresparx-Ballistics-Chrome.htm)
Има и подобни за спици. Май светеха само когато си в движение.
Виждал съм подобни на "живо" миналото лято привечер.
Много впечатляващо беше!!!
Една мацка (май Kagami) от mtb-bg.com караше с такива купувани от USA
Значи за съпротивление не знам, но има челници с по 5 светодиода 5 мм 13000 мканд. които карат с 2 ААА батерии. С едни батерии издържат 150 часа раота, а мисля че нямат и съпротивление. Та мисълта ми е направо си вържи колкото диода искас успоредно, свържи ги към 2 батерии АА свързани последователно и виж колко време ша бачкат. Ако пък имаш батериа от ГСМ - идеално, те маи са 3,6 волта, е тези явките диоди светят на около 4
Мозе и повече да им пуснеш, пробвал съм, но не светят толкова много колкото на 4
Успех!
Stuyo предполагам говориш за на PETZL челниците. Определено технологията е полупроводникова, но един господ знае каква по-точно. Изобщо не са знае тези лампички дали са обикновени диоди или някакви по-специални елементи, може да са с по-различни характеристики с интегрирано R и тн.
Но си прав, че не трябва толкова да се умува върху пет шест диода и една батерия.
Ти разглабял ли си такъв челник? Как са вързани тези "диоди", успоредно или последователно.
ПП: за информация блок с 14 диода за челника на PETZL - DUO струва над 80 лв. това е доста по различно от 14*0.6= 8.4 ;)
Абе чак сега се сетих да спомена. Диодите не са просто лампички. Тези светещите мисля че са галиево-арсенидни...
GaAs е един от материалите, които се използват за светодиоди. С него правят инфрачервените и червените диоди. На тях им трябва 1,5-2В за да работят нормално. Ако човек иска да ги върже на по-голямо напрежение, тогава ще трябва резистор - просто трябва да им се осигури тоя пад на напрежение върху тях, а останалото напрежение да поеме резистора.
Stuyo предполагам говориш за на PETZL челниците. Определено технологията е полупроводникова, но един господ знае каква по-точно. Изобщо не са знае тези лампички дали са обикновени диоди или някакви по-специални елементи, може да са с по-различни характеристики с интегрирано R и тн.
Но си прав, че не трябва толкова да се умува върху пет шест диода и една батерия.
Ти разглабял ли си такъв челник? Как са вързани тези "диоди", успоредно или последователно.
ПП: за информация блок с 14 диода за челника на PETZL - DUO струва над 80 лв. това е доста по различно от 14*0.6= 8.4 ;)
Да, не говоря за тях, но е и те са с такива светодиоди, най много да са повече от 13 000 мканд.
Иначе има едни начелници, които са някаква куча марка, но са копирани едно към едно от петзел - пластамсата е със същата форма и т.н.
Та те точно са 5 светодиода по 13000 мкандела, вързани успоредно, захранват се от 2 батерии ААА последователно. И целия челник е под 20 лв., а диодите в него са по окло 2 лв и са 5, така че сметката си излиза :-) Имам го от 1 година и си свети доста и батериите му още не съм ги сменял та не гори много...Не съм го отвариял, но съм на 90% убеден, че няма вътре допълнително съпротивление...
Иначе петзел са скъпи първо заради марката, второ зарада факта че са водоустойчиви...и аз съм виждал петзел по 50 лв с 5 светодиода, макар че е стар модел, така че предвид марката разлиакта не е огромна...
sony_87
05.04.05 г., 23:43
взех си диодите и ги вързах успоредно към батерията не телефона, светят убииствено ярко и единия е под седалката другия под километража на колелото(в предната част) , нямах възможност навън да видя как е но в коридора на тъмно беше WoW! Утре ако не забравя ще го снимам да видите.И за тези които мислят че е цигания ще кажа-"за всеки влак си има пъници" мен лично адски ме кефи и не мисля че е нещо шикозно и тъпо...
Диодите са по 60ст от един магазин на Женския пазар май са 5мм на 120градуса възможно най силните и са на 12В.Батерията на Сименса ми е 3.6В и като ги вържа успоредно светят с еднаква яркост и учудващо дълго време за иначе УМРЯЛА батерия(казвам умряла защото като я сложа на телефона само се пуска и изписва че не е заредена,а е зареждана 2часа, но странно как при диодите няма проблем) :D
sony_87 и аз правя нещо подобно и искам да те попитам батерията къде и как е закрепи з байка?
sony_87
28.05.05 г., 19:02
значи имах останал малко прексиглас и от него сглобих кутийка точна по размери за батерия от Siemens c35...направих 2 крачета които да допират + и - и я направих с капаче да може като се отвори да се пъхне вътре батерията и да не мърда...после вързах кутийката с диодите,ключе и я монтирах точно отпред на кормилото.Значи имам нещо подобно на оборотомер само че показва кои скорости в момента са включени, те за захванати на пласмасови...релси(не знам как да ги опиша) и се получа понеже са по-дълги малък(но достатъчен) остатък на който закрепих кутийката и така....доста мъки но сега е готино... :D :lolsign:
nintendo
28.05.05 г., 19:46
Мда, много 'убаво е т'ва модче! За пръв път го видях в Петрич! Едни пишлемета се гонеха с бегачи вечер по улицата и имаха баш такива сини ярки светлодиоди в долната част на вала под педалите! Наистина е много ефектно! И аз тогава се зачудих как става тоя фокус, но до брилянтни идеи не стигнах! Извадих само изводи, които вече колегите написаха! Ше седна да мисля... :D :p
katmenbg
30.05.05 г., 12:06
Браво Итце (sony_87) :D ....трябва да им го снимаме и да го пуснем тук :p !
Аз го нпаравих с един син диод и 9 волтова батерия, стана готинко. Сега мисля да сложа още 1-2 диода и да пробвам със зелен как ще е. Прикачам и снимка (стана кофти малко защото на ISO 400 снимах) диода е м/у степенката и централното движение, а батерията е във седалката отдолу.
Авторски права на vBulletin