PDA

Виж пълна версия : Въпроси колкото искате :)

xmms
11.03.05 г., 11:07
1во. От каде в Варна мога да си купя само буксичка като тази от зарядното само ,че да е с сички "пинове " ( или крачета квото е там )
за телефон Сиеменс Ц 65 трябва ми за да изпълня тази схема ( ако някой е пробвал да каже дали работи :) )

Цъкни тук да видиш схемата ! (http://hwbg.hit.bg/x65-usb.gif)

2ро. в сайта на сиеменс има някакви софтъерни ъпдейти ама там пише някви цифри примерно моя е А 138 , а там има А 136 какво ще стане ако сложя А 136 ?!

П.С сименса е Ц 65в

Yasen6275
11.03.05 г., 12:44
И аз така се претиснявах за А ХХХ, но рещих да се пробвам и заредих А 500(има бг меню) и от месец и кусур, два няамам проблем. Единствено GPRS не съм подкарал но това го имаше и преди да обновя софта. Ако разбереш нещо за буксите кажи защото и аз търся.

Ogi_Stoev
11.03.05 г., 15:39
хм, съмнявам се да намерите само букси, преди време проблема го реших със съсипването на хендсфри, буксата му е със всички пинове, но вие си решавате дали си струва.

Yasen6275
11.03.05 г., 16:24
Друг вариант е да си намерим неработещи дата кабели ама там трябва да провериме дали проблема не е точно в тази букса.

Добавено: Аз понеже си падам малко лаик та не ми е много ясна схемата. 2,5,,6,7 всичките заедно ли са вързани за 4 на USB-to?

xmms
13.03.05 г., 00:02
ае бе хора тоя раздел на форума мн умрял ми се струва плс някой да ми отговори на въпросите :)

Designer
13.03.05 г., 01:20
1во. От каде в Варна мога да си купя само буксичка като тази от зарядното само ,че да е с сички "пинове " ( или крачета квото е там )
за телефон Сиеменс Ц 65 трябва ми за да изпълня тази схема ( ако някой е пробвал да каже дали работи :) )

Цъкни тук да видиш схемата ! (http://hwbg.hit.bg/x65-usb.gif)

2ро. в сайта на сиеменс има някакви софтъерни ъпдейти ама там пише някви цифри примерно моя е А 138 , а там има А 136 какво ще стане ако сложя А 136 ?!

П.С сименса е Ц 65в
Аз си направих без пари преходник за обикновени слушалки на стария ми Siemens SL45. Купуваш едно "оригинално" зарядно за 4-5 лева. Режеш му буксата.На нея има 2-3 пина. Останалите пинове можеш да направиш от телечета за телбод :D Изправяш ги и запояваш на тях. Пасват идеално. Не знам обаче ако е за предаване на данни, дали няма да има проблеми, защото по принцип пиновете са медни, а тия телчета са с неизвестен състав, но все пак са от проводим материал. Ще търсиш "маркови" телчета :D
Звучи супер тъпо обаче работи и ако не бяха различен цвят оригиналните пинове и телчетата, въобще не си личи, че са добавяни от после. Пробвай би тряблвало да стане, пък и какво губиш 10 телчета, защото зарядното после можеш да го запоиш пак и да работи.

xmms
15.03.05 г., 10:33
Ае бе хора напишете още нещо плс !!!