Виж пълна версия : Return to Castle Wolfenstein Test!!!!
Vatman®
14.09.01 г., 10:24
Дами и господа,
Днес, 14 сеп 01 излиза технологичен тест на тази така дълго чакана игра ( поне от мен...), който ще съдържа едно мултиплейър ниво от играта... дано само да е по- дългичко. С треперещи от вълнение ръце чакам да стане 9-10 часа в Тексас и да си го дръпна.
PS: Само дано да не го отложат и това заради трагедията...
Тейк кеър,
Ватман форевъ...
G-Point
14.09.01 г., 19:04
откъде да го дръпнем
Vatman®
14.09.01 г., 19:17
G-Point (09-14-2001 18:04):
откъде да го дръпнем
Мама му... отложиха го за утре... може и да не доживея
сайта е www.castlewolfenstein.com
Bognostroclum
15.09.01 г., 01:46
Мммм и аз много се кефих на предишните версии на тази игра. Дано и този път да са се постарали достатъчно :) :) :)
fantasticMAX
19.09.01 г., 18:08
Gledam che veche se e poiavil testa..........
ia kajete niakoi drapnal li go e ......
che sam dosta liubopiten :)
RazorJack
19.09.01 г., 20:21
Четох някаде че тоз тест бил само за игра през интернет, вярно ли е? И въобще мога ли да го пусна с нещо като ботове или не знам, щото компа ми няма достъп до мрежа и ако не може да не го тегля, че не е много малък файла :-)
Bombera
20.09.01 г., 01:49
Az go drypnah. Izglezda dobre- modificiran Q3 engine. Moe da se igrae w mreza - LAN iam predwid i po Neta. Botowe mai nqma
AgentOrange
22.09.01 г., 01:54
Значи тест-демото наистина е само за мулти, но за сметка на това изглежда адски добре. Отборната игра е изпълнена в стила на Counter Strike (макар и да не е просто копие) и по моето скромно мнение е по-яка. Deathmatch за сега няма, не знам дали и ще има.
AgentOrangе (09-22-2001 00:54):
Значи тест-демото наистина е само за мулти, но за сметка на това изглежда адски добре. Отборната игра е изпълнена в стила на Counter Strike (макар и да не е просто копие) и по моето скромно мнение е по-яка. Deathmatch за сега няма, не знам дали и ще има.
Значи... гледката наистина си заслужава - графиката е прекрасна. Геймплеят, доколкото мога да говоря за него, без да съм го играл с други хора - също. Обаче има твърде много заемки от Day Of Defeat - един MOD за Half-Life. Обаче това не е непременно лошо - DOD е много приятен за игра :)
Много, ама много ми хареса пламъкът на огнехвъргачката - досега само в две игри са успели да го направят добре - това е едната, другата беше Kingpin. Абе въобще постарали са се хората - и мисля, че трудът им ще бъде добре възнаграден :)
fantasticMAX
26.09.01 г., 11:55
Az lichno ne zalagam mnogo na multito, iska mi se nesto naistina mnogo gotino no kato single milsia, zastoto naposledak niama mnogo igri i na mreji se ponasitih dostatachno :)
Niama da e mnogo got da vidim nesto ala v stil Quake 2, dobar Multiplayer i ujasiavast single.........
Авторски права на vBulletin