Виж пълна версия : Абе що темите за Cyper са заключени?
G-Point
14.03.05 г., 19:57
Тамън щях да пускам в тях и разбрах че са ги заключили. Що така бе Миме? Можеше да Ви сложа и препратки към други форуми където са го баннали Сайпърчо. Кво толкова се надува тук? Е те това не можах да разбера, а и на обиден се прави...
gtzvetkov очаквам да разбера защо си заключил темите и защо ще банваш наред?
mralien
14.03.05 г., 20:23
Това риторичен въпрос ли е?!
И без да съм видял какво е станало, мога да си представя... една тумба потребители са "пожелали" "Приятен път" на CYPER... :)
Брей, брей, един ден да не влизам и каква оргия сте спретнали... :lolsign:
......................... Можеше да Ви сложа и препратки към други форуми където са го баннали Сайпърчо. Кво толкова се надува тук? Е те това не можах да разбера, а и на обиден се прави...
.....................
Я да минем на П.М., че да не дразним мечките
;)
mralien
14.03.05 г., 20:53
Я да минем на П.М., че да не дразним мечките
;)
А-а-а-а-а-а-а-а сега разбирам и кой си е навлякъл проклятието... :badevil: :bat: :ghi:
В такъв случай Ж-Поинт, защо не попиташ Святкоф на ПМ какъв е проблема. Или държиш да има някаква форма на публична драматургия...?! :o
Не съм такъв човек вееееееееее :D
пусто клюкарство - не се удържа ;)
Редно е да постнеш линковете тука да не те спамна на пм :p .
Dark Skywalker
14.03.05 г., 22:59
gtzvetkov очаквам да разбера защо си заключил темите и защо ще банваш наред?
Аз може ли да отговоря?
Защото една купчина хора използват шумотевицата около въпросния бивш user, за да спамят наляво и надясно, при това не къде да е, ами в раздел "За форума", което е неприемливо. CYPER вече не участва във форума, можете да престанете да го обсъждате тук.
BTW заключвам и тази тема, а всякакви нови просто ще трия.
Авторски права на vBulletin