Виж пълна версия : Смяна на nickname
kosharka
09.03.05 г., 12:31
Здравейте , понеже си смених nickname почти навсякъде бих искал и тук да се отрази промяната :cool: . Старият ми омръзна и вече определено не ме кефи :( Новия ми ник е : versicolor.net
Надявам се молбата ми да бъде удоволетворена и естествено под новия ник ще отразя бившият ми такъв :D
Baat saaly
11.03.05 г., 19:42
Здравейте , понеже си смених nickname почти навсякъде бих искал и тук да се отрази промяната :cool: . Старият ми омръзна и вече определено не ме кефи :( Новия ми ник е : versicolor.net
Надявам се молбата ми да бъде удоволетворена и естествено под новия ник ще отразя бившият ми такъв :D
Преди време creep си смени ника на Георги, но той е в категорията "от лъв нагоре", а за теб дали ще е възможно - има кой да каже. :D
gtzvetkov
11.03.05 г., 20:37
Ами не, не става. Това е явна реклама на неговият си сайт. Ако иска да рекламира, да си плати съответната цена и тогава ще му бъде сменен ника.
vbTheKing
11.03.05 г., 22:04
Или да си избере ник, който няма връзка със сайта му. ;)
Нещо лични отношения ли има тук?
Не можело такъв ник, как ли пък не. Нали ще си регна, колкото искам такива или ще го напиша с големи букви в сигнатурата.
PS Вие като си нямате домейн не трябва да ви е чак толкова яд :)
Ами не, не става. Това е явна реклама на неговият си сайт. Ако иска да рекламира, да си плати съответната цена и тогава ще му бъде сменен ника.
Моя ник е пряка реклама на една игра да го сменям ли?
vbTheKing - в сигнатурата си имаш няколко линка ,платил ли си ?
Форума страшно много се озлоби/изроди що така бе ? И то за глупости!
vbTheKing
12.03.05 г., 17:45
vbTheKing - в сигнатурата си имаш няколко линка ,платил ли си ?
Форума страшно много се озлоби/изроди що така бе ? И то за глупости!
Моите линкове са свързани с HardwareBG.
@ Cenzor: Да, има някакъв сайт за паяци.
kosharka да си сложи в сигнатурата това: "versicolor.net - неофициален сайт за екзотични домашни любимци към HWBG". Ако и тогава не му смените ника с искания от него, значи нещо се заяждате на лична основа. Аз не виждам kosharka да е вреден за форума. Пише си човека както е редно, има си хоби екзотични гадинки, превърнал е и част от това хоби в комерсиално занимание. Не вярвам да има опашка при него за брашнени червеи или новородени бели мишки. Що не го оставите на мира?
:o
kosharka
10.05.05 г., 03:25
Бях я забравил тази тема :D Интересни разсъждения . По принцип си звучи като реклама , но аз си смених никовете почти навсякъде със versicolor.net , само тук съм си kosharka :mad: . Ако искате може да махнем .нет , така трудно ще се сети човек че е сайт :D , не че не мога да си го лепна в сигнатурата де , но този стария ми ник хич не ми харесва вече :o А и един закачлив въпрос : След като в BOINC/SETI се подвизавам като versicolor.net и съм първи в нашия отбор , трябва ли да ми плащате за реклама или може би аз трябва да плащам на СЕТИ :D
Сякаш е дошло времето, когато се преоценява кой е чужд и кой е свой.
Не ми се сърдете модератори, но за реклама може да се смята най-вече линк. С други думи, ако не можеш да му кликнеш на ника, това си е просто ник, а не реклама.
Ако човека чак толкова наглее да се рекламира щеше да си регне новия ник и да се бута във всяка тема!?
omegabg
14.05.05 г., 17:16
Май и с плащане не става. Аз опитах. Въпреки че официално се предлага в раздел "Далавери" но няколкото ми опита да го направя се увенчаха с неуспех. Пращах ЛС но, те и до сега си стоят непрочетени. Знам ли. А може би просто заявката ми не е стигнала до където трябва.
Ако някой знае - нека ми каже (ако иска).
Що не пробваш директно на телефона на хардуербг?
Най-сигурно е че ще получиш отговор за раздел "продават"
omegabg
14.05.05 г., 18:51
Що не пробваш директно на телефона на хардуербг?
Най-сигурно е че ще получиш отговор за раздел "продават" Прав си. Пробвах и се оказа че грешката е била моя. То регистрацията ми е била готова отдавна но аз не съм проверил. Явно подозренията ми са били безпочвенни.
Shmirgela
11.04.07 г., 13:46
Хайде и аз да се набутам в тази позабравена тема. :) Ако е възможно nick-ът ми да бъде орязан, до вариант само Shmi, би било чудесно. :P
gtzvetkov
11.04.07 г., 14:40
Добре се набутваш, но смяна на никнейм не се извършва във форума от много време.
Shmirgela
11.04.07 г., 14:43
Хубаво. :)
Авторски права на vBulletin