PDA

Виж пълна версия : Суша...

fantasticMAX
10.09.01 г., 00:46
Честно да си кажа - неееема какво да се играе...
Днес подкарах едно демо Red Faction - не знам за вас, но мен ми допадна. 3D пуцалка с графика подобна на SoF и горе долу бяха издокарали сюжета - на Марс в накакви мини се развива дейстието... Обаче пак само стрелба. От Serious Sam - само на олово са го ударили...

Bognostroclum
10.09.01 г., 01:40
И при мене е същата работа :((( Сега преигравам Jedi Knight: Misteries of the Sith

QWERTY
10.09.01 г., 01:58
Ъхъъъ... така си е. Ама за мрежа това си е най-подходящия жанр, а както е известно игрите натам са тръгнали. CS се играе с пълна сила (където има мрежа) и скоро не виждам какво ще я измести. Като че ли липсва добра стратегия в реално време (естествено ориентирана към мрежите). Сега като ми се доиграе стратегийка триаа да пусна бруудеца (обаче винаги се намира да се включат още поне 2 ма) ама след първата игра писва щото сме го докарали вече до положение че знам точно в коя минута и секунда еди кои си (примерно пича дето се виждаме "live" само сутрин в супера докато си пазаруваме и му знам само ника от мрежата) ще изкара кериърите и ще ме нападне и то точно откъде и даже как ще завърши играта. С две думи ... абе вече не е интересно. Мечтая си за старкрафт две!!! Някоя 3D графика изпипана до последната подробност (стил EA) и убийствен геймплей... ееех...

Guardian
10.09.01 г., 08:55
Ммм даа и аз откакто превъртях Десперадос миналата седмица не съм играл нищо друго, тука ми се върти Escape from Monkey Island ама така и не мога да намеря време да я продължа.....иначе редовно сядам да си поиграя на Heroes имам чувството че това е единствената игра която никога няма да ми омръзне.

BlaDeR
10.09.01 г., 15:35
Аз пък играя като откачен Diablo II: LOD, с едничката цел да направя героя си ненормален убиец :)
Вече е левъл 71, Паладин, доста добре се справя на Normal и Nightmare - трепе всичко наред, но на Hell му разказват играта.

gtzvetkov
10.09.01 г., 16:02
Добре че ме кефат футболните менаджери иначе и аз щях да съм на същото дередже.
До скоро (преди 2-3 седмици) играехме с "Creep" яко на "Sensible World of Soccer 97". Сега пък само "EA Football Manager 2000". Та не ми е много скука. А иначе и аз като Blader през останалото време си развивам Некромансера на D2LOD който е 60-ти левъл, но на Hell на Act I засега нямам проблеми.

BlaDeR
10.09.01 г., 16:07
Да, ама на мен като ми изскочат разни Physical Immune простаци, и виждам бая зор, докато ги избия. Отделно съм с много слаби резистанси. Търся си броня (по възможност) Ornate Armor с поне три сокета, също и някой battle hammer с толкова - тогава ще ми потръгне играта :)

RazorJack
11.09.01 г., 12:03
Ооох, наистина суша... можете ли да повярвате аз пък кво играя? Monkey Island 2 от преди сума ти години! Ми така, като няма друго. Ама е готина игрицата де. Иначе и диаблото поиграйвам малко ама нещо взе да ми писва... еми тва е, ще скучаем още месец-два докато излезе нещо готино :-)

Guardian
11.09.01 г., 16:38
да бе пък като гледам и Heroes IV го замотаха и не е ясно въобще кога ще излезе.

gtzvetkov
11.09.01 г., 16:44
Излезе MechCommander 2, чувам много добри отзиви за нея в нета. Тия дни ще я пробвам и аз.

fantasticMAX
13.09.01 г., 01:05
Та за MechCommander 2 - пускам, всичко се инсталва, както трябва да си е. Говоря за demo версията.Пускам аз, зарежда на 70% от нивото и до там, само веднъж успях да пусна и изкарах така 1 минута в първото ниво. Не знам какво става ама от 50 опита не е и не.

gtzvetkov
13.09.01 г., 03:23
Аз демото не съм го пробвал, а чакам един приятел да ми донесе "орязана" версия на играта

The_UFO
14.09.01 г., 00:28
За вас не знам, аз снощи се разцепих с 31 бота на HL на crossfire!!! Фраг не може да се хване в продължение на 2-3 мин, ама като вземе базуката и по 5-6 наведнъж:)))
Иначе, наистина - скука...

fantasticMAX
26.09.01 г., 12:01
Gladam veche po saitovete dumata gold dosta se izpolzva, kakto i final beta test :) :) :)
Predpolagam che za kolednite praznici ste ima dosta material (ne samo za novihi).

chavv
26.09.01 г., 13:36
Демо-то на МехКомандър нещо не е читаво- при мене редовно забива след 10-15 минути, на най-различни места :(
А за мене стратегията в реално време е Sudden Strike - мноо трудна , мноо кеф като измислиш как да минеш ниво.....
Някой да е виждал Original War -release?!

Ba4o Kiro
26.09.01 г., 21:24
Суша суша...

Аз когато нямам какво да правя бия Григор на Age of Empires 2 "Age of Kings" ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ .
Но не мога да не му призная на момчето че много е надобрял напоследък. Преди го биех за 5-10 мин. Сега си играеме по доста време (1-2 часа), а и на моменти не се знае кой кого...

The_UFO
26.09.01 г., 22:52
Тц-тц...
Този AOE ;-)

RazorJack
27.09.01 г., 20:09
Бе сушата почва лека полека да се разрежда... вчера изиграх демото на Throne of Darkness, ама страхотна игра ви казвам! И май че вече е излязла даже. Че и каквито хитове се задават... Абе ще видите че всички фирми ще си изстрелят игрите като наближи нова година :-)

fantasticMAX
02.10.01 г., 00:52
Ba4o лош си - са дай и на другите шанс...:)
все пак един път те изринахме с Григор.
chavv - за демото май наистина е некво бъгаво. За съдън страйк не ми говори - бях се запалил по едно време ама толкова трудно ихааа
едно погрешно движение и лошите немци идват и правят яка масака... Там трябва яко тактика и по плана да се движиш иначе ... няма да стане :)