Виж пълна версия : Asus A8N-SLI problem
Наскоро си купих гореспонатото дъно на ASUS,но има нещо което ме притеснява
Значи аз съм с windowsXP Prof SP1 и при инсталацията на драйверите ми дава грешки но това е заради новите драйвери че не били тествани с тази ос.Големия проблем е свързан с вградения Firewall успява да се инсталира само 1 път след инсталация на ОС.Правя пълна инсталация на Firewall инсталира се без грешки,но след това в самите менюта ми дава грешки и не знам с кое свързано това.И приопита ми да ги оправа с деинсталация и нова инсталация не се инсталира а дава грешки "не може да се копират някои файлове в дирецторията", и "не може да се включи tray иконата".В момента не работи.
Моля ви помогнете ми!!!
gramenov
14.03.05 г., 12:20
Добре дошъл във форума.:)
Проблема ти е софтуерен , като начало инстални си Вин с SP2 би трябвало проблема да се оправи , а на темата май мястото не е тук:))
Syber, принципно в книжката пише, че преди инсталацията на драйверите, трябва да се сложи SP2 на уиндоус, така е аз бих почнал оттам. Аз така го направих, но НЕ ползвам файъруайър и не знам дали наистина работи ок.
не знам дали проблема е софтуерен затова пуснах темата тук,пък и нали Firewall-a е вграден в дъното.но това ще го пробвам с SP2.
па да зема да питам още нещо това "Athlon 64 Processor Driver" вършили няква добра работа а също и систремат за регулиране оборотите на вентилатора на CPU-то.
Благодаря.
"Athlon 64 Processor Driver" къде го видя това, че не се сещам нещо...
Иначе:
Q-fan при мен си бачка ОК (от БИОС му даваш Enable). Моя вент е на 2500rpm и в зависимост от темпа на проца Q-fan го държи межу 650-2500
Cool'n'Quiet - също си бачка (в ръководството пише как се инсталира драйвера и активира фунцията в БИОС и Уиндоуз). Намаля Mhz и волтажа на проца, да го държи "студен"
Cool'n'Quiet и Q-fan могат да бачкат едновремнно и поотделно, не зависят едно от друго.
Друг е въпроса, че не виждам смисъл от тези функции:
Q-fan - вента на проца си ми е доста по-тих от този на чипсета, така че ефекта - никакъв
Cool'n'Quiet=забрави за овърклок (здравей даунклок)
Няма такова нещо Firewall-a да е вграден в дъното. Така, че вземи си направи нова инсталация на Winodws XP SP2 и тогава виж какво става. Относно драйвера за AMD 64 (Athlon64 serie drivers version 1.1.0.18 pour windows Xp whql) и на мен ми е интересно какво прави точно, но явно става въпрос за някаква оптимизация и разпознаване на процесора под операционната система в случая Windows XP. не знам дали проблема е софтуерен затова пуснах темата тук,пък и нали Firewall-a е вграден в дъното.но това ще го пробвам с SP2.
па да зема да питам още нещо това "Athlon 64 Processor Driver" вършили няква добра работа а също и систремат за регулиране оборотите на вентилатора на CPU-то.
Благодаря.
Това с SP2 го напраих но проблем продълйажа да има.Доколкото забелязвам менюто на Firewall-a е направено с помоща на apache.Инсталацията премина успешно.Забранил съм на Windows Firewall(Oт SP2)от Services.Сега при опит да се влезе в менюто дава:
Object not found!
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
Имам опасения дали не заради някакви администраторски права.що то след това ми дава че нямам достъп до нам си каде.
И доколкото разбрах от книгата FireWall a е на системно ниво.
Авторски права на vBulletin