Виж пълна версия : Half Life, ama ot kyde ?
Hristo Ganev
26.09.01 г., 17:01
Hora, molq pomognete mi da si swalq Half Life,
tyrsq q kato lud, no namiram samo nqkakwi updeiti i pachowe, kyde moga da namerq cqlata igra.
Molq samo ne me prashtaite w tehnolinka, zashtoto ne sym w BG.
Predwaritelno blagodarq na wseki koito mi pomogne=)
The_UFO
26.09.01 г., 19:55
Hristo Ganev (09-26-2001 16:01):
tyrsq q kato lud, no namiram samo nqkakwi updeiti i pachowe, kyde moga da namerq cqlata igra.
Molq samo ne me prashtaite w tehnolinka, zashtoto ne sym w BG.
Predwaritelno blagodarq na wseki koito mi pomogne=)
Ot warez.BG !
qvno ne si tursil mnogo-mnogo!
gtzvetkov
27.09.01 г., 01:46
Ftp-то на Warez.bg не работи !!! :(
The_UFO
27.09.01 г., 19:22
gtzvetkov (09-27-2001 00:46):
Ftp-то на Warez.bg не работи !!! :(
Ами вие в София да сте чували за площад Славейков ;-)
gtzvetkov
28.09.01 г., 01:06
Чували сме за "Славейков", само дето там продават един диск за 16лв. Сам си направи сметката ако искаш да си купиш Diablo 2.
Hristo Ganev
28.09.01 г., 02:17
Ами вие в София да сте чували за площад Славейков ;-)
Ami towa e mnogo hubawo mestence, ama az kato sym w Germaniq ne samo che ne mi pomaga, a i ot syweti ot tipa idi na tehnolinka mi idwa da ubiq nqkogo =)
Da wzemat i tuk da nqprawqt edin ploshtad Slaweikow i edin tehnolink nqma da sgreshat !!!!!
Vatman®
28.09.01 г., 11:55
Hristo Ganev (09-26-2001 16:01):
tyrsq q kato lud, =)
Г-н Ганев,
Вземи и си я купи легално. Не е чак толкова скъпа. Ние българите се правим на цървули и затова не ни уважават. Ако нямаш пари за една игра, тогава иди изкарай някъде някоя марка и тогава си я купи като бял човек.
Поздрави...
RazorJack
28.09.01 г., 21:21
Имаше един адрес - http://zor.org/rwaiso/ и мисля че там го имаше HL, ама едва ли ще може да си свалите нещо оттам щото е голяма бюрокрация :-)
The_UFO
29.09.01 г., 00:27
Vatman (09-28-2001 10:55):
Г-н Ганев,
Вземи и си я купи легално. Не е чак толкова скъпа. Ние българите се правим на цървули и затова не ни уважават. Ако нямаш пари за една игра, тогава иди изкарай някъде някоя марка и тогава си я купи като бял човек.
Поздрави...
Правилно защо да не си купя 256MB RAM, ами по добре да си купя игра от 1998 година, след това да си изтегля всички ъпдейти до ден днешен, към 200 мб може и да са, може и повече! Защо да не си купя 100 диска Optical Storage и да ги изпека на някоя писачка...или да дам 40 долара ...
Парадокси...
Hristo Ganev
29.09.01 г., 00:55
Ami nqma da si q kupq legalno, zashtoto az daje ne znam kak izglejda! prosto iskah da widq kak izglejda igrata za koqto tolkowa se gowori-respektiwno Counter Strike. Predstawi si che mi se stori adski typa, posle kwo da go prawq toq legalno kupen disk?
Ako shte goworim za inwestirane w neshto legalno po bih dal pari za Tzar ili Delta force, vypreki che gi imam i Tzar i trite Delti, amam pone me kefat, kato shte dawam pari da znam che e za neshto deto mi hareswa=)
A i da te pitam ti sigurno si silno protiw Mp3-kite a ?
=)
gtzvetkov
29.09.01 г., 16:56
Те хората затова са измислили DEMO version.
Поправих се, моя грешка :):):)
Vatman®
29.09.01 г., 20:22
Hristo Ganev (09-28-2001 23:55):
Ami nqma da si q kupq legalno, zashtoto az daje ne znam kak izglejda!
=)
Izvinete, che pisha na lat.
... Ti maj ot nebeto padash. Te i kuchetata znajat kak izglezhda CS. Obache taja igra ot 98 g. se igrae i do dnes naj-masovo. Tova sami po sebe si e fenomen. A sega se predlaga HL generation s 3 diska koito sadarzhat HL updated, Oposing Force i Counter Strike zaedno, taka che njama da ti se nalaga da tochish kato maloumen ot Neta...
The_UFO
29.09.01 г., 21:51
gtzvetkov (09-29-2001 15:56):
Те хората затова са измислили DEMO vershion.
DEMO vershion едва ли, но DEMO version, може...
Измислили са я и за ти скапят registry-то от ненужни reg-чета...
Bognostroclum
30.09.01 г., 11:09
Hristo Ganev не разбрах дали си от София или от друг град ? Ако си от София може да се чуем и да направим нещо по въпроса. Аз я имам тази игра и дискове с какви ли не продължения :)
fantasticMAX
01.10.01 г., 22:54
Аз доколкото разбрах г-нът Ганев не е в България... Ама да се изпрати по пощата ще е по-дебело отколкото оригинална версия :)...
Ми каво да ти кажа освен да пробваш тук:
http://www.qualitywarez.com/index.html
не знам даки щ ети свърши работа ама все пак е по-добре от нищо :)
gtzvetkov
01.10.01 г., 23:45
http://www.gamecopyworld.com/
тук също има доста работи и при повече късмет може да се намери това което се търси.
Авторски права на vBulletin