Виж пълна версия : ? Към Acimir. На всеслушание защото...
Yasen6275
11.03.05 г., 18:41
Задавам въпроса така защото явно не отговаряш на лични съобщения.
Имаш ли нещо лично към мен или просто не отговаряш по принцип на изпратените ти съобщения?
BeaZTiE
11.03.05 г., 19:36
въпрос:
Длъжен ли е според теб да ти отговаря?..
Ако виждаш в правилата на форума някоя точка, която да задължава чуастник да отговаря на лично съобщение.. може да претендираш и за публичен отговор от страна на Acimir... но за мен тази темеа е :spam: :spam: :spam: :spam:
Yasen6275
11.03.05 г., 19:41
Ако беше обикновен участник щях да се съглася с теб, но когато човека е модератор и ЛС-то е свързано с тази му функция смятам че е длъжен. Ако не съм прав Дарки да трие темата.
Добавено: И ако си мислиш че съм му досаждал жестоко се лъжеш. На него съм му изпратил всичко 3 ЛС-та. Едно преди хакването на форума, едно някъде в началото на седмицта и едно днес. Несмятам че съм прекалил. Съвсем друга тема е дали по принцип трябва да се отговаря на всяко ЛС. Според мен е въпрос на възпитание да отговориш когато те питат. Ако ти досаждат, да - можеш и да си замълчиш или да игнорираш дадения потребител. Но когато се контактува за първи път е задължително, особено ако е по работа.
gtzvetkov
11.03.05 г., 20:34
Вместо да тръгваш с рогата напред, да беше казал какъв е проблема и с какво може да ти помогнат другите хора от форума.
Yasen6275
11.03.05 г., 20:50
За да тръгна с рогата напред значи съм пробвал по нормалния начин. Проблема е че нямам двеста поста асъм потребител от година и половина.Опитах се да говоря първо с Ацимир дали мог ада пусна обява. Ни вопъл ни стон. Говорих с друг от модераторите на "Далавери" той каза "С мене нямаш проблем разбери се с останалите". Изпратих на останалите въпрос може ли, дали са съгласни и те. От всичките само един ми отговори. Понеже новата версия на форума има възможност да проследи дали едно ЛС е прочетено изчаках всички да прочетат. И след като нямаше отрицателна реакция реших че са съгласни. Пуснах си темата, даже имаше развитие и в един момент слетобяд изчезна. Изпратих повторно запитване имали проблем или по погрешка е станало. Почти веднага разбрах че Ацимир ми е прочел ЛС-то. Отговор и до момента нямам. Не съм настоявал за разрешение. Просто настоявах за отговор.
Мисля че Acimir не е постъпил правилно :nope:
е можеше и с някой админ да се консултираш ама и с тема става-нали затова е създаден раздела :)
@Yasen
Нямам нищо против когото и да е.
Админите и модераторите знаят, че се опитвах да променя правилата така, че да могат да постват в "далавери" потребители които са регистрирани отдавна, но нямат 200 поста. Т.е. нещо като твоя случай.
Аз ( или Viper ) еднолично не можем да ти разрешение да постваш.
А какво ще стане ако ти постваш и другите кажат "ама той има еди колко си мнения а може да поства, а ние защо не можем?"
Досега се продцедираше така:
Който няма 200 поста, пише ПМ на админ или модератор, който от своя страна, предлага в служебния форум, да му бъдат увеличени броя на постовете, и така да няма проблем.
След въвеждането на новата версия на форума, ограничаващите скриптове, които спираха потребителите с под 200 поста и 3 месеца стаж не работят. За това се стигна до там, че всеки може да пуска обяви.
Yasen6275
12.03.05 г., 10:37
Добре толкова ли беше сложно да ми се драсне един ред от типа "Докато не въстановиме стария скрипт за постовете недей пуска."?
Смятам темата за приключена Който има право да я трие или локне както прецени.
Добавено: Пределно ми е ясно че неможе да ми се разреши само на мен и че трябва да се направи нещо. И аз съм модератор в някъв форум и ми е пределно ясно що е то анархия и ка се предизвиква тя от изключения.Това което направих аз е точно да се свържа с модератор. Единия не ми отговори, с другия се разбрах. Каво повече можех да направя след като този с който се разбрах ме посъветва да говоря с останалите? Майната му. Ще си държа чаркуляците вечно мои и толкова.
Добре толкова ли беше сложно да ми се драсне един ред от типа "Докато не въстановиме стария скрипт за постовете недей пуска."?
Смятам темата за приключена Който има право да я трие или локне както прецени.
Добавено: Пределно ми е ясно че неможе да ми се разреши само на мен и че трябва да се направи нещо. И аз съм модератор в някъв форум и ми е пределно ясно що е то анархия и ка се предизвиква тя от изключения.Това което направих аз е точно да се свържа с модератор. Единия не ми отговори, с другия се разбрах. Каво повече можех да направя след като този с който се разбрах ме посъветва да говоря с останалите? Майната му. Ще си държа чаркуляците вечно мои и толкова.
не бе Пич не си ги дръж ....просто се обади на админите да ти дигнат малко постовете
The Bandit
13.03.05 г., 15:34
Добре а толкова ли е сложно да пишеш на някой от АДМИНИСТРАТОРИТЕ на форума (има ги прилежно описано кои са + контакти ТУК (http://hardwarebg.com/forum/showgroups.php?)) Модераторите не могат да ти дадат тия права (просто нямат такава възможност) и вместо да пишеш на модератор, да чакаш той да ти отговори + после той да се свърже с администратор, да му обясни за какво става дума и вече той след още време да ти увеличи постовете - директно се свързваш с администратор - просто и ясно, а и лесно. :)
Dark Skywalker
13.03.05 г., 19:19
Напълно си прав да се възмущаваш.
Понеже си нямаме скрипт, ето в тази тема (http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=52733) съм предложил решение на проблема.
Авторски права на vBulletin