Виж пълна версия : Проблем с Asus 9550 Ge-на някои игри забива и даржи само 60 hza
^Rokera^
30.03.05 г., 15:16
Значи с омега драивери 25.67 сам.Пускам си монитора на 85 или 100 hz,но тои продалжава да си стои на 60.Какво да направя не се трае.И сащо така на всички други игри освен Nfsu-1 забива още докато зареждат без да е клокната картата.С fastwrites off сам.
^Rokera^
30.03.05 г., 20:39
Значи с омега драивери 25.67 сам.Пускам си монитора на 85 или 100 hz,но тои продалжава да си стои на 60.Какво да направя не се трае.И сащо така на всички други игри освен Nfsu-1 забива още докато зареждат без да е клокната картата.С fastwrites off сам.
Аиде бе хора никои ли няма идея как да си подкарам монитора на 85 hza?
От драйвъра имаше възможност да сложиш на refresh rate override- там пишеш при каква резолюция на колко херца да държи(според възможността на монитора ти)
^Rokera^
30.03.05 г., 22:07
От драйвъра имаше възможност да сложиш на refresh rate override- там пишеш при каква резолюция на колко херца да държи(според възможността на монитора ти)
И при кои драивери я има тая настроика,при оригиналните от диска на Asus има ли яи каде се намира?
Хубава работам, зарежи ги тези на Асус, я си сложи едни Омега драйвъри, например 25.90 или 26.05 . И я потърси там за опцията, че сега не мога наизуст да ти кажа къде е , с Нвидиа съм.
нека някой колега с Ати да погледне в драйвъра и да каже къде е това.
И според мен с драйверите е по добре да се определи на каква резолюция с каква честота на опресняване да работи, не че и с Refreshlock не става просто според мен няма смисъл да се качват излишни неща.
И при кои драивери я има тая настроика,при оригиналните от диска на Asus има ли яи каде се намира?
За промяна в опресняването :
Влизаш в Display Properties, Advanced, след това влизаш в Displays, Цъкваш върху Monitor и в първата папка Attributes долу дясно имаш Refresh Rate Override и там можеш да зададеш Same As Desktop или стойност по твой избор :)
Така се прави настройката през Omega драйвъра, версия 25.97а
ClockerMan
02.04.05 г., 20:00
И аз се чудех как да се справя със същия проблем , но решение през драйвера няма така че не го търсете. Само с PowerStrip може да се заключи честотата към съответната резолюция +куп други дребни гъзарийки така че си го намери и сложи и виж как е.
Авторски права на vBulletin