Виж пълна версия : Няма ли да оправите най-накрая правилата в раздел "продажби"?
Fx_Expo
13.03.05 г., 22:43
Та съм искрено "възмутен и дълбоко огорчен", (с ударения на "у"-то и на второто "о") от рязането "на кило". Регистрирал съм акаунт преди толкова време, а не мога да пусна една обява че продавам нещо. Защо? Щото не съм имал 200 пост-а. Да, не пиша простотии на всеки thread, за да ставам "баш майстор", с килограми пост-ове и жълта фанелка.
Тази тема я дискутирах с някои от най-старите юзери тук и отговора беше че qwerty или Bloody "трябва да се напишат" скрипт по въпроса ...
Това е от средата на Декември 2004. Три месеца по-късно се опитвам да продам нещо и отново удрям на камък ...
Е, ако някоя добра душа иска да помогне по въпроса - да ми прати РМ за да му дам данните и да публикува една обява от негово име ... Не ми се занимава с простотии вече ...
П.С. Извинения за грешния раздел. Едва сега видях че трябва темата да е в съседния ...
gtzvetkov
13.03.05 г., 23:08
Ти кога за последно пробва да пуснеш обява в раздел "Далавери"?
The Bandit
13.03.05 г., 23:35
...Да, не пиша простотии на всеки thread, за да ставам "баш майстор"...
...
Някъде да е казано, че трябва с простотии да правиш постове?!? Ами може да пробваш със смислени постове, да помогаш на останалите юзери с проблеми и т.н. Сиреч да допренесеш с нещо за развитието на форума, това хрумвало ли ти е? Така и ти би си направил лесно нужните постове, ще можеш да си постваш в продажби и ще имаш полза от форума, а същевременно и форума (в лицето на останалите юзери) ще има полза от теб :)
Btw ограничение за брой постове за участие в "Далавери" вече няма, НО все пак помисли над това, което ти казах.
vbTheKing
14.03.05 г., 01:33
"Колкото повече даваш, толкова повече получаваш!", т.е. ако си полезен на форума като цяло и форумът ще ти е полезен и ще можеш да го използваш за да си продадеш чаркалаците.
Fx_Expo
14.03.05 г., 02:14
Пичове, не смятам че съм бил безполезен във форума. Както се казва всеки с багажа си. Като не мога да помогна на много хора, пиша само по темите които мога да дам нещо. Пуснете си search-ове и четете какво съм писал. Вашите писания "кой дал, взел после" означават че трябвяа да съм гуру съветващ начинаещите за да си пуска обяви.
Кинг, тебе те пропускам от коментар, че ти видях писанията по Q-то и бая се хилих, мамин сладък ...
И вместо да пишете колко сте велики, давам ви за пример един пич - "source". Без да си размахва безсмилено пишката из форума, прати РМ за да ми помогне да пусна обявата. Айде пак да задам реторичен въпрос ... ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО?
П.С. gtzvetkov, снощи пуснах обявата в 2:00 АМ и всичко си беше ОК. Сутринта някой от модераторите беше "опрашил" вече раздела ...
vbTheKing
14.03.05 г., 02:51
Кинг, тебе те пропускам от коментар, че ти видях писанията по Q-то и бая се хилих, мамин сладък ...
Никой не те кара да ме коментираш МЕН, хили си се на каквото поискаш и айде по лекичко с обръщенията, МАМО! :argh: :o
Вижте човека върху какво акцентира, а не му отговаряйте с шаблонни или егоцентрични фрази...
Факт е, че в момента се толерира празнодумието в "Общи...", отнесено към "Продава". Ако ще се оценява качеството, мненията в "Общи...", не трябва да се броят. Времето на регистрация трябва да е ограничаващ фактор, за да не може всеки "минал" покрай форума да продава.
Естествено, че идеален вариант няма.
gtzvetkov
14.03.05 г., 07:56
П.С. gtzvetkov, снощи пуснах обявата в 2:00 АМ и всичко си беше ОК. Сутринта някой от модераторите беше "опрашил" вече раздела ...
От снощи 13.03.2005г. се въведе ново правило ограничаващо само хората на които регистрацията е по-малка от шестдесет дни. Тоест, имаш правото, а и не би трябвало да имаш проблеми да си постнеш обявата в разделите в които искаш. Дори ще те помоля да прочетеш аноунсмента преди да пускаш обява. Той се намира най-отгоре. И ако някой пак ти изтрие темата, лично ще имам задачата да разбера какъв е проблема.
Fx_Expo
14.03.05 г., 11:03
Благодарско на всички отнесли се сериозно към проблема и опитали се да помогнат :-). За останалите - или добро или нищо ;-).
След като ми е решен проблема (а и не само моя, защото въпроса е решен принципно), считам че е безпредметно да пишем повече тук.
Успех на всички ...
Авторски права на vBulletin