PDA

Виж пълна версия : Да качвам ли Service pack 1 на Windows XP?

Tedy
12.12.02 г., 01:42
Да качвам ли Service pack 1 на Windows XP?
Всякакви наблюдения за разликите WinXP vs. WinXP+SP1.

Valeri
12.12.02 г., 04:49
Originally posted by Tedy
Да качвам ли Service pack 1 на Windows XP?
Всякакви наблюдения за разликите WinXP vs. WinXP+SP1.

Работи ОК, няма никакви забележки! Какво поправя има списък на страницата на Microsoft. Ако имаш проблеми със сериен номер (примерно, Microsoft ти казва, че купувайки си OS са те метнали и са ти продали нелегално копие :) ), тогава ползвай това utility (има инструкции как):

Cephas
12.12.02 г., 16:53
Бачка си ОК, ако обаче ползваш Тheme XP ти трябва новата му версия, защото SP1 скапва по-старите. На мене само това ми направи проблем, но си изтеглих новата версия и сега съм си маскирал ХР-то като макинтош:)

Cephas

gaburko
12.12.02 г., 18:22
service pack 1 - мисля, че няма какво да загубиш - при мене системата стана видимо по-бърза (отварянвто на windows explorer примерно)

малко оффтопик - аз съм със uxtheme.dll файла който е безплатен :-) "темирането" на XP-то става още по-лесно, да не говорим, че и става "native" за Операционната система

айде

Baby Thomas
12.12.02 г., 19:56
Разлика не видях, освен, че много подменя файлове от драйверите с "оригинални" и се прецаква всичко. Трябва да се слага СЛЕД всичкото драйверс...

Dark Skywalker
12.12.02 г., 22:02
Ако използваш Multiple Identities в Outlook Express, след прилагането на SP1 ще имаш проблем -- програмата винаги ще се зарежда с Main Identity и няма да имаш достъп до другите. Вече има patch за този проблем някъде на сайта на Microsoft.

Иначе SP1 добавя поддръжка за доста нова периферия и поне при мен не скапва видимо нещата :)

Dark Skywalker™

Tedy
13.12.02 г., 00:44
Originally posted by Cephas
Бачка си ОК, ако обаче ползваш Тheme XP ти трябва новата му версия, защото SP1 скапва по-старите. На мене само това ми направи проблем, но си изтеглих новата версия и сега съм си маскирал ХР-то като макинтош:)

Cephas
От къде си изтегли новата?

П.С. Еми значи и аз ще го сложа SP1.:D

AMD loving man
14.12.02 г., 14:13
Валери много ти благодаря. Тъ6кмо бях започнал да се отчайвам че съм теглил 137МВ напразно но тази програмка просто ме изкефи отвсякъде. Това ме подсеща на мисълта че никога няма да могат да спрат пиратския софтуер.
Чао и мерси отново.

zero
14.12.02 г., 18:08
za mene nai-dobria variant e da se upgradne staria winXP s Corp edishuna s vgraden SP1 nikakwi problemi ne suzdava ,ne iska activation key-we i tn.....chista rabota :)