Виж пълна версия : Playstation2 и игри заради които си заслужава да си я купиш?
На този форум главно за игри за РС се пише, а аз се заинтересувах от Plastation2 и сте е интересно да се чуят мнения за самата конзола и за игрите които са най-добри за нея, тоест които сте те накарат да си я купиш.
Например една такава игра е Grand Turismo 3, това което чета по саитовете е че тя просто няма аналог в игрите за РС.
fantasticMAX
01.10.01 г., 23:17
Ми я първо да кажат - колко от Вас имат PlayStation2?. Лично аз нямам и затова конзолите са ми малко далечни :). Предполагам, че и за по-голямата част е така... ;)
Ako nqmah computer bih si kupil PS2 na wsqka cena - DVD, qki igri , wyzmojnos za wryzka s internet, kwo mu trqbwa na 4oweka :). Ina4e pyrwata igra koqto bih si wzel e Tekken TagTournament - po zdrawa igra s tupalki az li4no ne sym wijdal.
Vatman®
02.10.01 г., 14:02
core13 (10-02-2001 11:44):
Ako nqmah computer bih si kupil PS2 na wsqka cena - DVD, qki igri , wyzmojnos za wryzka s internet, kwo mu trqbwa na 4oweka :). Ina4e pyrwata igra koqto bih si wzel e Tekken TagTournament - po zdrawa igra s tupalki az li4no ne sym wijdal.
Стига, бе човек,
PS не може да се сравнява по качество на графиката с PC. Освен това не може да се управляват толкова свободно и лесно игрите както с гениалната комбинациа от клавиатура и мишка. PS е за подрастващи и casual геймъри и прохождащи геймърки. Не можеш да правиш фини настройки, скриптове, конфиг файлове и т. н. А освен това от PC спокойно се извежда образа на TV и можеш да си играеш от креслото. ...Абе тва е положението... Едно нещо, което японците са го измислили не ми го хвали (да не се бърка с това, което могат те по внедряването и реализацията, там са върха, обаче по гениални новаторски идеи са боси... примерно няма нито една японска игра, която да не е кретенска...).
Тейк кеър
fantasticMAX
02.10.01 г., 19:02
Ne bih zamenil klawzata za joypad :)
fantasticMAX (10-02-2001 18:02):
Ne bih zamenil klawzata za joypad :)
Никога ! Самата идея да си имам 10x клавиша, които мога да използвам (е, добре де, реално използваемите са по-малко), и да си ги конфигурирам както си искам и за каквото си искам - никога няма да го заменя. А съобщенията по време на игра ? А конзолните команди при 3D екшъните ? Всичко това започва да ми липсва зверски в момента, в който хвана произволен пад. Играл съм на PSX и хич не съм доволен. Виж, PS2 явно е по-добра, но и нея не бих си купил никога.
fantasticMAX
03.10.01 г., 23:51
Да и сигурно от конфигурирене не ти остава време за новини :) :) :) :) :)
fantasticMAX (10-03-2001 22:51):
Да и сигурно от конфигурирене не ти остава време за новини :) :) :) :) :)
Ми разбира се, ти какво си мислиш :) То първо като започна да търся кое копче ми е най-удобно за дадено действие (от цялата клавиатура), после като тръгна да пробвам с кой пръст ми е най-удобно да го натискам, после според това избирам най-подходящото положение в стола, ориентирането на машината спрямо светлината, и накрая стигам до смяна на тапетите в стаята само за да се чувствам по-комфортно, когато стрейфам наляво, примерно :)
Да не мислиш, че ми е лесно :) Все едно, тая вечер ще сложа новини, не бери грижа. Пък и те гледам онлайн на ICQ, та ще побързам, преди да си ми се накарал :)
fantasticMAX
10.10.01 г., 19:44
Вчера чета из пресата за новото Нинтендо GameCube даже и опашки имало пред магазините :)
явно за всяко нещо си има клиентела. ;)
Авторски права на vBulletin