Виж пълна версия : Нивото на категорията Модове и тунинг
Лелелелелеле направо не мога да повярвам колко е паднало нивото на тази категория.Администраторите не знам дали сте забелязали, просто е изключително зле. Модове ли?Аз ли не разбирам или просто напоследък не се пише нищо качествено което може да хване на някой окото :conf: Интересно ми е толкова ли е трудно да се измисли нещо оргинално и практично, а не всякакъв тип отпадък(райграс с клавиатурата-каква е тая тъпотия) :mad:
Просто нямам думи
singularity
24.03.05 г., 22:32
Мога ли само да предложа ?
Вместо да си хабиш твоето и нашето време с този пост се хвани и направи "нещо качествено което може да хване на някой окото".
No offence, но какво подобрение може да има след такъв пост ?
FEAR BG
24.03.05 г., 22:55
Ами съгласен съм с двама ви :(
Dk_vr, само не разбирам какво очакваш, модинга да е абсолютна мания и хората да са мега богати и да хвърлят парите си ей така за всяка безумна идея? Ами направи като Марк Твен бе: "Когато искам да прочета нещо хубаво, сядам и го написвам."
MRmagic
24.03.05 г., 23:48
кво са занимавате с него бе да покаже кво е напраил пурво той със собственте си ръце пък тогава да говори щото е лесно с 10000000000 долара данапраиш нещо яко . афе яре покажи ти кво си напраил ве Dk_vr
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?p=543733#post543733
/quote/
ОУУУУУ ИЕА.Само едно ще ви кажа "УМИРАМ СИ ЗА ПРОСТИ ХОРА И ЖЕНИ С ГОЛЕМИ БОСКИ"!!!!!
/quote/
@Dk_vr,
Само да те питам, ти така ли вдигаш нивото на раздела, по-добре недей, малей.....по-добре недей?!!!!
Ами тъй като смятате, че не съм направил нищо ето ви линкове :rolleyes:
http://www.hitechbg.com/images/pic/DMC_0006.gifhttp://www.hitechbg.com/images/pic/DMC_0009.gif
http://www.hitechbg.com/images/pic/DMC_0011.gifhttp://www.hitechbg.com/images/pic/DMC_0013.gif
И сега като си представих компа има ли някаква разлика
и изобщо ме съмнява някой да се е трогнал и да оцени
труда ми както трябва.Разбира се както и повечето кутии
представени в този форум и моята не е довършена!
Съвсем случайно попаднах на този сайт:
Едно такова шаренко, претъпкано с реклами и скролиращи текстове,
линкове към freeware, някакви статийки, често без посочен източник,
заредени здраво с правописни грешки, снимки с гордо лепната отгоре визитка на сайта...
Ами така като гледам май няма смисъл изобщо да се коментира темата.Просто исках да стимулирам хората да направят нещо уникално и интерестно което да си заслужава парите и труда, НО разбира се винаги има дървени философи на които основната цел е да се спори без значение за какво. Ами късмет в компютърното моделиране(модифициране-да не е да остана неразбран).Аз няма какво да кажа повече.
Я да питам, понеже аз не разбирам, не съм модер, какво разбираш под "уникално и интерестно което да си заслужава парите и труда" .... рязане и слагане на плекс ли? Не се заяждам .... но когато направиш нещо подобно http://www.hardforum.com/showthread.php?t=802808 имай претенции, приятел. Аз лично мисля, че във форума има доста можещи и кадърни хора, които правят от нищо нещо, и най-малкото е обида за тях такава тема ....
П.С. Кутията ти е хубава, но с нищо не се различава от "моднатите" кутии на други участници, и не влиза в графата " уникално и интересно, което ......"
П.С. 1 Аз лично не съм правил съществени модификации по моята, седи се ей така, невзрачна и черна ,,,,,,
Поздрави и със здраве
Ами действително този мод(DOOM) е изключителен, но според мен има и по-добър(HL2-black mesa). По въпроса за кутията ми - е за толкова са ми стигнали финансите и свободното време. Какви интересни уникални идеи съм измислил :cool: , но ще ги споделя с хора които имат желание да ги реализират и ще се занимават сериозно :) . Все ще се намери някой, предполагам :rolleyes: .
Private
25.03.05 г., 02:12
Аз няма какво да кажа повече.Много правилен извод.
> Сега си довърши мода на спокойствие.
> После ела тук да се похвалиш.
> Не обиждай хората, затова че правят нещо, доставящо им удоволствие.
25.03.05 г., 11:56
Много правилен извод.
> Сега си довърши мода на спокойствие.
> После ела тук да се похвалиш.
> Не обиждай хората, затова че правят нещо, доставящо им удоволствие.
Bots'_Revenge
25.03.05 г., 12:21
Можем да направим нещо друго:
Тъй като малко от нас имат времето да се занимаят с някоя хубавка идея, когато тя им хрумне, а също така винаги има някой, който има времето и желанието да сътвори нещо, но не му идва идея, то можем да направим отделна тема, в която всеки да сподели идеята си, и когато някой си хареса нещо, да може спокойно да запретне ръкави и да го осъществи.
В този раздел не сме прекалено много хора, и колкото да ни се иска, не можем да бъдем винаги на ниво и да измисляме модове.
Мисля, че такава тема, каквато предложих, ще спомогне за постепенното повдигане на нивото на форума.
Private
25.03.05 г., 12:23
Ок, чета си аз един пост, кефиме се на идеята за мод-а, изведнаж идва някакъв и се изказва първо така:ОУУУУУ ИЕА.Само едно ще ви кажа "УМИРАМ СИ ЗА ПРОСТИ ХОРА И ЖЕНИ С ГОЛЕМИ БОСКИ"!!!!!После отваря нова тема и продължава така:
Лелелелелеле направо не мога да повярвам колко е паднало нивото на тази категория.Администраторите не знам дали сте забелязали, просто е изключително зле. Модове ли?Аз ли не разбирам или просто напоследък не се пише нищо качествено което може да хване на някой окото Интересно ми е толкова ли е трудно да се измисли нещо оргинално и практично, а не всякакъв тип отпадък(райграс с клавиатурата-каква е тая тъпотия)
Просто нямам думиАз избрах да реагирам адекватно рязко, човека се извини и на двете места и си коригира поста.
Сега сме квит и не мисля да го обсъждам или коментирам повече.
Колкото до подписа му (http://WWW.HITECHBG.COM) (преди да го смени), отидох да разгледам предполагайки,
че наистина настоящия форум е много зле и трябва да се срамувам. Обаче не намерих причина.
Ако съм засегнал някого несправедливо, моля да ме извини.
Vency964
25.03.05 г., 16:08
Абе ДК като си такав страшен модер,
защо си дава на Lachko973 да ти прави светещия вентилатор ?!?
Лелелелелеле направо не мога да повярвам колко е паднало нивото на тази категория.Администраторите не знам дали сте забелязали, просто е изключително зле. Модове ли?Аз ли не разбирам или просто напоследък не се пише нищо качествено което може да хване на някой окото :conf: Интересно ми е толкова ли е трудно да се измисли нещо оргинално и практично, а не всякакъв тип отпадък(райграс с клавиатурата-каква е тая тъпотия) :mad:Просто нямам думи
Ммм отпадък викаш а? Ами може като изгние тревата ще е отпадък. А относно това дали е тъпотия или не това си е моя работа:censored:, така че си гледай твойте неща и отпадъци и си отговаряй за тях. Това все пак е форум и всеки може да прави каквото си иска като идея и да я реализира. Освен това колко хора се биха хванали да си посеят тревичка в клавиатурата а ? Много малко нали :banana: :banana: :banana:
Bots'_Revenge
26.03.05 г., 00:50
Опасявам се, че не уважихте с достатъчно внимание горното ми предложение.
То просто няма как да стане...самото описание на една идея е трудно...зависи за какво е, естествено...
Ако на теб ти хрумне нещо гениално, уникално, дали ще искаш да си го направиш за следващото ЛАН парти или е така ще си го дадеш да си го правят хората? Мноу ясно, че няма да го дадеш :)
Аз сия съм се закротила малко, точно защото чакам да ми дойде гениалната идея...само се оглеждам, където и да съм, за нещо изродско, в което да си сложа машината...
Понеже не мод-вам, инвентвам...събрала съм си мноу яки схеми и малко по малко ги правя, че даже бачкат :Р Но те не са за ПЦ-то а за една от другите ми мании :)
Авторски права на vBulletin