PDA

Виж пълна версия : Windows XP SP2 + nVidia Detonator !!!

Softman
08.03.05 г., 13:38
Странно, но след като инсталирах Windows XP SP2, се оказа че драйверите на видеото ми ( Albatron GeForce FX5700P) вече не функционират по начина както бяха преди !!! Използвах версия 53.03, но така и не намерих подходяща информация в нета, кои са най-подходящите драйвери за тази карта в комбинация с Windows XP SP2. Проблемите: насичане на доста сцени, някоя игра дори отказва да върви нормално ( BF Vietnam например, едвам върви...) Някой би ли ми казал кои драйвери да използвам в тази комбинация. Най-новите например правят сума мизерии с моето видео !!
Друго питане: моята карта е ясно че не поддържа хардуерно ДиректХ 9.0, но драйверите Detonator 53.03 подходящи ли за използване в комбинация с DirectX9.0b/c и OpenGL 1.5 или трябва да се използват по-нови драйвери !
Мерси предварително !

XaMaB
08.03.05 г., 13:50
видеото поддържа хардуерно дх9.
нищо че е на полуплачевно ниво.
Поне сравнено с 5200 :)
Слагаш последната версия от сайта на нвидиа.
68.хх или нещо такова май бяха или последната изтекла 75.хх и си играеш.

Softman
08.03.05 г., 14:07
видеото поддържа хардуерно дх9.
нищо че е на полуплачевно ниво.
Поне сравнено с 5200 :)
Слагаш последната версия от сайта на нвидиа.
68.хх или нещо такова май бяха или последната изтекла 75.хх и си играеш.

Да но проблемите с новите драйвери за неизборими... При сървиз пак 1 нямаше подобни ядове, но тук при сървиз пак 2 са налични !

XaMaB
08.03.05 г., 18:51
Какво значи неизброими проблеми?
Хайде изброй първите 10 000 тогава.
Точно с 5700 съм въпреки че не е албатрон и никога не ми е правила проблеми за разлика от предишния ми радеон, ама хайде да не се отклонявам от темата.

nintendo
08.03.05 г., 20:39
Щом си с SP2 значи си с DX9.0c! Сега остава да си update-неш драйверите!
Беги у www.nvidia.com и си свали последните драйвъри - 66.93 май беха, НЕ сваляй от версиите 77.хх, шото са МНОГО бъгави! 66.93 са минали през WHQL (Windows Hardware Quality Labs), стабилни са и не би трябвало да правят проблеми, а и са правени за WinXPSP2! ;) Успех! :cool: