Виж пълна версия : Моля всеки който има впечатления от Siemens C55 да каже по нещо!
The Penalty
10.12.02 г., 12:51
Искам да купя такъв телефон обаче не знам нищо за него, читав ли е?
На времето имах един С35 от който бях адски недоволен (май тогава ми се падна куцо пиле) та сега искам да се подвържа предварително с малко мнения...
Благодаря!
Loshia_NIKJAM
10.12.02 г., 13:25
Най добре си питай във форума на дира за телефони ще ти разкажат от до.....с кой фърмуер(биос по компютърно му) какви бъгове има ит.н.
Мое мнение не мога до дом понеже само съм го виждал. Незнам каква му е цената, но ако е близка до тази на S45 или МЕ45 бих предпочел един от двата.
ами ако не ти е харесал С 35 има голяма вероятност и тва да не ти хареса 6тото те различните модели си приличат, макари този да има доста повече функции и т.н..... моя съвет е - ако ти е допаднал даден модел на някоя марка вземи си пак техен телофон но по нов модел
Tarambuka3500
10.12.02 г., 17:24
Питай каквото те интересува - на приятелката ми купихме такъв преди 2 седмици, че и откраднаха S25ицата гадовете :(
Телефона е много добър. Има полифония, Java, удобно малък и лек е, батерия Li-Ion 700mAh.
Като недостатък мога единствено да кажа, че phonebook-a в телефона е само с 50 позиции, но тва си е лимита на 'C' серията принципно.
Готино е че за звънене/аларма може да сложиш и WAVче, или да се запишеш, абе кво ли не.
Алармата може да сетваш кой ден от седмицата да сработва, има units-converter което е много удобно, и най-важното -> идва със "Prince of Persia" !
The Penalty
10.12.02 г., 17:34
Originally posted by Tarambuka3500
..и най-важното -> идва със "Prince of Persia" !
ТОВА БЕШЕ РАЗКОВНИЧЕТО! :D
Шегувам се разбира се, знам какви екстри има, но искам впечатления за това как са с покритието, здрави ли са (т.е. дават ли дефекти) и такива неща които няма как да разбера от телефон на витрина :-)
Tarambuka3500
11.12.02 г., 00:43
zasega nikakwi problemi, pokritieto e "na max", testwano na mnogo mesta iz stranata. nito po-dobro, nito po-slabo, prosto normalno. Telefon4eto uspeshno e izpuskano ve4e 5-6 pyti, nisto mu nqma :)
Bateriqta kara po-malko ot na ME45, no towa e normalno, zaradi Java-ta, polyphoniqta, a i kapacitetta i e po-malyk. Primerno kara tri denonostia bez izklu4vane s po 20ina mins razgovor na den.
ako govoris po-malko - kara pove4e :)
Za defektite nqma kak da se znae stoto telefona izlezna Septemvri, u nas go prodavat edva ot mesec, mesec i nesto, i nadali ima dostaty4no "material" za feedback.
Spored men e idealen, oste pove4e struva samo 350lv
Защо не ги пускате тези теми в подраздел "Мрежи и комуникации"?
Тези обсъждания за телефоните са свързани с комуникациите...
Loshia_NIKJAM
11.12.02 г., 01:33
Ей админите спрете се малко де
темата беше в "Общ софтуерен" някой я премести в "Общи приказки" сега на Валерий(дано така се пише) я мести в комункации.
Добре че линк поне е оставил :p
The Penalty
11.12.02 г., 11:30
Originally posted by Valeri
Защо не ги пускате тези теми в подраздел "Мрежи и комуникации"?
Тези обсъждания за телефоните са свързани с комуникациите...
Вчера след като я пуснах и имаше вече няколко поста забелязах, че е в Общ Софтуерен и помолих Стан по ICQ-то да я премести в Общи, изобщо не ми е хрумвало, че трябва да е в Мрежи и... :ghi:
П.П.
Ако искам да си украся компютъра с рибарска мрежа в МРЕЖИ И КОМУНИКАЦИИ ли да я пусна или в ОБЩИ ? :super:
П.П.2
Тарамбука, мерси за отговора..точно такива неща ме интересуват...до тук имаме + - че за телефона :D
Ilian359
12.12.02 г., 15:07
В съседния thread си пуснах мнението за тези издънки и подигравки с клиентите, наречени Siemens Cxx. Занимавам с комуникации и освен личен опит имам и отзиви от клиенти. Та Siemens C55 е от малкото телефони, които на втория ден след покупката МАСОВО влизат в сервиза.
Originally posted by Loshia_NIKJAM
Ей админите спрете се малко де
темата беше в "Общ софтуерен" някой я премести в "Общи приказки" сега на Валерий(дано така се пише) я мести в комункации.
Добре че линк поне е оставил :p
Съжалявам, не знаех историята на тази тема. Винаги обаче на преместена тема оставям линк, че да не се чудят хората къде изчезна. Иначе това си е наистина тема за "Мрежи и комуникации". Ако аз търся (примерно) информация за телефони, първо тук бих гледал, не в "Общи приказки".
Tarambuka3500
12.12.02 г., 19:09
Originally posted by Ilian359
Та Siemens C55 е от малкото телефони, които на втория ден след покупката МАСОВО влизат в сервиза.
това звучи интересно, особено ако е истина.
кажи нещо повече? кое, как, защо?
Ilian359
12.12.02 г., 21:46
Дребни дефекти от всякакво естество - не открива някои SIM карти, периодично губи обхват, не му работи пиезото за звънене и разни други, които не се откриват при първоначална проба преди продажба. Имаше и други, но сега не се сещам.
Tarambuka3500
13.12.02 г., 15:49
И най сетне, за всички заинтересувани:
C55 Java активатор ! (http://www.gsmforum.host-boxcracker.net/vbb/showthread.php?s=&threadid=65850)
Ilian359
14.12.02 г., 10:27
Най-масовите бъгове на Siemens C55 засега:
- Пиезото за звънене не работи;
- Няма игри (официално трябва да има 2 при закупуването);
- Вибрацията не може да бъде изключена.
Засега това е, ако статистиката се разшири, ще пиша незабавно.
Tarambuka3500
14.12.02 г., 19:31
Тва с игрите не е точно така.
Телефонът се предлага конфигуриран по разли4ен начин, според това за кой оператор е, за коя държава и т.н.,
Тъй че липсата на игри в даден телефон C55 НЕ Е БЪГ. Просто телефона е придобит по индиректен на4ин, или не е от Булгаристан.
Който иска може да си плати и да си свали игрите OTA ;)
Най-после едно от малкото професионални мнания на тема GSM, стига Ilian359 да не се бъзика нещо де... Моето мнение е, че С55 е най-най-грозния телефон, произвеждан някога, да подариш такъв дизайн на ЖЕНА, е направо обидно! Наказан, ще ти счупя главата, вземи на момичето нещо елегантно и здраво, все още има чудесни модели апаратчета! Сони имат добри модели, хубави нещо се чуват за новите Нокии, Ериксоните имат малко гадния навик да "замръзват" - Т65 специално. Аз съм фен на Алкател заради чувствителността, но много хора не са доволни от тая марка, аз също попаднах на дефектна бройка преди време...
Tarambuka3500
15.12.02 г., 20:49
Стан-е, навлизаш в опасни води - опитваш се да установиш как мисли жената (доказано е, че това е невъзможно).
Имам впредвид, че вече две мацки около мен си купиха такъв телефон (освен приятелката ми) и му се кефят ;)
Е*ати извратения вкус имат тогава българките... нямам думи!
The Penalty
15.12.02 г., 22:39
Originally posted by Stan
...Моето мнение е, че С55 е най-най-грозния телефон, произвеждан някога, да подариш такъв дизайн на ЖЕНА, е направо обидно! Наказан, ще ти счупя главата, вземи на момичето нещо елегантно и здраво, все още има чудесни модели апаратчета! Сони имат добри модели, хубави нещо...
Ми убедиме бе 100яне, купих Sony J70 - жената е на седмото небе от радост а на мен това ми стига ( в смисъл, че не ми липсва Java-та) - щом тя е хепи начи сичко е ОК - тва е целта.
Мерси за мненията по въпроса надяавам се и на някой друг да му свърши работа инфото! :D
П.П.
Покрай далаверата май се обзаведох с една НОКИА 3310 :ghi:
Честито, J70 не е лош телефон, от по-старото поколение е, но пък са здрави и чувствителни.
А Нокиа-та 3310 дано да е късметлийска, че по принцип са големи пръчки...
Ilian359
16.12.02 г., 02:41
C55 се продава стандартно с 2 игри, оставете на страна Java-та. А защо в някои броики от дадена партида ги няма - засега е мистерия - поне за мен.
Авторски права на vBulletin