Виж пълна версия : Как да подкарам LOD без диск?
Имам CD със Lord of Destruction ама ми се ще да го пусна без диск (без VCD или CD във CD устройството).
Да слагам ли 1.0.8 ? Ква е файдата?
Мерси предварително.
Ixitixl
01.09.01 г., 10:44
Пускането без диск е лесно:
Трябва само да имаш пълна инсталация на играта и да я "кракнеш". Крак (за игра без диск) аз си свалих от www.gamecopyworld.com
Сайта е много добър, има кракове за всички нови игри (а и за много стари)
За версия 1.0.8 незнам защото не съм виждал предишните :D
А вече има и 1.0.9
Практически проблемът е малко по-сложен. Значи, виж последователните стъпки.
1. Инсталираш Diablo 2 (оригиналното) - пълна инсталация
2. Инсталираш D2: LOD (тя ще ти "кракне" до известна степен старото D2 - ще ти копира някои файлове от CD2 на HDD-то, за да може да се играе без старите дискове).
3. Даваш Upgrade to Multiplayer Install в Setup-а на D2:LOD
4. Правиш ъпдейт до 1.08 (можеш да пробваш направо до 1.09)
5. Слагаш крак
Това е. Аз лично в момента си имам на HDD-то 1.87GB инсталация - абсолютно пълно всичко, версия 1.09, върви без проблеми. Всъщност има проблеми - неизвестно защо не ще да плейне старите филмчета (въпреки, че ги има на HDD-то), но това не ме интересува особено.
По въпроса за версиите - основният проблем на 1.08 е, че ти скапва наемниците - сваля им левъли, и прави почти невъзможно да качат левъл. Иначе има и други промени, този ми се наби в очите. 1.09 оправя тоя проблем, и най-важното - АКТИВИРА руническите думи. А това е нещо адски важно, повярвай ми.
Ако имаш други проблеми - питай. Аз направих нещата по този начин, но DRN, примерно, не успя. Накрая дойде до нас, и му копирах моята версия на HDD-то :)
RazorJack
01.09.01 г., 12:51
Бре хора, пиратската версия на Diablo 2 (с която не се и съмнявам че сте всички) си идва с crack, който позволява играта без диск. Само си копирате от диска d2xvideo.mpq и d2xmusic.mpq. Става и с версия 1.08,само като update-нете играта пак си копирате кракнатото ехе от диска.
И понеже така играта заема много място, съм си rip-нал всичко ненужно от mpq архивите (музика и филмчета) и съм си спестил над 600MB:-) Ако някой иска, мога да му ги пратя:-)
BlaDeR- e ще ми пратиш ли твоя крак и game.exe на gogo_pp@yahoo.com pleese ? мерси предварително.
RazorJack прати ми и твоя крак на същия мейл ако ти е възможно. Мерси
vortex_ch
01.09.01 г., 20:51
Eto vi na vas edin mnogo po-lesen na4in za igra bez disk.Vliza6 v CD-to i kopira6 vsi4ki failove s raz6irenie *.mpq v direktoriata na igrata.Tova e vsi4ko.Are zabravete gi tiq gadni crackove.
1. Защо да са гадни краковете ?
2. Тоя номер само с копирането по принцип не става...
3. Като искаш да пачнеш играта ти търси оригинален game.exe, така че с тия кракове от оригиналната игра прави мизерии...
QWERTY, сори, ама не ми се занимава.
http://www.gamecopyworld.dk/games/pc_diablo2.shtml
Тегли и се забавлявай.
vortex_ch
02.09.01 г., 00:38
[quote]BlaDeR (09-01-2001 21:43):
1. Защо да са гадни краковете ?
2. Тоя номер само с копирането по принцип не става...
3. Като искаш да пачнеш играта ти търси оригинален game.exe, така че с тия кракове от оригиналната игра прави мизерии...
Naprotiv specialno za diablo2 nomera s kopiraneto na *.mpq stava probval sum go i to ne samo az.I posle si slaga6 crack-a koito go ima v install diska i ne ti iska ni6to pove4e.
RazorJack
02.09.01 г., 00:44
PsychoDream (09-01-2001 19:51):
Eto vi na vas edin mnogo po-lesen na4in za igra bez disk.Vliza6 v CD-to i kopira6 vsi4ki failove s raz6irenie *.mpq v direktoriata na igrata.Tova e vsi4ko.Are zabravete gi tiq gadni crackove.
Уффф, бе нали точно тва съм написал 2 поста по-горе! Само че, драги, без crack-a, който идва с Диаблото, не само че не можеш да го играеш без диск, ами и с диск не може! Просто всеки оригинален диск е маркиран със специален номер, и ако се копира на друг диск ти казва сори пич, ама вкарай оригиналния диск и тогава шъ играеш. Така че без crack-не може, освен ако не се бръкнеш доста дълбоко за оригинална версия.
А, QWERTY, ами то ... с тези скапани връзки не знам дали ще може да ти го прати, ама ще пробвам.
10x на сички... Подкарах си играта. Намерих един много добър крак, който я подкарва във какъвто и вид да я кракваш. сложих и пач за 1.09, абе сичко ток! Ако още не сте пратили нищо на пощата - не пращайте.
Като поорязах филмите и музиката ми излезна деветстотин и кусур мегабайта... RazorJack, твойта колко излезна?
RazorJack
02.09.01 г., 12:09
QWERTY (09-02-2001 10:27):
10x на сички... Подкарах си играта. Намерих един много добър крак, който я подкарва във какъвто и вид да я кракваш. сложих и пач за 1.09, абе сичко ток! Ако още не сте пратили нищо на пощата - не пращайте.
Като поорязах филмите и музиката ми излезна деветстотин и кусур мегабайта... RazorJack, твойта колко излезна?
Амиии.... в момента .... 859MB. Ама ако разкарам и диалозите от expansion-a ще се освободят още към 50. То аз вече ти ги пратих онези глупости, ама карай, щом си се оправил и без тях... аре, аз отивам да тегля пач 1.09, щом всички сте с него :-)
vortex_ch
03.09.01 г., 02:35
Уффф, бе нали точно тва съм написал 2 поста по-горе! Само че, драги, без crack-a, който идва с Диаблото, не само че не можеш да го играеш без диск, ами и с диск не може! Просто всеки оригинален диск е маркиран със специален номер, и ако се копира на друг диск ти казва сори пич, ама вкарай оригиналния диск и тогава шъ играеш. Така че без crack-не може, освен ако не се бръкнеш доста дълбоко за оригинална версия.
А, QWERTY, ами то ... с тези скапани връзки не знам дали ще може да ти го прати, ама ще пробвам.[/quote]
Az ne sum kazal 4e bez crack 6te trugne,za6to ne 4etete po-dobre be.Kazah 4e sled kato kopira6 *.mpq file-lovete trqbva da si crackne6 diabloto s crack-a koito go ima v diska.
Абе забелязали ли сте че се стъмва и става светло изведнъж! Преди не беше така - залеза и изгрева си бяха постепенни. Тва много ме дразни. А освен това на последната земя чудовищата се моткат по ъглите и имам чувството че нещо са им развалили АИ -то.
Навас така ли ви е?
RazorJack
08.09.01 г., 14:30
Ами аз поне не съм забелязал да се стъмва изведнъж... а, всъщност стъмва се ама това май че го прави моя shadow master.
А колкото до ИИ-то, то, ако беше само с чудовищата добре, ами то и на наемниците май им се е мърдосал интелекта. Като се заби тъпият ми наемник из криволичещите пътища на Arcane Sanctuary що гърч видях докато го накарам да ме следва.... то и сенките на моята асасинка не са по-добре ама те поне се телепортират до мен.
Ами да - във версия 1.09, наемникът ми често "забива" в някое дърво, и не ще да мръдне. А за AI-то - ами има промяна. Преди, при Baal, оня като изплюе Minion Of Destruction-ите, и аз бягам назад, и ги привиквам един по един. Да, ама сега мизерниците идват малко към мен, и после се връщат - не можеш да ги примамиш. И други промени има... ама като цяло 1.09 е много читава версия.
Тва със стъмването изведнъж го има само на последната земя... на другите си е нормално. Я дайте някви рунически думи (или линк).
QWERTY (09-10-2001 00:31):
Тва със стъмването изведнъж го има само на последната земя... на другите си е нормално. Я дайте някви рунически думи (или линк).
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/30757.html
fantasticMAX
19.09.01 г., 18:13
Ne znam ama az dokopah cialoto Diablo na 3 diska zaedno sas LOD, tip ala copy paste....
oste obache ne sam go probval zastoto trudno se namira HDD space :).
Авторски права на vBulletin