Виж пълна версия : FLIGHT Simulator
Nikolov
20.08.01 г., 02:01
Бихте ли ми казали някой добър FLIGHT Simulator, но без Ф-22 3 (не че не е добра, но вече ми омръзна:-)))
Bognostroclum
21.08.01 г., 01:16
Незнам дали си падаш по космическите симулатори, но ако ти харесват ти препоръчвам FREE SPACE 2 или STARLANCER и двата са много яки :) :) :)
Bombera
21.08.01 г., 20:57
Ami Flanker 2. Mnoo iak.Sys SU-27 kakto se sestash i SU-33. AMa kopieto koeto sym dyrpal ot techno link ima skapan zwuk i sux obsto zeto. A ako areswash stari samoleto po iako ot Crimson Skies i Microsoft COmabt FLight Simulator 2 nema. Sichkite poddyrzat Force Feedback i ako imash takyf joystick, maniata e ogromna
RazorJack
21.08.01 г., 22:58
Ами ако наистина си падаш по космическите симулатори можеш да пробваш някой Wing Commander. Аз по принцип не обичам симулаторите, обаче специално Wing Commander:Secret Ops ми хареса, нищо че е бая старичка.
Nikolov
21.08.01 г., 23:20
RazorJack (08-21-2001 21:58):
Ами ако наистина си падаш по космическите симулатори можеш да пробваш някой Wing Commander. Аз по принцип не обичам симулаторите, обаче специално Wing Commander:Secret Ops ми хареса, нищо че е бая старичка.
Хе хе аз Wing Commander съм играл от 1 до 5 :-)
Адска игра, особено за времето си (Ако си спомняте Wing Commander IV през 1997...)...
Nikolov
22.08.01 г., 23:50
Bombera (08-21-2001 19:57):
... A ako areswash stari samoleto po iako ot Crimson Skies i Microsoft COmabt FLight Simulator 2 nema. Sichkite poddyrzat Force Feedback i ako imash takyf joystick, maniata e ogromna
Днес си купих - Microsoft Cоmabt FLight Simulator 2 - адка игра - много ми хареса като графика, много е реалистична (СПОРЕД МЕН!!!) дори мисля да си купя и Microsoft FLight Simulator. Самоче изникна нов проблем (ако може да се нарече проблем :-)). Играе се с адски много копчета и затова реши да си купя joystick. Видях на сайта на Misrodoft SideWinder® Precision 2 (но за жалост не подържа Force Feedback, SideWinder Force Feedback 2 е много скъп :-().
Играта подържа ли joystick-ци на други производители ? И ако е да - препоръчайте ми някой - до към 100-тина лева...
fantasticMAX
23.08.01 г., 00:20
То и аз не съм кой зне какъв фен на симулаторите но специално - Wing Commander IV и Secret Ops ги изиграх с невероятно удоволствие, просто са невероятни. Също така и Starlencer-а е жестока игра, създава невероятна атмосфера. ;)
gtzvetkov
23.08.01 г., 01:52
Nikolov (08-22-2001 22:50):
Bombera (08-21-2001 19:57):
... A ako areswash stari samoleto po iako ot Crimson Skies i Microsoft COmabt FLight Simulator 2 nema. Sichkite poddyrzat Force Feedback i ako imash takyf joystick, maniata e ogromna
реши да си купя joystick. Видях на сайта на Misrodoft SideWinder® Precision 2 (но за жалост не подържа Force Feedback, SideWinder Force Feedback 2 е много скъп :-().
Играта подържа ли joystick-ци на други производители ? И ако е да - препоръчайте ми някой - до към 100-тина лева...
Теб точно каква "ръчка" те интересува? Такава с Force Feedback или без. Защото ако е без Force Feedback мога да ти предложа един доста добър Genius и то евтино.
Bombera
23.08.01 г., 01:57
Za joystick - okolo 58 dolara e Logitech Strike Force - ima force Feedback- malko poweche ot 100 leva e ama e strahoten. Az iam Strike Force 3D, ama oswen wtorot hat-of-view i tri kopcheta poweche nema. Edin priqtel mu zemah Strike Force i e adski dowolen. Ima gi w Reset. Malko se chaka. USB e stika i kefi uzasno. Po hubawo ot twa zdrawe mu kazi
Ixitixl
23.08.01 г., 12:08
Bognostroclum (08-21-2001 00:16):
Незнам дали си падаш по космическите симулатори, но ако ти харесват ти препоръчвам FREE SPACE 2 или STARLANCER и двата са много яки :) :) :)
Хммм... Като каза космически симулатори...
Някои има ли: EDGE OF CHAOS Indipendence War 2
fantasticMAX
23.08.01 г., 17:58
Ixitixl - igrata ste se poiavi na 25 avgust v USA. V BG sas sigurnost ste e doide ppo kasno :), ste se naloji da poizchakash malko ;)
Авторски права на vBulletin